8

Кирилов, София

преди 13 години

Нека Бог да е с теб, Люба. Дано имаш сили (както е видно имаш)да поведеш БНТ напред. Да бъде хем българска, хем национална, хем телевизия.Идеята ти за сливане на БНТ и БНР е блестяща. Стига хрантутници от 2 места.Аман от натрапени творци. Успех. С теб сме!

7

Към 5

преди 13 години

Че то всички знаем, че е ГЕРБеджийката, но ще чакаме шебека Гого да ни извести "благата вест"!Иначе този конкурс си е ГЕРБ пушилка, за да се радват мишлетата на демокрацията провеждана от Вожда.

6

Данъкоплатец

преди 13 години

Пудела Г.Лозанов ще назначи човека на този, който го пробута!СЕМ е една напълно ненуждна институция, която само ограбва бюджета без да свърши за един лев работа.Какво направи за масовото нахлуване на турски сериали и промиването на мозъците и колко са добрички тутрците, че започнаха и деца да се кръщават с турски имена.Какво направиха за насилието, което се лее от телевизионния екран, а после питаме защо децата са агресивни.

5

Митко

преди 13 години

Стига простотии. Приватизирайте БНТ и БНР , а новия собственик да си провежда конкурси, ако иска.

4

Анонимен

преди 13 години

Всичко е парлама човек на герб става сещайте се коя аз работя в телевизията

3

Васко

преди 13 години

Новините и референдум на тази "независима" телевизия стават за гледане. Всичко друго е - "мижи да те лажем". Каналето , големият избор , сутрешния блок с "лицеприятната" водеща с вид на с.иня майка и т.н. са за директно изхвърляне от ефир. За съжаление и другите телевизии са "дъ сейм шит".

2

Анонимен

преди 13 години

Щерката на Гого Лозанов нали я хванаха на калъп с моралния според неговите думи Витомир Саръиванов :))))

1

Анонимен

преди 13 години

Който и да е, дано е човек с идеи, че сегашната им програма е на ниво 1970 г. Да не говорим за вчерашния гаф! Да пуснат тъпите си реклами точно повреме на награждаването! А и освен с идеи дано новият шеф поразгони малко всичките тия лели, братовечдки и т.н., че то прилича не на нац. телевизия, а на семейна фирма!