39

Анонимен

преди 13 години

Obyrki stawat, iskali sa da kajat - evreiski.

38

Калин

преди 13 години

изкарай си го на пост това зомби .. и него на queer praid...вечер като си лягате .. поставяй я над леглото.. когато си отгоре ще си мислиш за нея .. а не за баба цола :) смени малко пейзажа де ...срамно няма :)

37

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Мерси, получих категоричен положителе отговор на въпроса си от пост 37! Съжалявам, но с псехически лабилни избягвам контакти, дори и по нета. Свобода за милата Анна! Тя е истински патриот, поздари от мен Анна, стискам ти палци и ти желая късмет.

36

Калин

преди 13 години

миличката ти Анна .. е ненормална ..взела се е на нещо по сериозно от тапет на обществена тоалетна.. :)

35

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Извинете, но Вие ненормален ли сте?

34

Калин

преди 13 години

разбирам, че си от фенките на сергото...но е редно да си знаеш, този гущер анна .. е просто плакат от тоалетна, ползван наместо хартия.

33

Калин

преди 13 години

ти като, че ли само продукции на мосфилм гледаш... за какво да я хващат, като могът да я употребяват :)с парцала се работи.. .. ама верно са я работили с усмивка.. хаха

32

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Ако е наблюдювана 8 години и чак сега са събрали уж достатъчно доказателства срещу нея това говори много трагично за ФБР и много добре за Анна. Значи 8 години ги е разигравала и те не са имали достатъчно основания за арест. Те не, че и сега имат.:) Просто не искат да подпишат догова Страт 2 и си търсят оправдания, а Анна е изкупителната жертва.

31

Калин

преди 13 години

ти нямаш ценностна система, имаш идеологическа шлюкавица ..и за новата роза люксембурк да я имаш.. твоето същностно интимно желание ..крокодила анна е просто мимолетно заглавие в жълтата преса .. каква информация е изнасяла .. агентка парцалеса, наблюдавани са от 8 години....били са за смях а постиженията им се изразяват в фелацио сред тоалетни пейзажи специално нейните:)имай си интимните желания ..но тази не е новата цола драгойчева:)

30

Плачът на Слънцето

преди 13 години

И да кефя й се на Анна, тя е модел за подражание, пример за много жени и за мен самата, а ти върви си окачи поредния плакат на поредната новоявила се куха чалга певачка. Ами просто имаме разминаване в ценностната система.

29

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Има общо, защото не сса изнасяли строго секретна информация, а са информирали Русия за придвижването на плановете за съкращаването на ядрените оръжия. Общо взето задачите са им били да да следят настроенията в американския политически елит. Ако изобщо наистина са били шпиони и ако това изобщо е шпионстване. Аз за разлика от Вас, Калине, имам сърце и не бих искала тези хора и Анна да сполетят съдбата на семейство Розенберг, за които хамерите признаха след време, че са били осъдени "съмнително"!

28

Калин

преди 13 години

е как няма да изражиш за пореден път л* си същност!нагона ти какво общо има "международното" положение?:)

27

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Свобода за Анна! Миличката, много бих искала всичко да бъде наред с нея!

26

Калин

преди 13 години

Дори ниските социални прослойки в САЩ си задават въпроса, какво му е социалното след като налива държавни средства в Корпорации. Над 180 милиарда долара бяха налети в един конгломерат, това спаси спекулантите в САЩ Буш не им се харесваше той директно им отказа финансови инжекции, започна една кампания по проекта Обама, но американците не са ***, *** са тези които не ги разбират!*** са царете на заплата управляващи и направляващи в т.нар социалистически блок, към който се числи и мизерната бг!

25

Калин

преди 13 години

Обама е развенчан блян за американците, те първа лъсва образа му на един посредствен и неспособен политик, дори привържениците на демократите в САЩ го намират за неадекватен политик, неспособен да формира един устойчив икономически разтеж по примера на Клинтън от близкото минало. Обама си поставя за цел да презразпределя националният продукт на нацията удряйки директно, върху джобовете на средната класа, т.е по данъкоплатците! Буш не правеше така, не го харесваха по ред причини, но го разбираха!

24

1

преди 13 години

Е то от толкова бежанци от Руската Федерация към САЩ ако пък поне десетина-петнадесет не са шпиони :))) Аде да гледаме реалистично на нещата...А и тия бежанци може да не са били щпиони в истинския смисъл на думата, а само да са заработвали некой лев/долар отгоре.

23

Санди

преди 13 години

ФБР са разкрили руски агенти,толкова,колкото бяха разкрили,че Ирак разполага с ядрено оръжие.На базата на тази измислена информация,след това унищожиха стотици хиляди невинни иракски и други граждани.Сега цялата шпионска измишльотина отново подготвя бъдещи действия по унищожаване на невинни хора.Настаняване на ПРО не е случайност.Ние пак участваме както и в Ирак.Позор.

22

Анонимен

преди 13 години

Разбира се че САЩ ги е страх от разпадане от двуполюсния модел. Я си представете един модел от 3 полюса - САЩ-ЕС-Русия, които си взимат самостоятелни решения. Тогава няма кой да играе по свирката на САЩ и техното мнение ще тежи колкото например това на Австралия.

21

Анонимен

преди 13 години

Много им е мъка на американците че руснаците не са им врагове. Просто си съдират *** от мъка. То се вижда във филмите им. Сега новите заплахи са я инзвънземни, я терористи, ама някак си не са толкова страхо вдъхващи като руснаците. Така че много им липсва студената война.

20

Анонимен

преди 13 години

Ми то от тоя двуполюсен модел голяма пара пада. То не е въоръжаване, то не са тайни технологии, то не са канали за дрога......