357

anonimen

преди 13 години

kakvo haka tozi BOIKO varti syhe i nisto ne pravi da reshavat nai setne ste se stroi ili ne raboti s barzina na kostenyrka !NEKA NAPRAVI NESTO POLEZNO ZA BALGARIA !

356

Анонимен

преди 13 години

Боже пази България от аец-белене.

355

Доктора

преди 13 години

"Странджа, къде си да спреш инвазията на Руската Империя!!! "Не го търсете Странджата, защото сега го местят от 4-ти километър в Карлуково, с надеждата че там биха му помогнали.

354

Папата

преди 13 години

"промяната у ББ на какво се дължи.....? "Това се нарича ВЪРТИКОЛНИЦА!Сигурно са се обадили "отгоре" и той събира краката.

353

Анонимен

преди 13 години

Бойко, това твоето предпоследно мнение ли е или пред предпоследно?Ами ако утре ти се обадят "отгоре"?Или пък от едно посолство ...

352

Акъл море

преди 13 години

Сигурен съм, че не те отвращавам повече отколкото ти мене! Руснаците не са ***! *** паради ги правиш ти по заповед на тези, на които се кланяш! Русия решава сама какво да прави, докато ти си загубил тази способност от времето на Симеон Велики! Искаш да си независим и горд, но си малък и жалък.Не знаеш как истинските нации са станали силни.С усукване и клюкарлък не става! А ти знаеш само това! За нищо не ставаш!

351

Анонимен

преди 13 години

Пуснете 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй !

350

gruju

преди 13 години

До 362, и с какво те отвращава човека? Че ти казва някои нелицеприятни истини? Като си толкова ербап *** ти и принуди руснаците да ни продават газ по евтино. Грешките сме си ги натрупали с годините, преоборудвахме ТЕЦ-овете да бачкат с газ, вместо с въглища и сега ревем, Ами иска ти се да можеш да се опънеш, но сега моркова е в Москва, не ни задължават да им купуваме газа, кеф ни африкански, кеф ни американски газ, но и тея искат пари мама му стара...

349

za 361

преди 13 години

Сигурно си възрастен човек, но ме отвращаваш...:(( не ти ли е идвало наум, че ако стоиш вечно в поза партер ще изкушиш и ''братушките ??!

348

Акъл море

преди 13 години

БГ имаше ефтин нефт и газ 45 год. Сега трябва да плаща.Цената се определя от Газпром.Не може да бъдеш враждебен, а Русия да ти дава без пари.Възможно е Русия да продава на различни цени в други държави.Това не е твоя работа.Това е между Германия и Русия.Може Германия да е поела ангажимент да даде технологии на Русия.Никой не е длъжен да ти дава обяснения за това.Важното е че БГ не може да даде нищо,дори и домати! Всичко е обрулено от тези,които величаеш.БГ е нула!Плащай или гладувай и мръзни!

347

Тервел

преди 13 години

При положение, че се окаже вярно твърдението за голямата разлика в цената на газа, който внасяме и след това разни фирми го разпределят до крайния потребител, да познаем на кого трябва да се сърдим. Май си остава вътрешен въпрос на племето.

346

za 358

преди 13 години

Русия ни работи по братски - газът за Германия е 140 долара, за нас 350!- Г-н Филипов, докога Русия ще ни продава най-скъпия газ в Европа?- Всеки си гледа сметката и интереса. Отивате да водите преговори и се борите за цена. Всички търговии, преговори, се водят на четири очи. Отиваш да преговаряш и какво друго да прави Русия, освен да те изработи! Защото Русия няма други големи източници на чужда валута освен енергийните ресурси, които изнася. Отиваш там и те гледат няма откъде да вземеш, освен от тях. Какво да те правят освен да те наведат и ... и така сме ние вече 20 и кусур години. Все си ни е вътре, нали?! Това е. И ни яздят. Аз още на времето възроптах (1997 г.), когато разбрах, че газът за България излиза 120 долара за 1000 кубика, а за турците - 57!

345

Акъл море

преди 13 години

Ако е така, както го искаш, ще мреш от глад и студ! Според мен напълно заслужено! Истината е обаче, че всичко изброено ще се осъществи! Когато Русия се реши твърдо на нещо, тя го постига. Приятелите ти американците, ако нещо струва повече от колкото могат да платят за него се оттеглят.Много скъпо ще им излезе да се състезават с Русия за България.Затова БГ ще бъде близка повече с Русия, отколкото със запада.Време е да се преквалифицираш! Боко вече го направи!

344

Анонимен

преди 13 години

След като българският премиер и руският вицепремиер се учудиха във вторник на действащите отдавна цени, икономическият министър Трайков разпореди проверки.Цирк!

343

войник

преди 13 години

Като в казармата -всяка заповед е предпоследна

342

Анонимен

преди 13 години

както в казармата: Другари войници, проблема с банята е решен - баня няма да има!

341

za 353

преди 13 години

ako ne razbra - otyrvahme se ot trybata v moreto, aec-a niama da stane , niama pari, za potoka niama gaz..............

340

Акъл море

преди 13 години

Странджа, къде си да спреш инвазията на Руската Империя!!!

339

Анонимен

преди 13 години

Нито един инвеститор няма да дойде в България, ако ББ продължава по този начин:Никаква сигурност за какво и как да било - днес така, утре не знаем.Нито една успешна реформа.Никакво подобрение на живота на обикновеннити хора.

338

очакващ отговор

преди 13 години

Преди време "не ни трябва един гьол" , сега - -до септември трябва да има резултат за инвеститори цени, пусков срок и т.н. Гледам и не вярвам на ушите си- промяната у ББ на какво се дължи.....?