20

Анонимен

преди 13 години

АЙДЕ!! :)КАЦНАХА В МОСКВА! ЧЕСТИТА ВИ ГОЛЯМА ПОЛИТИКА!

19

Васко

преди 13 години

По пътя на логиката може да се предположи , че и шпиони на САЩ не липсват в Русия. Разликата е , че руснаците са по-тихи.

18

Анонимен

преди 13 години

до 2- много се вживяваш, ходил съм и в Америка и в Русия, навсякъде са хора като нас.А другото е политика ,борба за пазари, за територии,богати с природни ресурси и т.н.

17

Пази Боже

преди 13 години

Да те върнат от където си дошъл.............

16

Анонимен

преди 13 години

става за шпиониране под душа.

15

Фръц

преди 13 години

Има и друго - скандалът се разрази точно около най-голямото петно нефт,изсипвано някога в Световната локва! На тъпите аметиканци им трябва едно нещо да се повтори 3 пъти и те вече са забравили предното! Пример - химическите оръжия на Саддам просто ги няма,но американските солджъри се кълнат,че Осама е дошъл от Ирак. За химически оръжия никой не е чувал нищо и никога....

14

dynamo

преди 13 години

Предвид "размяната" и доста други индикации - остри реакции на посланници и медии в много страни под едното или другото "лоно" - за мен е ясно едно - САЩ и Русия са в изключително лоши отношения към днешна дата. Борбата се води с всички средства, дано да продължи тона на "сътрудничество", защото и двете страни имат ядрени арсенали и не ми се мисли, ако действително на някого там "по върховете им" не му издържат нервите!!! Ясно е и друго - Русия вече е и икономически фактор страх ги тресе САЩ!;)

13

Анонимен

преди 13 години

Те са хванати вече. Ама никой не е чул. Това,че BBC не казва едно нещо,не означава,че това нещо не съществува.CNN също тръби,че Осама е съборил Кулите,ама FBI нищо не казва по въпроса.

12

Nobody

преди 13 години

Да живее Международното положение!

11

Анонимен

преди 13 години

и какво излиза от цялата работа ако е вярна ,че и едните имат шпиони и другите,ама янките се правят не ощипана мома ,все едно те не провеждат шпионски програми,всичкия цирк е за бюджета който трябва да им се отпусне

10

!

преди 13 години

Руснаците : Добър ден!Действие: веднага поглеждаш часовника и после слънцето!Извод: Не е сигурно, че няма да те излъжат но все пак шанса да ги хаванеш е голям!

9

анонимен

преди 13 години

това с агентурата си е една игра на котка и мишка...и когато се хванат...следва ок хванахте ни..после следват усмивки и чао...и после пак до следващия път...пък като се замисли човек...какво ли толкова тайно може да се научи...всичко е толкова преходно в този живот че...но нали има измислени професии а и пари които трябва да се усвоят...а бе...

8

5225

преди 13 години

До 2.Провокаторче не бъзикай радиото...

7

Ясен

преди 13 години

до 6Нали се сещаш ,че и Американците имат шпиони в Русия утре и тяхните може да хванат замисли се малко!

6

STARBUCKS-USA

преди 13 години

То затова е сделка. Стиснали си ръцете и се прегърнали :)

5

за 2

преди 13 години

Алоооо 2 ами тези за които ги разменят какви са. Или лошо е когато руснаци са шпиони, а когато американци са шпиони е много хубаво. Това мислене е много много тъпо и типично за комунистите бе пич. Ти не осъзнаваш какъв подсъзнателен комунист си.

4

Rad

преди 13 години

Признали се били за виновни и янките ги пуснали-хахаха. Ако бяха виновни за това, не им мърдаше поне 10 години

3

Breid

преди 13 години

Абсолютни измишльотини.

2

STARBUCKS-USA

преди 13 години

В Куба ,ще се чувстват най добре :)

1

Ясен

преди 13 години

Ами Гоце и Станишев кога ще летят за Русия ,или няма за какво да ги сменим може би?