26

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ ЗАПИША ПРАВО...! ТЕМИДА Е СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ ЗА ТЯХ, НЕ ЗА ТОВА ,ЗА ДА БЪДЕ БЕЗПРИСТРАСТНА, А ЗА ДА НЕ ГИ ВИЖДА КАКВО ПРАВЯТ...!?

25

Анонимен

преди 13 години

Той им обяснил... Я аз да ви обясня нещо за такива като тоя - на ел. стола. И да видим преди да се вдигне шалтера колко много ще има да обяснява.

24

Анонимен

преди 13 години

Гарга на гарга око не вади..така е в всички министерства,крият за кражби и далавери и сегашните управляващи всики са от един дол дренки..вече ня и за кой да гласуваме.

23

George

преди 13 години

Ц.Цонев е "съдия Лада" във ВСС; където трябва някой да се оневини,насреща в наказателните дела е Лада,макар че хората на БГ отдавна минаха на опели, паса-ти,че и мерцедеси и БМВ-та,ама правосъдната система в лицето на СГС си знае едно: Лада та Лада.Същото е с Цонев: някой съдия нагазил яко лука - отишъл на по-висок пост с протекицията на Красьо - насреща делата се оправят от Ц.Ц., използувал висш съдия името си в полза на трето лице-пак шефа на етичната комисия се втурва напред като Матросов.

22

Калеко Бойко

преди 13 години

Ама недейте така, защото големите ни юристи са спечелили милионите не от икономии на закуски а от ... работа на нивата, отрудени, изморени и изпотени и ние трябва да им съчувстваме в мъките им, как да си направят някое и друго 6 етажно хотелче на морето (в Приморско!).Защо ли пък там?

21

Леля Пена

преди 13 години

Ама имали още наивници, които да мислят че в България има наченки на съдебна система?Пълна заблуда!Това са крадци и мошеници от ВИП класа.Ще видите осъден за далавери съдия - на кукуво лято.

20

STALIN

преди 13 години

Съгласен съм с теб,но да им вземем и по едно хеликоптерче да пътуват с него,за спешни дела,визирам такива където рушвета е над 50 000,че иначе от къде пари да се потдържат,горките!

19

ЕДИНН

преди 13 години

Л А К О М И И.....

18

студент

преди 13 години

Аз викам направо един комплекс да им построят...Нещо от сорта на Слънчев бряг,че да може всеки висш чиновник да си закара семейството на почивка...то бива ли такова нещо - в тоя пек да ги разкарват хората по съдилища,а и с тия мизерни заплатки в днескашно време живее ли се ? Аз викам всички българи да направим една сметка в БНБ и да съберем на "крайно нуждаещия се" следовател някой лев,че да му помогнем да си построи жилище !

17

киро

преди 13 години

Браво, *** ич не сте НАГЛИ!!??да ви го такова у съдебната смехория

16

студент

преди 13 години

не знам обаче какво всеки реве от тоя комунизъм ! Хванал съм само 3-4 години от комунизма,но това което виждам,че е оставил е много ! Докато през последните 20 години какво е построено за народа ? Всеки се е нахранил доволно докато будалите се делят на комунисти и антикомунисти хаха Комунизма като идея е нещо хубаво,но реално е неосъществима идея,защото винаги ще има по-равни от другите! Относно трудовите лагери - и в момента имаме нужда от тях за голяма част от управниците...

15

STALIN

преди 13 години

Освен майка му в селото са живели още и баща му,леля му,чичо му,братовчедите му,вуйна му,стринка му,тъща му.....абе вземете,че му дайте направо един хотел!***!

14

цони цоев

преди 13 години

мда,етичната комисия реши-ЗАКОНА е провокирал деиствията на магистратите да вземат местата на първа линия,и решихме ,да си ги задърват,и да бъдат материално подпомогнати с 15,16,-20 заплати,с оглед тенденциозно вдигане цените на строителните материали,все пак са социално немощни....

13

STALIN

преди 13 години

Да прав си справка:Боко,Цецко,Цецка,Лъчо,Б.Диминров и още доста от сегашните управници!

12

Pfu

преди 13 години

Ама ги нахранихте и с много други, които не си мълчаха, нали. Всички знаят, че в лагери са изпращани неудобните на властта, а не престъпници, затова не говори глуспоти. 21-ви век е. Ако ти липсва това време - ходи в Африка. Там още има такива ***.

11

антикомунист до кумо

преди 13 години

И по тъпо същество от комуниста няма!

10

студент

преди 13 години

Не знам защо има хора,които се учудват от това,че са пуснали Димитров!? Все пак ако един изгърми ще последва "ефекта на пеперудата" и ще се разприказва някой и ще хвърчат бушони от най-долния етаж до най-горния... Това е от ясно по-ясно ! Затова всички акции са толкова показни хората да видят,че полицията работи докато резултата е същия като при Станишев - няма осъдени ! Лечков и него го възстановиха,наглите ги пуснаха...и всичко ще стане по старо му ;) Така,че трай си българино...Няма смисъл ;)

9

Анонимен

преди 13 години

Почна да ми става мъчно за Тодор Живков.

8

Free

преди 13 години

Да, другарю, така и не разбрах обаче, защо не пускахте хората да пият вино и да правят любов във Франция, примерно..каква Франция, "вие" до границата не пускахте без открит лист.Защо!?

7

Анонимен

преди 13 години

zashto ne rasdeljat i podarjat hubavoto kraibrezie na sadii prokurori deputati itn. itn.....pone njama da ima dela sa tova i sada 6te moze ako ima o6te sluziteli da se sanimava s drugi ne6ta