6

999

преди 14 години

Времената се променех вече!Толкова прочути марки стават собственост на други!А и не виждам нищо лошо в това.В момента да пробиеш в пазара със собствена марка е много трудно..,естествено по лесния вариант е да влезеш вече с наложена марка.И не бих се съмнявал в качеството им!Това,че ние сме евтин пазар тука и при нас се пробутват предимно *** - незначи,че и това което продават китайците в Американските и Западноевропейски пазари са без качество!!!Напротив - иначе биха ли отцеляли???

5

Калин

преди 14 години

на китаец бизнесмен се дава само а ко има за изплащане борчове!

4

nqkoi si

преди 14 години

Е нормално да да не искат той да стане мажоритарен собственик, защото Prada винаги се е свързвала с Италия, шик и класическа качествена европейска мода. Определено, ако китаец стане собственик, медиите могат така да изопачат и раздухат нещата, че да им навредят много на имиджа. Да не се лъжем, за европейците азиатците са евтината работа ръка и робите. Никой от онея сноби не би искал някъв китаец да му диктува модата ;)

3

Пичай

преди 14 години

Въпрос на време е Китай и Русия да изкупят западна(ла)та икономика. Голям автогол си вкараха с тези изнесени производства.

2

el

преди 14 години

И така модна къща Prada ще се наложи като основна марка на пазара на Илиенци.

1

Гошо Тъпото

преди 14 години

Ако му правят....въртели на китаеца в....Прада,да дойде в Кривунделово;ще мунамеря една печеливша кривунделска ....фирма,на която аз съм....собственик.Продавам му всички...акции,като му оставям и ....бонус тъщата;тя е главен....счетоводител и без нея нищо не може да...направи.