49

Нели

преди 13 години

браво! коментарът е много на място, напълно подкрепям мнението ти.

48

Анонимен

преди 13 години

*** работа, много шум за нищо... Изобщо не мога да се учудя на тази история, защото при цеганите това си е в реда на нещата.

47

Honorik

преди 13 години

Da gi osadqt na 10-15 godini zatvor i rabota kato miniori v minite.

46

qwe

преди 13 години

по-какво можеш да познаеш *** ... ако за 3-ти път се жени, а родата от страната на жената е една и съща .. та и тука така, бивш тъст, 14 години, съпружески начала, сина ... Възелинеее, 'ко пра'иш мацафака'

45

Анонимен

преди 13 години

Ха ,как пък толкова късно ..насила изведена от дома и,и една съседка има дъщеря на 14г.не поздравявяше никой с върната глава беше..и баща и е такъв,а ква излезе след време ,била на повикване щерката.:)))

44

.....

преди 13 години

Иванчо те от европа са го измислили просто ще повторят събитията от 39 до 44 само че с главни действащи лица *** а не еврейте ти тях не ги мисли. Ние сме балъците че им се връзваме като ни казват не правете това е дискриминация не правете онова е дискриминация. На белите хора като им опре ножа до кокала ги трепат и после му мислят само нашата родна държава бездейства и после се чуди защо има "етнически проблеми"

43

Иванчо

преди 13 години

Какво ли ще стане с милата ми татковина, когато след 30-тина години *** ще са мнозинство в България. Да му мислят онези плюнки от така наречената "Европа". Това ще бъде второ варварско нашествие след онова, което погуби навремето Римската империя.

42

Анонимен

преди 13 години

*** работа.

41

m

преди 13 години

много лесно се плюе,но никъде никой не се постара вместо това да даде някакво решение на този проблем. Плюенето за нас хората е толкова присъщо,колкото и бременността сред ромите на 13 години. и двете са лесни,а после?

40

европлъх

преди 13 години

На 12 *** ги продават, на 13 раждат. Ако таткото е на 40 трудно е да бъде обвинен в педофилия и изнасилване, защото пъстра и самобитна била ромската култура. Е, ако беше българин затвора не му мърдаше, ама тия хем са хора, хем са таласъми некакви...

39

Анонимен

преди 13 години

14-годишно момиче... бивш тъст на момичето, което преди време е живяло на съпружески начала със сина му... и кога е било тва преди време!??? егати и страната от третия свят сме, наистина

38

H8C0RE

преди 13 години

Какви "диви селяни" бе, ***!? Това са ДИВИ ***!!!!!

37

xxx

преди 13 години

в тоя край само диви селяни..какво друго да очаква човек...

36

Мен

преди 13 години

14 годишното момиче ПРЕДИ ВРЕМЕ е живяла на СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА със сина на изнасилвача... Сигурно тогава е била на 12...Такъв криволинеен омагьосан кръг може да бъде създаден само от ***...

35

Анонимен

преди 13 години

*** са същества, които по никакъв начин не се вписват в цивилизования свят и не подлежат на интеграция. Виждате за какво става дума, няма как тези същества да се впишат в нашето общество. Проблема, е че след 50 години, българите няма да могат да се впишат в тяхното...Решаването на проблема с *** и демографския срив в България, трябва да се превърне в основен приоритет на това правителство, както и на следващите, а не да се карат кой крив и кой е прав за АЕЦ Белене. Държавата изчезва !

34

Господ-Бог

преди 13 години

И нека *** плъзнат из света, за да накажат людете за греховете им.И нека тези *** не разберат що е баня и що е чисто бельо.И нека *** се плодят като ***, докато настъпи 2012 и не унищожат цялото човечество с мръсотията и болестите си.Амин!

33

генади

преди 13 години

Това е част от ромската "култура".

32

sidi

преди 13 години

До кога малолетни ще стават жертва на сексуални насилия от комплексирани мъже,които се доказват, посягайки на беззащитните почти деца.До кога без наказано?!!

31

коко

преди 13 години

А защо не се казва дали я е помпил и в дупето??????100%, че е!!!!!!

30

Кор

преди 13 години

хаха - важното е, че работата по случая продължава