11

Bean

преди 13 години

да, през германия, лондон, амстердам или париж. директните полети до калифорния от европа са обикновено доста по-скъпи отколкото с второ прекачване в ню-йорк да речем... освен това след 11 часа полет да седиш във франкфурт още три и да чакаш полета за софия е мнооого досадно. представи си колко гот би било от л.а. до ню-йорк за 4 часа и половина, след това още 8 и си директно в софия...

10

...

преди 13 години

Че до западния бряг се стига спокойно с 1 прекачване в Европа. Директен полет до София няма как да стане, защото няма достатъчен поток - самолетите за дълги разстояния са с по 300 места и нагоре.

9

Bean

преди 13 години

Дано пуснат и директен полет от Ню Йорк или Чикаго поне до София, да не виси човек с часове по разни летища в Европа. То се е видяло, че до Западния бряг няма да има, но поне да се прекачва човек веднъж. Пътници няма да липсват.

8

онбашията

преди 13 години

правилното е "благодаря ти боже че съм се родил човек, бял, мъж" :)

7

Писна ми

преди 13 години

Писна ми всяка втора новина да чета за *** от Америка

6

Анонимен

преди 13 години

САЩ и ЕС са локомотивите на цивилизацията. Благодаря ти, Боже, че съм бял европеец! Още утре записвам курсове за пилот.

5

za 3

преди 13 години

ne go misli nego.............toi shte vozi meraklii v kosmosa...a i ima pone 10 drugi biznesa, hora kato nego sa za uvajenie

4

Иванчо

преди 13 години

До Гошо ***: Пак ще се уриди твойто село,а ми моето...

3

Анонимен

преди 13 години

Със сигурност усмивката ще му е повече карати от твоята :) Не се притеснявай за него.

2

nqkoi si

преди 13 години

А чичо Ричард Брансън дали и сега е със обикновената си 24 каратова усмивка ?!

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Това е сгоден ....случай за откриване на летището край Кривунделово.Лентатаще ....реже Бате Бойко и първия....самолет който ще кацне,ще е от най-новиятрансатлантически.....алианс;дано само пилота намери Кривунделово,а пистата ще я осветим с празнични....огньове.