185

обективен

преди 13 години

Българките предпочитат *** от Дания-факт! За това също ли са виновни ***? Ай сиктир!

184

Тигър

преди 13 години

Общото, бащице, е, че тези жени са КРАДЯЛИ местата на деца, които НАИСТИНА са имали НУЖДА от тях, и дори им е било ПЛАТЕНО за ТОВА. Трябва да си ***, за да не схващаш.

183

========

преди 13 години

Taka, taka e . Nikoi ne izpylnqva zakonite . Posle koi sa vinovni ? Politicite ? Ne, naroda . Kato sme kradlivi i gledame da mineme na dalavera shte byde eto taka .

182

Анонимен

преди 13 години

Те ще ги върнат парите няма къде да ходят.Не е въпроса в това .Всичко трябва да е свързано и автоматично да се правят справки м-у институциите и не само за това. И за в бъдеще да се избягват такива нарушения. А че закона е скапан е съвсем друга тема. А големите капацитети които викат крадци да си поогледат компютрите дали са си платили мп3-те филмите и софтуера на колко се осигуряват и колко взимат и тогава да дават мнение по въпроса.

181

Анонимен

преди 13 години

има обюо с това, че никой няма право да краде пари, а това се прави непрекъснато, мили майки! Дано децата ви да не се метнат на вас, че пропищя държавата от крадци на едро и дребно. Ама тези, крадците на дребно като вас са още по-жалки!

180

Баща

преди 13 години

И какво общо има ходи ли на градина детето с това дали майката получава "голямата" помощ от 240лв. Жена ми се върна на работа още след 1-та.Добре че детето ми има баба и дядо да го гледат до почти 2 години. След като започна да ходи на градина един месец адаптация по 2-3 часа и после през седмица с температури хреми и кашлици и така почти една година.Чудя се дали няма да останеш без работа след първия месец ако няма кой да ти гледа детето.Държавата да плаща болнични или помощи кое е по-добре.

179

КРАДЛИ!!!!

преди 13 години

КРАДЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!

178

Анонимен

преди 13 години

А за ромите които не сключват брак.. и получават пари .тях нямали да ги потърсите уили и те вече са с имунитет.

177

Малее

преди 13 години

Разбира се, че не е вярно това, че го пише в интернет. Все пак Вие бяхте там когато Чърчил произнесе тези слова. Извинявам се! Хаха.Чете поста. Писах - ".както и моята." относно майка ми. Хаха.Чл.313 съм го чел много преди Вас сигурно. Хаха. Но Вие наистина сте от ГЕРБ. Хаха. Сега съм сигурен. Затова беше поста с шмайзера и партизанина. Хаха. Все се питах откъде този извор на мъдрост и сега разбрах. Та това сте Вие, които Той озари с мъдроста си. Хайде че дотегнахме на хората и Вие на мен. Чао.

176

Анонимен

преди 13 години

Това, че го пише в интернет, не означава, че е вярно. Пример: вашите писания дотук. Но да не се отплесваме от темата. Нито да обсъждаме кой на кого плаща осигуровките, защото вероятно ще се окаже, че плащам не само на моята, но и на вашата майка, да ви е жива и здрава. Наясно ли сте с чл. 313 от НК ? Ако не, прочетете го и ако имате още желание, пишете

175

Малее

преди 13 години

Аз не съм съгласен с вас, но бих дал живота си, за да изразявате свободно своето мнение ВОЛТЕР.Чукнете в интернет и ще разберете.Това,че съм християнин не ми дава право да съдя другите,за разлика от Вас-предполагам и Вашата майка е крадла, зощото взима от моите осигуровки,както и моята. Хаха. А държавата определя правилата. Ако механизма беше записваш дете,Общината уведомява НОИ и спират обезщетението проблем нямаше да има. Това е! Просто и лесно! Защо обаче да е лесно,като може да е трудно.

