83

Циркаджия

преди 13 години

Според последните поправки студентите, които са забелязани да лапат мухите по време на лекции ще бъдат с предимство.

82

Deltichko

преди 13 години

Карахме те преди един-два месеца във форума учител да станеш, това казвам. А ако нямаха хората именно воля, отдавна да са напуснали училищата, а те все още се държат! Жертви търсели... в повечето случаи те са жертвите на всичко!

81

Анонимен

преди 13 години

Терминът"платено обучение"е напълно излишен в случая и не бива да се употребява ,защото друг вид обучение няма.Ако греша,моля поправете ме и дайте пример за безплатно обучение в държавен университет.

80

Анонимен

преди 13 години

Според "Коалиция за България" пък законопроектът защитава интересите на тези, които нямат знания, а искат да учат.Kvi sa tiq gluposti. V Germaniq nqma priemni izpiti - mislite li 4e izlizat nekvalificirani kadri ??? (kandidatstva se samo s nemskiq varqnt na maturite). To v posledno vreme tezi kandidat-studentski izpiti gubqt tejest tai kato ima malko studenti, a se predlagat mn mesta

79

Калин

преди 13 години

какво си ме карал?:).. виж сам човек с *** не може да се оправи... има си начини.. простички.. регламенти правила, останалото го свършват хората.. но за това се иска воля.. а вие търсите само жертви .. и оправдания:).. харесвате си блатото .. бе и не се правете на ощипани:)

78

Deltichko

преди 13 години

Аз го карах вече няколко пъти тук във форума, ама той не поиска. Защо ли? :) Защото е много лесно да седиш на сухия бряг и да плюеш тия в блатото.

77

Анонимен

преди 13 години

според мен не е лошо да може да си плашащ за да учиш. Има много хора, които се отказват да учат на 2-3 година, а някои са искали и са били добри в някоя насока, но не са успели да влязат в желаната специалност.

76

Калин

преди 13 години

имам грях.. изписвам на фонетика.. това правили ме престъпник? моля а ко е така да ме накажеш.. наказвай ме неколкократно поред, ще издържа :)

75

Калин

преди 13 години

мм правя и други неща... на компа, то какъв правопис ми трябва тука :).. .. правилният бг език само от БАН може да го внедряват :)... и хайде дай си приноса, към държавата ..

74

tedka

преди 13 години

Калинчо :), искрено ме разсмя :) Айде със здраве....ти говори тука, аз отивам да давам своя принос към държавата :)P.S. Така като гледам правописните грешки - от бързане ли са или от нещо друго? ;)Защото колкото и добри прозрения да има човек...ми, трябва правилен български език.

73

анонимен

преди 13 години

Терминът платено обучение е неправилен, защото по тази логика нашето обучение трябва да е безплатно. Да ама не. Аз плащам 220 лв. на семестър.

72

Калин

преди 13 години

да това е твое мнение.. и не го налагай публично :).. и за да преподават в чужбина, значи са годни ... а плюването по тях .. е от злоба :).. връзкарите просперират само тука.. .. пороци в нормалните страни не търпят.

71

ИНЖ

преди 13 години

Speak * (my fault)

70

ИНЖ

преди 13 години

естествено :) това обаче не променя факта че го има , дори и както се казва AS WE SPEEK (:

69

Калин

преди 13 години

тедке, ще те вербуват от бсп-то хаха

68

Инж. Д

преди 13 години

Връзкарите моето момче просперират абсолютно навсякъде ! И който преподава в чужбина според мен е само заради добрите пари ,които ще вземе...не мисля ,че който и да е роден преподавател би искал да преподава САМО в чужбина ,но това е мое мнение

67

Калин

преди 13 години

е снабдяват.. но това не се прокламира, като официална политика :)

66

Калин

преди 13 години

хах.. да не мислиш, че на нормален човек му се чисти обори? и докъде мислиш, че ще стигне..кой ще му позволи .. тези които могът и показват нещо по различно от масата "интелектуалци" и "капацитети" .. биват наказвани.. на кой му се съкращава живота и разправя с всезнаещ ***.

65

До Тедка

преди 13 години

Може ли да те попитам на колко си години ,говориш все верни неща и съм любопитен

64

Калин

преди 13 години

връзкарите ..обаче просперират само тук :).. мисля, че е видно.. и да свесни преподаватели има ..тук таме .. но са почти рядкост .. в тази страна.. всеки от тях впрочем .. отдавна преподава в чужбина :)