54

До акъл НЕ море

преди 13 години

Бе, точно сега цената на България се вдига в очите на САЩ и Израел.

53

Акъл море

преди 13 години

Откога ви повтарям-САЩ нямат намерение да се борят за България! Нямат и възможност. България ще бъде близка с Русия! Атлантиците-седесета трябва да се преквалифицират!Ето Странджата си е заровил главата в пясъка и не му се чува гласа! Изоставен от Америка в обятията на Руската Империя!!! Добре че не съм на негово място! Грузинец!!!

52

Коки

преди 13 години

Комунистите Родината изКраждат ...

51

анонимен

преди 13 години

Оказа се че голямата далавера е в посредниците който слагат големи надценки ,Кой са те всички го знаят,И предишното правителство искаше да ги премахне но руснаците казаха стоп,Борисов беше вкаран в един хитър капан в тази среша ,и се хвана като пълен ***,За това трябва икономическия му министър немедленно трябва да отиде да гони вредните емисии от Тецовете

50

Анонимен

преди 13 години

не,тука има приземяване към реалностите-природния газ е син на цвят,с специфична миризма.използва се като енергоизточник и суровина.добива се от природни находища /там където го има-например путинова русия,средна азия и т.н./и които иска да си го достави,не се дръвчи по медиите,ами си го договаря с доставчика/не е задължително срещу загуба на полит.самостоятелност и суверенитет/.

49

5ър

преди 13 години

Тука добър ден Москва ли е ?

48

Анонимен

преди 13 години

уел сом бек то реалити...

47

Анонимен

преди 13 години

И кав аизлезе тя? Наште комунистчета така са се уляли, че изненадаха дори Москва! На това му се вика само геноцид към собствения си народ и навсякъде се наказва с разстрел! Няма толква гадни и дегардирали, като наште ***!

46

ЛЪЖЛИВОТО овчарче

преди 13 години

Да дават СТЕНОГРАМАТА.... не верваме на ЛЪЖЛИВОТО овчарче......

45

любопитно

преди 13 години

Това последно ли е или предпоследно, утре пред американския посланник, да не вземеш да говориш друго?

44

Народа:

преди 13 години

"Колко по се дърпаш, по-навътре влиза."

43

Анонимен

преди 13 години

Ха дано наистина да има ефект и поне нещо да намали цената си. Че от 20 години насам само увеличения...и увеличения... на цените.

42

Автономен

преди 13 години

Сега очаквам да се появи "Движение за независимост на община Бургас".

41

две оценки

преди 13 години

Хибридът Борисов е заповядал да се изготвят две оценки за екологическите последици от проекта Бургас - Александруполис. Едната, за американския посланик, от която да произлизат огромни щети и че проекта няма да е печеливш. Втората, за всеки случай, от която да произлиза обратното, че проекта няма да причини замърсяване и че ще е много печеливш.

40

Анонимен

преди 13 години

И кво.....? Джафка, джафка, а сега глозга кокала и върти доволно опашката си. *** или расово псе.....?

39

TPE3BEH

преди 13 години

И какво като ще подпишат за Южен Поток? Проекта не е вреден за страната, като Бургас-Александропулис и Белене. Колко такива тръби има в северна Европа...А това, че са документацията за Белена била готова на 100% и това бил "НАЙ-ДОБИРИЯТ ПРОЕКТ В СВЕТА!!!", са само байки и нищо не значи. Хайде да видим дали ще успеят да намерят западен инвеститор, който да си вложи парите в руска атомна електроцентрала.

38

анти-бойко

преди 13 години

Браво Борисов!Само така ,а герберчетата си мълчат ..мхммм..това е много-добре!

37

Анонимен

преди 13 години

Много ще ми е кеф да изпързалят азиатите, защото и те не си спазват договорите. Светът най-после трябва да разбере, че към тях не трябва да се проявява съчувствие и скрупули.

36

Анонимен

преди 13 години

Хайде ББ с един подпис без никаква тежест няма как да изтриеш и замажеш факта, че кукловодите ти са в ЦРУ!

35

Анонимен

преди 13 години

Според мене и руснаците вече са разбрали, че на ББ не може да се вярва - подпис нищо не означава. Затова нищо няма да стане осен партенка по медиите.