75

проф. спортист

преди 13 години

Обикновенните нетрениращи хора винаги се отнасят със недоверие и враждебност към новите технологии.В случая говорим за биотехнологии и биостимулация.Моят съвет е първо да прочетете основните материали и учебници по ендокринология и след това вече да давате компетентни мнения!Всеки прави избора си дали да взима или не.

74

Personal Trainer

преди 13 години

Стига глупости,гадните телевизии търсят само сензации.Аз търгувам с добавки отдавна а на въпросните продукти на кутииките си пише че съдържат съответния стероид.Пък само трябва да се чете какво пише на опаковките,ДОБАВКИТЕ СА БЕЗВРЕДНИ И ТОЧКА.ТОВА ЗА КОЕТО СЕ ПИШЕ НЕ СА ДОБАВКИ А МЕДИКАМЕНТИ!!! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ КАТО СЕ ЗЛОУПОТРЕВЯВА СЪС ДОЗИТЕ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТА НА ПРИЕМА НА ЗАДРАНЕНИТЕ МЕДИКАМЕНТИ ЩЕ СЕ ТРОВИТЕ,ТО ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С АКЪЛ.СЪВРЕМЕННИЯ СПОРТ Е 100% НА СТЕРОИДИ.СТИГА ЗАБЛУДИ!!!

73

Анонимен

преди 13 години

Наистина ми стана интересно. Въпреки, че доста се интересувам от темата за пръв път чувам за подобен случай. Мога ли да получа повече и подробна информация?

72

Анонимен

преди 13 години

Къде е това тук и как се казва момчето?

71

просто

преди 13 години

всички сайтове този ден просто публикуваха 1:1 прессъобщение на здравното мниистерство, без да си направят труда да проверят как стоят нещата. затова се получават такива безумия. а здравното естествено пуска това, което иска хората да прочетат без значение дали е вярно или не. избор на журналистите е дали да си направят труда да го проверят и развият или да го пуснат директно по мързеливата линия. просто е.

70

НИКСЪН

преди 13 години

хора правете разлика между хранителни добавки и стероиди тия *** с който се храним да не са полезни за здравето прясното мляко което е в кутий е вредно знаете ли кравите с какво ги помпят със хормони за растеж това хубаво ли е.

69

Мен

преди 13 години

Хм, преди 2 дни тук здраво и право момче на 26 години получи инсулт и почина. Верно се тъпчеше с химии и блъскаше здраво в залата... дали няма нещо общо с цялата тази работа ?

68

Anonimen

преди 13 години

Interesno mie chto samo v BG sa piche za tovi problem samo , rovi v neta i ne namerix nichto po vaprosnata statia.Prosto niamata kva da pichete i po4vate da gi izmisliaye edni ........ .Stiga ste pisali gluposti i ne vreni nechta.ako pisanoto e viarno daite edin link kum tchujdestranen site deto piche suchtoto v nego.

67

za 69

преди 13 години

Да...........но когато интелигентността ти е по малка от на прасе не може да го видиш.

66

Пеци Летвата

преди 13 години

точка (.) Педесе , екшън експрес.

65

tulski

преди 13 години

Много си прав. Пред винкело всички са равни.Да не говорим някой пък, като извади 9 милиметров ...дъмбел. Ако ще да си Рони Колман, какво ще направиш ?!

64

Пеци Летвата

преди 13 години

и със стероиди, и без стероиди, трудно се лови блок на манивела. кой иска да е животно, от винкело бегане нема.а иначе факт, никой нема да спре контрабандата на зоб.

63

семеен лекар

преди 13 години

Имам пациент на 40 г с инсулт ,доказано че е предизвикан от злоупотреба със стероиди!Внимавайте с хранителните добавки и стимулантите!Физиката не е всичко ,важно е да си здрав,чаровен и да се харесваш ,такъв аккъвто си!Бъдете здрави!

62

%

преди 13 години

Лошо, много лошо за тези които са на принципа: " Химията прави физиката"

61

Бате Арни

преди 13 години

"Зоб до гроб"!

60

Анонимен

преди 13 години

samo ludi kompleksari gi piat tea bokluci ...

59

потърпевша

преди 13 години

дълго време пиех лекарства,докато един ден черния ми дроб беше тръгнал към цироза Първата версия на лекарите беше медикаментозин хепатит Щях да умра-спасиха ме 4 кръвопреливания От тогава не пия никакви лекарства и ми идва да обърна бюрото на лекар като го видя да пише рецепта

58

burgercho

преди 13 години

Да не забравяме и синтетичните "FAST FOOD" с които ни заливат и генно модифицираните храни.

57

Анонимен

преди 13 години

Може би това са лекарствата, налични в севернокорейските болници ? :)

56

Анонимен

преди 13 години

Случвало ли се е някога нещо хубаво да дойде от сащ ??!?!