246

Българан

преди 13 години

Този Буковски е напуснал Русия през 1976 г. и явно от тогава не я е посещавал. Ако беше следил новините ще ше да знае че един бивш офицер от КГБ на скоро закупи британския вестник Идепендент. Ще ше още да знае че Русия вече не е Съветския Съюз и че нещата коренно са се променили там.Склерозата на никой не прощава! Старост нерадост е казал народа!

245

PYOTAR

преди 13 години

Dedo IVAN e prav.

244

Анонимен

преди 13 години

какво може да се очаква от народ дето държи в центъра на столицата мумия на сифилистик и му се кланя?

243

Калин

преди 13 години

тишина съветска ***, тишина казах съветофили-некрофили!

242

Анонимен

преди 13 години

Нещо, не са се разбързали да ги вземат тия 2000 долара, що ли ?!

241

Анонимен

преди 13 години

Пелаес има американско и перуанско гражданство. Въпреки че Москва й обеща квартира, пожизнена пенсия от 2000 долара месечно и визи и самолетни билети за Русия за децата й, Вики предпочела да се върне в родината си.Децата й пък ще останат в САЩ, независимо че Вашингтон разреши на шпионите, които имат наследници, да ги отведат от Америка. Малкият й син, който е на 17 г. и е от брака й с руския шпионин Михаил Васенков (арестуван под името Хуан Лазаро), ще остане в САЩ.

240

щирлиц

преди 13 години

Само да припомня- Част от сделката Медведев- Обаяма беше да ги върнат в Русия, след което са свободни да отидат където пожелаята, без щатите. Освен това рУСИЯ ИМ ГАРАНТИРА МЕСЕЧНА ПОМОЩ ОТ 2000 ДОЛАРА И БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ, АКО НЯМАТ ТАКОВА. НАИСТИНА това се казва "Ад".

239

Honorik

преди 13 години

Rusiq vinagi e bila jestoka-i kam sovq narod i po princip.Te sa prosto edni kravojadni glavorezi-govorq za tehnite vlasti i tqhnata mafiq,a ne za obiknoveniqt narod,koito si e patil mnogo ot podobni ***.

238

Шмит

преди 13 години

Този дисидент няма какво друго да каже. И той иска да даде компетентно мнение, ама май се е наакал с *** си исказване.

237

Анонимен

преди 13 години

Естественно е че най-добре е в България. Господа, границите са отворени и който не му харесва, да ходи там където е по-добре. Всяка страна си има и положителни и отрицателни страни, не обиждайте която и да е държава и там живеят хора. До колкото до екстрадираните - просто професия, никой не е застрахован от рисковете на професията. Тези поне са живи, а тези които загиват на работното си място поради чужди грешки?

236

Анонимен

преди 13 години

Всяка една държава си има свои НЕДОВОЛНИ ,те не се приемат добре в собствените си държави, но са добре дошли в "конкурентните" държави...

235

Mitko

преди 13 години

Я, знаещите русофили, обяснете какво значат термините "невъзвращенец" ,"аполитичен", "партийно поръчение", че сме ги позабравили.

234

Анонимен

преди 13 години

Не е така, бил съм и в Америка и в Русия.

233

нн

преди 13 години

Тоя *** още ли има по новините?

232

Анонимен

преди 13 години

Явно си точно това,което Дядо Петър определи :)

231

Дядо Иван

преди 13 години

В Русия си човек. В америка си ***. Това е истината. Русите имат широки души, а американците - само стиснати ***.

230

zzz

преди 13 години

Само дето сега не е 1976 г. и той не може да знае сега как ще си изкарат в Москва. :)

229

Дядо Петър

преди 13 години

Жал ми е за многото младежи с очевидно отрано промити мозъци, които се изказват по въпрос, който изобщо не им е ясен.И водени единствено от омразата си към САЩ. Най-вероятно поради отказани им входни визи.Препоръчвам им да прескочат за месец-два в любимата им Русия. И съм твърдо уверен, че като се завърнат вече ще бъдат излекувани.

228

za 227

преди 13 години

ами *** да видиш..........само да не ти е приплаче от разликите........

227

abroad

преди 13 години

Дъждовна нощ. Щурмбамфюрер Борман спи сладко в своето легло. Изведнъж на входната врата тихичко се почукало. Борман станал сънен и ядосан и отишъл да отвори. Гледа, срещу него стои много странен и загадъчен тип. Облечен в мокра пелерина, с нахлупена качулка на главата, гледа заговорнически Борман. В следващия миг странникът бавно и конспиративно прошепнал:- Слоновете... отлитат... на юг.- Ако искат слоновете могат да отлетят и на майната си извикал Борман ядосан. Щирлиц живее на горния етаж. ***, такъв!