88

...

преди 13 години

Ооо господине какво стана нещо май октоподът позна абсолютно всичко.

87

Анонимен

преди 13 години

Не мисля,че Холандия ще бие.Част от футболистите не са във форма.Победа за Испания.

86

ГМитеф

преди 13 години

До номер 100...Момче шансът верно е 50-50, но това са 7 поред мача без грешка. Което прави 2^7 = 128 комбиации. Чиста комбинаторика... и той ги позна сичките :) ако си толкова куражлия давай направи 7 прогнози за мачовете на националите догодина, залагай в еврофутбол и пей сърце!

85

Plovdiv

преди 13 години

Довечера октоподчето за първи път няма да познае!:-)Лично на мен така ми се иска, а и вярвам, че Холандия ще е новият шампион!HUP HOLLAND!!!

84

Гацко

преди 13 години

Да и така сума ти пъти удря верните 50% :) Я опитай ти да имаш такава успеваемост.

83

Ispaniq sa 6AMPIONII

преди 13 години

Ся то наистина е така. Но този октопод е познавал всеки път. Без грешка. И не си мисли че е на касмет...

82

...

преди 13 години

Аз му вярвам а пък последния коментар доказва,че този който го е написал играе кънтър страйк,а като толкова много знае този който е дал коментара си последен коментар що той не е казал за мачовете на Германия.Отворко с отворко.

81

ахаххаха

преди 13 години

Като сложиш два предмета шанса е 50 на 50 да познае за какво говорите въобще. еи сега ще сложа две купи с храна на котката ми и това пророк ли ще я направи. има 50 % шанс . пълни глупости. Що не му сложиха на тъпия октопод 32 кутии да го видим кво ще направи - ламер

80

vesko

преди 13 години

ako go nabaram sha go izparja

79

hjvjk,l

преди 13 години

predlagam da ne gybqt vremeto ispancite da ne igraqt i da vzimat kypata

78

Васко

преди 13 години

Това са най-грандиозните глупости които съм чел. Малко ли са ни хората гадатели , та се опряхме на октоподи вече. Иначе сме напреднали технически , *** под черепната кутия сме си на няколкостотин милиона години.

77

Паул

преди 13 години

Обаче няма да познаете кой е двукракият октопод, който също така знае коя миризма най-силно ме привлича. Иначе аз съм като испанците. Решиха да ме направят шампион, и аз вече съм.

76

George

преди 13 години

Лелята на една моя позната сподели,че когато Германия побеждава в ЮАР,на следващия ден една нейна кокошка снасяла два пъти по-големи яйца и с дебела черупка,досущ като гъши,но дойчовците вече паднаха и кокошката сега си снася нормални яйца.Друг познат ми каза,че папагалът му като чуел имената на прег-решилите съдии страшно много се ядосвал и се напъвал да пссува на майка. Хай-де да оставим октопода на мира, само да паднат испанците, и Паул ще бъде из-печен на клада, задето предаде и Германия.

75

fire

преди 13 години

То октопода предскаже ли ти, че ще паднеш, ходи играй после... Иначе Vamooooosssssss !!!!!! LA FURIA ROJAAA

74

Светла

преди 13 години

Уака, уака,мамата си трака.Паул октоподавтрещи народа.Ама е с късмет гадината,че не ни е в родината,иначе вече, жив да сме го одралии с голяяяяяяям кеф изяли.

73

Koko

преди 13 години

Торес шампоан!

72

:)))))

преди 13 години

ааа вчера се допитах до моята химикалка във формата на пате и патето отсече: германия и холандия. ай да видим :)))

71

Lehr

преди 13 години

Странно ми е че в Германия толкова пощуряха по това животинче - дали не успя да сащиса отбора им - не бяха много на себе си. Но загубата на Германия в мача с Испания отвори път за Холандия. Няма да се радвам, но моята саксия предрече победа на Холандия.

70

Фено

преди 13 години

И аз съм за Испания,защото и Йоана е за тях...

69

velofan

преди 13 години

До 85Прочети коментар 67...