23

уау

преди 13 години

ахахаааа, тоя има *** пипона ;)

22

Gabi

преди 13 години

Защо ВСС се прави на интересен- тръби в пресата за наказанието на магистрати, били във връзка с Красьо. Ако в съдебната власт има борба за надмощие между две групи,като едната от тях е взела надмощие и сега се разправя с тази "на Кра -сьо",това е вътрешен проблем на системата,така че да престанат да се хвалят в пресата.А Красьо е параван и да не го правят герой, медиите да разберат кои са подбудителите. ВСС по-добре да се занимае със съдиите с ОПС-имоти в Несебър и Приморско,там са далаверите.

21

no name

преди 13 години

Да обобщим: кандидатите за постове се свързват с посредника - има разговори, срещи и SMSи, което вече знаем всички, а той от своя страна, мойе би е взел таксата за тази услуга и я е дал на тези, които назначават - на членовете на ВСС, евентуално. Защо не изкарат разговор, срещи и SMSи на Черничкия с висшите съдии, които са взимали подкупа? Или можеби кандидатите за постове са се срещали с Красьо, той е взимал парите и след това той ги е назначавал на тези постове.

20

no name

преди 13 години

защо тези магистрати да бъдат уволнявани? Те са амбициозни и евентуално са давали пари за да бъдат повишени. А какво става с тези, които са взимали парите и са назначавали и повишавали в длъжност? Те са за уволнение и за затвор. Е да ама не. Те всащност сега понижават и съдят хората, от които самите те са взимали пари. А относно Черничкия, той прсто е един млад и амбициозен човек, явно с много връзки на много високо ниво, който евентуално само е посредничил и е взимал комисионна.

19

Temida

преди 13 години

освобождаване от длъжност като съдия" поради В обществото е създадено впечатление за наличието на задкулисни уговорки, ходатайства и търговия с влияние, подкопано е доверието в институциите, осъществяващи съдебната власт, пише в мотивите на съда.

18

Луцифер

преди 13 години

Гарваните изиграха пиесата "Гарван вади око на гарван".Очевидно, всички са от един дол дренки! За това, че *** цялата съдебна система, получават "ужасни" наказания! ВАС - долни, престъпни клоуни...

17

:))

преди 13 години

ГОЦЕ ДОГАНОВ

16

juli

преди 13 години

Abe negramotni4ko,o6te li si tuk?Nau4i se nai nakraia da pi6e6 sviastno kato horata i togava se iaviavai tuk.Iz4ezvai ot forumite ili 6te kaja na moderatorite da te blokirat.

15

Анонимен

преди 13 години

Значи тоя от Пазарджик - провел 18 разговора му дават УВО, на Ванев -- 66 разговора и само е понижен за две години... ми то едната мина... Що за простотия бе господа съдии, или както завършваше един стар виц: Абе ти не съдия ами направо си мъдия........

14

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

Tva za ISTUKA e UKEY,uba4i moita vazraz e -1978 -rudena...OKSFORDT.setni Apsulvent I NA HARVARTD...Jornaliska,Ikunumiska,,Bankerka,,,Sadargatilka na 2 HOLDINka...Mi kvo da ti guvora...Pripudavatilska deinus faf WASHINGTON DC....Mi ti koi nabur sa iaviavash-HA HA HAAA??!!

13

Калин

преди 13 години

Висшият съдебен съвет - Сергията на на Красьо Черния!и това ми било съдебна система и тези ми правораздават .. социално слаби менти.. това са социални терористи в тоги!Мафия!

12

Тези мерки са смешни

преди 13 години

А защо не проверят и делата им дали не решени поръчково

11

киро

преди 13 години

нищо няма да стане ГОЦЕ ТРИПЕРА помилва дон ЦЕЦИ *** предсрочно за да му гарантира *** гласове !!!!!А *** за благодарност убива грабят и изнасилват БЕЗНАКАЗАНО--БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП-БСП и другаря ГОЦЕ ДОГАНОВ

10

xaxaxa

преди 13 години

Първо благодаря ти за латиницата, и второ поздравления за източния диЪлект. Аз също съм от този край, но съдейки по поста ти явно се разминаваме във възрастта. И все пак да ти отговоря: не е филм, а жестоката действителност е пред мен. Държава, пълна от всякъде с маски, болни мозъци и т.н . Що се отнася до това кое ме разсмива - просто нямам сълзи да плача и да гледам как пропадаме бавно, но сигурно!

9

du HA HA HAaa

преди 13 години

HA-HAhaa.na teP ,sopstvino,kue Ta rasmiva taka NIvrastini4nu-Ubesni mi toZ Fagkt.blagudaria pRitvaritilnu...!!!...Mogi bi ima6 prit sebi si Film na STAN LAUREL i Oliver HArDY

8

irk

преди 13 години

вместо да им забранят завинаги да практикуват професията и да получат ефективно затвор те едва ли не им дръпват ушите нежно.Съдебна система и престиж WTF? че има ли изобщо и капка престиж нашата съдебна система

7

Анонимен

преди 13 години

Тези магистрати няма ли да ги уволните?Това са хора,които решават човешки съдби.

6

баце

преди 13 години

добре де ,защо този мазния Красьо Черния не е разследван и задържан.страх ви е ,че може да каже много неща.ей затова тук нищо хубаво не може да се случи.

5

Анонимен

преди 13 години

а бе кво е виновен човека ,онези са за таковане ,как могат да се наричат съдии ,палячовци ! *** !дядо ми ако види кво става след 20 години ,ще се обърне в гроба ,бая ми казваше ,да стана съдия ,за него това беше нещо свещено!

4

Дедка

преди 13 години

Пак са им малки наказанията! Все пак това е една от най-важните институции, не може да знаем, че 90% от служителите й са гнили ябълки и да приемаме това за нормално. Да видим мен кой частник би ме държал на работа, ако крадях, лъжех, или бях назначен по незаконен начин... И не на последно място, заплатите на тези хора идват от нас - не е ли редно ние да ги избираме по един или друг начин?!? Не може да са толкова недосегаеми!!