27

мишо

преди 13 години

Не можах да разбера дали в България институциите спазват законите.Пример:Според кодекса за задължително обществено осигуряване,чл.115.(1), взиманията на НОИ за невнесени осигурителни вноски и лихвите върху тях се, погасяват с изтичане на пет годишен ДАВНОСТЕН СРОК.Моля, ако някой български данакоплатец се е възползвал от този член и алинея да ми съобщи.Ако ли не, всички закони са "прах" в очите ни.

26

ДА СИ ХОДЯТ

преди 13 години

ХРИСТИНА МИТРЕВА, ДАНИЕЛА АСЕНОВА И ЙОСИФ МИЛОШЕВ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ. Некомпетентността, която се вихри в НОИ от години най-накрая лъсна. И ако досега замазваха положението вече и на децата на "майките-престъпнички" е ясно, че така не може да продължава. В противен случай най-лошите неща с пенионната система тепърва ще започнат да се случват. НА ДОБЪР ПЪТ ЕКЗЕКУТУРИ НА ОСИГУРЯВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ. Айде със здраве ....

25

Анонимен

преди 13 години

Искам да споделя,че трябва да има адаптивен период за децата в яслата и майките,който се връщат на работа.Не може майката да си гледа детето до навършването на 2г. и на другия ден детето на ясла ,майката на работа да си актуализира заплатата ,за да може след това да си ползва платения год. отпуск,трябва да е работила 10 дни.Едно дете трудно свиква с новата среда ,а и боледува.Трябва да се промени закона.

24

Анонимен

преди 13 години

лихвите и дължимото е там под моркова на сянка

23

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какво е това понятие 4 часов работен ден, да не би като работя 4 часа на ден да ми се удължава двойно живота.

22

Анонимен

преди 13 години

Що не вземат да въстановят спестяванията които държавата заграби с банките през 1997 година и то с лихвите. Като говорим за писани закони през 2010 година с задна дата години назад че и лихви да му плащам на тоя. Големи защитници на банките се извъдиха тия а народа кой ще защити от банките.Все още години след 1997 година не съм чул за един виновен за спестяванията на хората в България.

21

Aneta Palazova

преди 13 години

Dali ni haresva ili ne sme dlajni da si spazvame zakonite.Oshte poveche kato si jiveem v darjavata.

20

Анонимен

преди 13 години

Никакво плащане. Да обявят амнистия, ако искат да започна да се осигурявам за каквото и да било!!!

19

Данъкоплатец

преди 13 години

Значи на всички , които си плащаме редовно ,ни показват среден пръст .Били сме балами да си внасяме осигуровките навреме.След като някой не си е плащал една година сега откъде ще вземе пари да си плати пък било то и без лихви?

18

Анонимен

преди 13 години

ей пич,те хората не могат вече дълговете да си платят ти лихви им искаш.вие сте бетер едновремешните бирници.

17

conservator

преди 13 години

Описание иИзисквания Търси да назначи юрист/ка - завършил/а семестриално или дипломирана , с отличен писмен и говорим английски за работа в адвокатска кантора в гр.София Категория Правни и Юридически услуги Ниво в йерархията Служители Вид работа Постоянна работа Вид заетост Пълно работно време Студенти Tази позиция е подходяща и за студенти Населено Място София / Област София - град / България Дата 12.07.2010 Тип Безплатна Обява Заплата от 350 до 500 BGN на Месец

16

Budi

преди 13 години

Вини/или които и да си/-освен съгласие с номер 7,добави,че издръжката на едно малко дете е няколко пъти по 240 лв-памперси,млека,пюрета,дрешки,обувки,колички и още,и още...ОПРЯХА И ДО БЕБЕТА...ЧАКАМЕ ДА ОТРЕЖАТ И ЗА НАЧАЛОТО ИМ!? МНОГО СИ Т.., ВИНИ!!! ЯВНО НЕ СИ ГЛЕДАЛ ДЕЦА...

15

дянков

преди 13 години

тотю некадърник искам ти оставката!

14

...

преди 13 години

ми аз в първи курс (тоест средно образование) взимах 1500.312 можеш да взимаш на половин работен ден в закусвалня...

13

Анонимен

преди 13 години

Подкарайте и малко останалото от икономиката да работи, защото така както сте я подкарали, нищо няма да стане.Пари няма, и няма и да има.

12

nakato

преди 13 години

Предложение за работа в БГ:Кандидата трябва да има магистърска степен по международно право, да е дипломиран доктор по физика, да има опит в медицината и да е хирург, да знае между 4 и 6 езика на работно ниво , да може да програмира на поне 4 езика.Идеалният кандидат да се свърже с нас много добро заплащане.Заплащането е в зависимотс от нощните смени. Около 312лв.Предимстава:Осигурена работа и осигуровки.Пресъедините се към голяма компания с традиции :)

11

Анонимен

преди 13 години

При всички положения ще изпълним ангажимента си средното ниво на безработицата за страната към края на годината да е 11,4%, каза още Тотю Младенов.Въх!Ми аз що си спомням, че герб се ангажира да удържи 10% безработица?

10

Анонимен

преди 13 години

pri drugite pravitelstva ne ste li pla6tali osigurovki 4e sega revete ??? mislia 4e tova e po-dobriat variant taka ili ina4e 6te triabva da si platim pone niama da ima lixva ..

9

xxx

преди 13 години

NOI sa moshenici nachelo s novata shefka a zashto ne opisvat zaplatenite zdravni osigurovki a iskat da se zaplati povtorno na NAP stiga ste doili naroda be

8

Анонимен

преди 13 години

ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!!!!!САМО ДАЙ ДАЙ ДАЙ