89

ER_Dr

преди 13 години

Жена му я дадоха в онова предаване, разхождаше кучето. Нали в статията пише - експерт в здравната комисия на НС. На такава и прилича: интелигентна, културна, ерудирана, приятна, дружелюбна, ангажирана със социалните и здравни проблеми, открита, искрена, талантлива, професионалист, гордост за нацията... упс, спирам, че носът ми опря в монитора.

88

Червената помия

преди 13 години

Много ми е интересно да видя някъде снимка на жената на този митничар, защото подозирам че зад всеки успял мъж, макар и митничар, стои една оправна и отръсна жена.

87

Червената помия

преди 13 години

84,това за което говориш, се нарича насрещна проверка, но от край време се използува само за много неудобни на властта хора, които трябва да се елиминират финансово по някакъв начин, поради една единствена причина-като започнеш по веригата, не знаеш до къде нагоре можеш да стигнеш и коя котка ще настъпиш по опашката, както в тоя случай.

86

наско защото

преди 13 години

1.Какво общо м/у М.Цветков и журналистката? браво на мацката.2.Какво искате . това нещо Л.И. да стане пак лекар ли?Бате Бойко си знае по-добре,Л.Ив.да ни скъсва от смях,а не да скъса на някой живота като стане пак лекар./кви са му специалностите на тоя,освен г-к?/Не го отсвирват временно,ще го смушат ...някъде.

85

gerber

преди 13 години

Тоя трябва да бъде изхвърлен и от партията. Та нали ГЕРБ води война срещу такива лобисти или преследването е само ако те са от други партии. И ГЕРБ май е същата като другите-пази свойте бандити. ЖАЛКО за някои добри начинания.

84

Анонимен

преди 13 години

Който е хитрувал веднъж, ще хитрува пак! По-строго наказание, да се отстрани от парламента и от всички отговорни постове. Да отиде да работи по професията си, като е такъв хитрец, сигурно и оттам ще изкарва достатъчно! Бойко, не ги гали с перцето, а режи из корен! Иначе всички нагаждачи ще ти се качат на главата. Сега още се ослушват и чакат да видят как ще постъпиш.И накрая кой ще е виновен? Хайде познайте. Като са заявили, че ще работят честно за ГЕРБ, да го правят. Ако не - да си ходят.

83

pege

преди 13 години

абе случайни неща няма. Всички са навързани като свински черва. И тоя иванов сигурно е получавал нещичко за да се застъпва по междодругото за митничар.

82

Анонимен

преди 13 години

Лъчето откъдето и да го погледнеш вони!Но до сега на всички снимки: Вожда, до него Цецо и на една педя разстояние зад Вожда - Лъчо, други артисти не се виждат.Това говори убедително къде има леш.

81

999

преди 13 години

Те всичките са били членове на БКП,да не идват от OF!!??Всичките са изцапани.Сменят цвета и продължават да крадат.Трябват ни чисти политици,а къде ли да ги търсим!!??

80

Анонимен

преди 13 години

На хората трябваше да им стане ясно за какво иде реч още когато Лъчо Мозъка преби дъщеря си на публично място.

79

Bam-Bam

преди 13 години

Разликата е че който хванат и лети, преди това до нямаше!!

78

м

преди 13 години

Винаги ми е било чудно едно нещо,относно доказването на доходи,спрямо това което притежаваш като имущество.След като не могат да докажат и на пръв поглед изглежда така и излезне с изказване от сорта на "това е на жена ми","това ми го подари приятела ми","това ми го подари баба" и т.н.,нека да разследват именно тези близки и познати.Те,пък от къде са заможни толкова?

77

м

преди 13 години

А,видяхте ли гербовците какво правят.Същите са като предишните.Скъпи коли,скъпи палати,малка заплата и не може да се докаже,че е крал.Какво да говорим повече.Иначе седнали да дебнат дребните търговци дали укривали обороти.Ще укриват,като няма друг изход и са на ръба на оцеляване.Измислете някакво облекчение за биснеса та да не крият.

76

an

преди 13 години

BQH PISAL NQKADE, 4E VSI4KI SA EDNAKVI. ZATOVA NE SAM GLASUVAL OT 90 GODINA. I DOSTA NAROD SA6TO NE GLASUVAT. NO IMA EDNA 6EPA OT NARODA, KOITO NE MOGAT 20 GODINI DA RAZBERAT, 4E KOITO I DA DOIDE NA VLAST, PRAVI EDNO ISA6TO. DOKATO NE VLEZNAT V PARLAMENTA I UPRAVLENIETO MLADI HORA, KOITO DA NE SA OBVARZANI SAS STARITE MUCUNI. ABSURDISTAN NQMA DA TRAGNE NIKOGA NAPRED. TOVA E GOR4IVATA ISTINA. NARODEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

75

Анонимен

преди 13 години

В началото на мандата си Бойко каза,че и със своите ще бъде безкомпромисен!!! Да го видим сега как ще постъпи с Лъчо...

74

Анонимен

преди 13 години

"Опитал се е да пробута Сергей Бранков" --- Сергей Бранков - това ли е мъжът, пациент на гинеколога??????????????:)))))))))))))) дето му предоставил вилата си :)))))))))

73

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Дадох си и аз равносметка за едногодишното управление на ГЕРБ-покай изборите им се кефех, сега - не. Видях, че Бойко и Цецо са се обградили с банда корумпирани политици, на които им е пето или шесто "пребоядисване" (не че Марио Тагарински или Абаджиев са се родили със знаменце на РСЗ в ръка де). Та същата тая върхушка продължава да ограбва държавата,а ние да цъкаме пред палатите и ескласите на митничари, политици, съдии, и който там се сетите. За съжаление сам Бойо пролет не прави.

72

MayDay

преди 13 години

Тоя наистина се оказа страшно ***! Ако не се лъжа беше замесен и със скандалната "грешка" обнародвана в Държавен вестник! Да подава оставка и като депутат, да му се потърси наказателна, етична и всякакъв вид отговорност! Без значение от политическия цвят - всички престъпници и *** да бъдат преследвани до дупка! Никакви чадъри и дъждобрани!

71

защо

преди 13 години

Защо чак сега се казва името на Лъчо когато е ясно че напуска Герб а той е ходатаиствал преди доста време..... може би след като е ясно неговото бъдеще в тази партия. Вече не им е нужен и може да бъде стъпкан .

70

някой

преди 13 години

и кой ще изберем на негово място...то няма алтернатива...освен зелените може би...жалко, че никой не гласува за тях