133

Пламен

преди 13 години

до Анинимен-ако толкова трудно се сещаш-да беше слушал коментарите на BBC от 1997 год и сега нямаше да питаш за кога говоря.

132

Анонимен

преди 13 години

За кое приятелче говориш?

131

Пламен

преди 13 години

Не упреквам нито Станишев нито Бойко и др.-те са ПОСТАВЕНИ ЛИЦА.ДОКАТО ПРИЯТЕЛЧЕТО НА БИН ЛАДЕН Е ЖИВ И ДЪРЖИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА -(за голямо съжаление).

130

RAD

преди 13 години

Сергей отговаря типично в стил БСП-вместо аргументи, с които да се защити-контраатака и отплесване на вниманието. Много са добри и БСП и ДПС в това, но жалкото е,че не малка част от хората им припяват и то много сериозно без да се замислят,че примерно заменките,които тройната коалиция направи и изхарчването на 4 млрд.лв излишък са далеч по-вредни от Костов-ата приватизация...Да не говорим,че с цялата си наглост Станишев говори за морала на сега управляващите като знаем какъв "морал" има той...

129

Анонимен

преди 13 години

КРАДЕЦА ВИКА- ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ОТ ТОЗИ КОСТОВ С НЕГОВИТЕ "ПРИХВАТИЗАЦИИ" ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ. БАРЕМ ДА СЕ СКАТАЕ НЯКЪДЕ ,А НЕ ДА СЕ ПЕРЧЕ С ЛОЗУНГА"ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ".

128

Анонимен

преди 13 години

2013, репортаж от софийския затворС много висока активност премина изборния ден в софийския затвор, бившите депутати от БСП , НДСВ и ДПС упражниха правото си на глас. Техните гласове са важни за демократичните промени в РБ.

127

коко

преди 13 години

А отношенията на Цветелинка с Славчо Христов

126

vex

преди 13 години

Твърдо - Нье!!! :D

125

Анонимен

преди 13 години

Интересно бай Иван, дали има достъп класифицирана информация и ако има защо я огласява, ако не как е получил информацията? На мен ДАНС, МАНС, Партиите, МВР, и т. н. са като едно ООД, а понякога като ЕООД. Ми като си знаете посраните ***, защо не си ги перете на ръка, ами търсите общественна пералня? На никой не му е приятна миризмата която излиза от там.

124

Люлинчо от Младост

преди 13 години

Може да е пол. труп, може да е ***, но си живее в (не)малка спретната къщурка с дворче в "Драгалевци", а вие ( пък и аз ) живеем къде в луксозни, къде в панелни кутийки, разбира се с дворче - градинка със счупени пейки, ***, кучешки *** и използвани презервативи и спринцовки. Опекъл си е той питката!

123

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Браво, Ваньо! Браво, Костов!

122

/

преди 13 години

а аз мога за разкрия мн.важни детайли за отношенията му със Славчо Христов

121

Анонимен

преди 13 години

А ГЕРБ на следващите избори с 0.1%, ще посрещне съдбата на НДСВ

120

Анонимен

преди 13 години

БСП на следващите избори с 3% , помнете ми думата

119

Анонимен

преди 13 години

Костов *** президент

118

dp

преди 13 години

LOL, доживях и да ме другаросват. Виденов не въведе борда, тойго инициира (предложи). Не го въведе той, уволниха го предсрочно.И да, Костов беше против още тогава. Та кое и е невярното наинформацията.Сега като стигне до гласуване за свалянето на борда цялата пасминав парламента ще е като един, само най-недоразбралите няма да сасе вредили за заеми в левове. Не ми е ясно как, но сякаш Станишеве една от пречките за цялата измама.

117

Авиокомпания Балкан

преди 13 години

Костов президент

116

Додо

преди 13 години

Това е невярна информация. Виденов имаше възможност да въведе борда, за да предотврати задаващата се зад ъгъла хиперинфлация (тя се усещаше, а и беше процес, а не акт), но не го направи. Бордът го въведе служебното правителство на Софиянски. Мого къса памет демонстрирате, господине (или другарю?)!

115

Слецялният

преди 13 години

ТЦ

114

Ал ПеТричино

преди 13 години

Тоя политически труп кво го слушат изобщо, трябва когато говори да му изключват микрофона...