155

sas

преди 14 години

Наглите не ми се виждат вече толкова нагли след като прочетох предложенията на тази ***.

154

Шефа

преди 14 години

Денито Урумова много ще я уважаватв сливенския ж затвор. Да я пратят там за 10-ина годинки, за да и дойде акъла в празната изрусена кратуна.

153

Анонимен

преди 14 години

E тая цялото приморско да я "уважи" малко ще и е. То аз си мислех, че от "ромите" по-нагли няма, но съм сбъркал. Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, ***, съдия :)))))

152

bulgar

преди 14 години

Престъпната ни държавица е рай за подобни чада на магистрати

151

Смотльовци

преди 14 години

Ако са им *** юристите може и да й платят на крайно нуждаеща се съдийка 1 000 000 лв обезщетение. Въпрос на интерпретация на законите в милата ни държава.

150

общината е измамник

преди 14 години

не ми стана ясно как общината продала земята, после дала разрешение за строеж и после я си ми го върни-е тва *** да си ще се усетиш, че те въртят от общината

149

аре стига вече

преди 14 години

имам чувството, че общината си прави няква яка реклама с тая глупост-нали ви е ясно че тука имота е даден по съответен ред и ако се вземе имота няма да стигнат два годишни бюджета за обезщетение

148

до 165

преди 14 години

Винаги има как. Въпрос на интелект и желание. А фалиралата община да вземе да си смени кмета с по-образован и предприемчив. Малко ли евро фондове се наливат в България? Да си размърдат мозъците.

147

секретарицата

преди 14 години

Бе хора, Вие не разбрахте ли, че тя е "безкрайно нуждаеща се". Като й вземат имота тя ще си иска парите за хотела. Само че не зная кой ще й ги даде. Най-много да хапне някое дръвце, ама по-дебеличко.

146

Анонимен

преди 14 години

Разбери, че няма как. И това е ясно и на общината и на Деница Урумова. Всичко е прах в очите на хората. Мога да се обзаложа, че догодина там ще има хотел. Идеята за парка ще отпадне, а останалата територия ще бъде раздадена или закупена от предприемачи за още хотели. В момента община Приморско няма пари. *** са се и единственият начин да им се обърне внимание е да вдигат медиен шум. Там има юристи, които много добре знаят, че нищо няма да се случи.

145

Червената помия

преди 14 години

"като те са 'съда' - бащата е шеф на трето отделение във Висшия Административен Съд".Именно.Смяташ ли, че бащата ще рискува да си остави магарето в калта, и няма да е изпипал документите перфектно, както може би и с много други сделки с държавен имот.Даже и лично той да не се занимава с товеа дело, вероятно така е спазил процедури и формалности, че даже и пропуснати ползи ще плащат общинарите.Съда съди по документи.Морал и право не са едно и също нещо.

144

?

преди 14 години

Какво значи "... Когато го е придобила не е била съдия..."? Да не би да е била студентка? В България всички студенти са крайно нуждаещи се. Ако искат ще намерят начин да й го отнемат и ще спечелят всенародните овации, че явно на всички ни е писнало от "челятта" и съпътстващите ги облаги.

143

Анонимен

преди 14 години

Мила Деница кое за какво се лижеСладолед за сладостхуй за младостпутка за старост и *** за влас

142

Анонимен

преди 14 години

В община Приморско, няма практика договора да се минава през общинският съвет. Решение може да се вземе еднолично от кмета, ако е съгласувано с главният архитект на общината. Така, че топката е в общината. Нали ти е ясно, че за да се обяви правото и за строеж за незаконно ще трябва да се отменят и останалите 399 права за строеж, които също са дадени от кмета. Това ще продължи много години. Хората ще обжалват. Виновен е само и единствено бившият кмет на Приморско.

141

Анонимен

преди 14 години

на мен кога ще дават жилище

140

Перхидрол

преди 14 години

А в нормалните държави за тази й постъпка ще и отнемат възможността да упражнява професията си поне 5-6 години и ще плати една солидна глоба за неверно подадени данни. И тази е съдия и ще съди постъпките на хората. Интелектът й е на манекенка, а видът също. Сгрешила е със сигурност професията си.

139

Анонимен

преди 14 години

Когато го е придобила не е била съдия. Да, за кметовете съм съгласен, нека се разследват.

138

MayDay

преди 14 години

И как законно съдийка с прилична заплата да се класира като крайно нуждаеща се? От къде крайно нуждаеща се строи хотел? Не е ли незаконно да подаваш документи с невярно съдържание? И как така само магистрати и депутатски чада се оказаха крайно нуждаещи се в тая държава? тия кметове, които са раздавали (срещу услугиюпари) да се обявят публично и да се разследват!

137

Петър

преди 14 години

"договорът не е минал през Общинския съвет"Винаги има вратичка както за измъкване така и за осъждане на някой от държавата.Да не говорим че може да се повдигне обвинение за злоупотреба с власт на този който е одобрил тези помощи и по този начин признал такива като Урумова като социално слаба. Не е луд този дето яде баницата дето се казва (в случая тази жена и нейните роднини които са могли да и я осигурят). Сега трябва да се задейства обществото за да и бъде отнета (баницата). :) Поне има воля

136

Бездомните2010

преди 14 години

Ами и аз съм крайно нуждаеща се, защото съм безработна и нямам собствено жилище. Да отскоча до Приморско и аз да се уредя с терен, кредит, хотел и т.н.