56

АНОНИМЕН

преди 13 години

ТАКА СЕ ПАДА НА СЛАВЧО.ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ХОДИ ВЕЧЕ...НЕ МУ Е МЯСТОТО ВЕЧЕ ТУК.КЪМ КРАЯ НА МАНДАТА СЕ СЕДИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ОПРЯВА ПЛОВДИВ,КАКВО ПРАВИ ДО СЕГА.

55

ала -бала

преди 13 години

Значи ББ управлява Пловдив.Това да ,това -не ,е самоуправление на общините.Тоя ББ що не вземе да обедини София и Пловдив? Ще се намалят разходите за кмет *** управа и какво ли не.Преди 21 год. след всяка втора дума идваше" развито социалистическо общество",сега ми омръзна с кризата която ми се навира навсякъде и с престъпления и катастрофи наркотици искам спокойствие.Добре е ,че го има ББ всеки ден ме развеселява.Уникат начело на уникална държава с уникален народ

54

руския

преди 13 години

Кой нема парички бе байхуй? Б.Б е милярдер много одавна започна с въоражените грабежи през далечните 1988-1991г. в Унгария и Чехия питайте бе овци,питайте айдуко защо не е посещавал от тогава Унгария... Тоя е поредния съсипник на татковината!!!!!!!!!

53

гневно

преди 13 години

Абе кмете, когато бившият ти колега, те увещаваше да вземеш *** ти къде спа, пък и сега като ти обеща парите погледна ли слънцето, да ли е обед или вечер, вие не разбрахте ли кой е най големия лъжец в държавата.

52

Анонимен

преди 13 години

На *** мутра вярва ли се бе бай Славчо

51

Анонимен

преди 13 години

Сега пак вземи *** шопски смотан Славчо.Пак те избъзикаха .

50

На следващите избори

преди 13 години

Дянков от Америката дойде да се подиграва на ПловдивТой нищо твърдо не може да гарантира на българие,но ние можем да му гарантираме един твърд и голям к... на следващите избори.!.

49

Къде отидоха парите

преди 13 години

Останалите 2млн са отишли в джоба на американския посланник вместо за Пловдив

48

Кмете,кмете

преди 13 години

Този главатар на Майните трябва да се раследва за далавери.

47

Leon

преди 13 години

*** бързо на магистралата! Пловдивчани ще платят. Бойко не трябва да стига до морето, на почивка. То май по-добре си беше останал в ЮАР. Ама май още не е събрал достатъчно парички. Ех тази лакомия...

46

Ъпсърт

преди 13 години

Е, и кво шъ прай Бойко на следващите предсрочни избори през (около) март? Гадните Пловдивчани - Ъпсурд да гласуват за него, противните софиянци - Ъпсурд туу, разни маргинали от черноморското и дунавското крайбрежие, разни от делиормана, кърджалийско и родопите - Ъпсурд, разни пострадали от полицейсщината - Ъпсурд. Ко шъ прай тоз титан на държавното управление, ко шъ прай бай Уорлик?

45

Ахил

преди 13 години

1 000 000 000 лева дава Пловдив на държавата---да върнат половината за да се развива Пловдив.

44

Ахил

преди 13 години

Парите ,които ни дължи държавата на Пловдив ще пристигнат ---когато смолянския влак спре на гара Пловдив---демек никога.:)))))Тия мушмуроци и плоски тарикати от Герб гледат как да излъжат 400 000 хиляди пловдивчани.

43

Сори майна

преди 13 години

"Не можем да обещаем нищо твърдо на Пловдив", каза финансовият министър.Ами, Симеончо, следващият път като поискате нещо от Пловдив /било за избори, било още балички с *** да складирате или друго/ ще Ви бъде дадено право да си изберете някой от трите пръста /изборът ще е малко ограничен - крайните два няма как да бъдат избрани, понеже ще са свити/.

42

перо

преди 13 години

Славчо е нагъл, не стига,че взе *** от кмета, сега пари иска, от премиера, утре, ще, му поиска и Цветелина.

41

Ум белио делфин

преди 13 години

Бойко е по - силен от Славчо на една ръка разстояние.Пловдивчани - и вие сте го закъсали, обаче. И на васмай ви липсва онова в главите, не само на нас.

40

Анонимен

преди 13 години

Славчо, Славчо, Преди два-три дни, когато излезе партенката, че Боко ще се издължи на Пловдив, тук хората ти писаха, чакай, не бързай да се радваш! Видя ли сега кво стана! А?! Мутра пари дава ли бе, аланкоулу! Ще имаш да вземаш! Пловдивчаните също!

39

Ran

преди 13 години

То кое ли обещание и в коя област на тия комунисти вече една година е станало реалност

38

всичко се връща

преди 13 години

най-накрая премиера Борисов ще изяде дървото! колкото повече се отлага това събитие във времето, толкова по-сигурно става, че ще се случи.

37

Калин

преди 13 години

хех.. СлАвчо червеният воевода, що не търси издръжка от гергов .. малко ли направи за него.. старият град, панаира ... все едни подаръци :)