174

До Малее 177

преди 13 години

Моля не цитирайте погрешно. Въпросната мисъл не е на Волтер, а на Уинстън Чърчил. Това, че сте християнин, оправдава ли положителното ви отношение към измамата и кражбата ? Или напротив. И защо търсите вината в държавата и общините и по стар български обичай прехвърляте отговорността другиму ? Хайде да назоваваме нещата с истинските им имена ... неправомерното ползване на пари от публични фондове си е жива кражба ... независимо как благовидно ще го наречете...

173

ЧОВЕК

преди 13 години

СЪДЯТ РУСКИ ТИНЕЙДЖЪР ,УБИЛ ЕДНА БАБА И ВЗЕЛ ОТ НЕЯ 20 КОПЕЙКИ . НО, МЛАДИ ЧОВЕЧЕ КАК МОЖА ДА УБИЕТЕ ГОРКАТА СТАРИЦА ЗА 20 КОПЕЙКИ ПИТА САЩИСАНИЯ СЪДИЯ . ЕДНА БАБА 20КОПЕЙКИ , ПЕТ БАБИ РУБЛА , ОТГОВАРЯ МЛАДЕЖА . ТА И СЕГА , ТЕЗИ 900 МАЙКИ С ПО 240 ЛВ. НА МЕСЕЦ ИЛИ 216 000 ЛВ ЗА МЕСЕЦ НЯМА ДА СТИГНАТ , ТРЯБВА 90 000 МАЙКИ ПО 240 И ЕТО ГО БЮДЖЕТА ВЪРЗАН . БРАВО ГОСПОДА ГЕРБЕРИ , ВИЕ МИСЛИТЕ ЗА ... КАКВО ?

172

Малее

преди 13 години

Разбира се,че не ме интересува Вашето мнение като съдържание.Както е казал Волтер "Не съм съгласен с Вашето мнение, но ще направя всичко възможно да го изкажете." Моето мнение се изчерпва с това всеки да може да изкаже неговото.Аз няма да наричам майките крадци и мошеници,най-малкото защото съм християнини и защото смятам,че не може с нарицателни категории да се определя вина.Ако общините бяха подавали данните в НОИ и спираха парите този проблем нямаше да го има,а правилата ги опеделя държавата.

171

До Малее 140

преди 13 години

защитници на такова явно мошеничество във ваше лице.

170

До Малее 140

преди 13 години

Жалко, че не ви интересува друго мнение. Но това само показва, че сравнението (защо го възприемате като обида не ми е ясно), което съм направил спрямо ваша милост е напълно адекватно - точно въпросните хора с шмайзерите не са се интересували от мнението на другите. Та на въпроса - когато липсват аргументи и тезата е незащитима, както във вашия случай, започват да се вадят доводи от типа "А вие защо биете ***?" И е жалко, че в един от малкото случаи, когато държавата си върши работата, намира

169

Анонимен

преди 13 години

След дъжд качулка това са нашите закони.За кокошка няма прошка,за МИЛОНИ НЯМА ЗАКОНИ

168

Малее

преди 13 години

Да,имам проблем и той е че влезах в дискусия с човек,който използва израз като".шмайзер от партизански паметник .". Глупави мисли хрумват на всеки, но умният не ги казва. Аз казах своето мнение и не ме интересува Вашето. Обидите ви на шмайзери и партизани говорят за качествения Ви потенциал.Сега определени хора говорят в 1 лице, единствено число. Да позная ли кои са и Вие от тях ли сте? Винаги ще съм зад БГ-майките, защото държавата не си е свърщшила работата. Приятен ден и всичко най-добро.

167

Анонимен

преди 13 години

Законите се измислят от хората в парламента.Тези хора са избрани от нас НАРОДА.Това,че са измислили закон не означава ,че този закон е идеален седейки в парламента или извън него.Защо не потърсим нашите пари ,които отиват именно там,как са изхарчени и какво са направили за обществото?Това е проблема ,а не майките.Защо тези хора не са направили и създали условия това да не се случва.Слагате всички майки по общ знаменател и се търси само тяхната вина ....

166

Анонимен

преди 13 години

Ne ciganiziraite saita!!! Пиши на кирилица!