223

жаки

преди 13 години

С ДИАБЕТ ТИП 2 СЪМР ПОЛИНЕВРОПАТИЯ И ДРУГИ УСЛОЖНЕНИЯ. за всяко ходене при джипито плащам, за всяка рецепта, ва всички видове изследвания и т.н. Не е ли крайно време диабет тип 2 да влезе в листата за напълно безплатно обслужване както инсулинозависимият диабет, той не се лекува всеки лекар го знае, единствено печелим много повече усложнения и много по-бързо изтощаваме организма си, но никой не ни дава дори група инвалидност т.е ние с ДИАБЕТ 2 СМЕ ЗДРАВИ! НАВЯРНО И ДРУГИ МИСЛЯТ ТАКА!

222

Анонимен

преди 13 години

"Борисова се чуди откъде да захваща здравеопазването"Бабичке, връщаш се на магистралата откъдето дойде и работата ще заспи!

221

Анонимен

преди 13 години

Че министъра на финансите платил ли си е за 3 години назад за да ползва?

220

Анонимен

преди 13 години

еми да го захваща от някъде 1000 000 и кусур не плащат усигуровки Що ли Г-н Борисов

219

Васко

преди 13 години

Тази не ми се струва да е в добро психически здраве. Или се притеснява и гледа да избие комплекси като се държи неестествено за себе си и положението в което се намира или не е добре с нервите.

218

реалност

преди 13 години

Българите наистина сме зле здравословно ,но това съмсем не е по вина на бекарското съсловие.не е нужно офицялно да го признавате ,но моля ви нека всеки сам пред себе си си признае колко пъти дословно е изпълнил лекарска препоръка!!

217

от да е ясно

преди 13 години

до 229За Ценността на една държава е ЯСНО- държавата това сме ние - целокупното население ! лекарите не са изключение и това нека е ЯСНО.Ние сме хора от народа и смея да кажа ,най- човечната частица.

216

чочо

преди 13 години

Най- добре да се обърнем към знахарите , ако ги има още, то от нашата медицина файда няма, това закриват ,онова няма да стане т. н.

215

Докторче

преди 13 години

Ами откъде да захване - да си иде направо! Здравните застраховки са задължение, но само едностранно - плащаме по два пъти! Контрол няма никакъв. Има ли българин, който да не е доплащал, и то на висока цена, за да бъде "лекуван"? Ако не оздравееш въпреки техните "грижи" - то пък и за погребение ще ти съдерат кожата.

214

Анонимен

преди 13 години

до 221-ако ме лекуваш по начина, по който и пишеш, то ...и стотинка няма да ти дам. НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦЕННОСТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е НЕЙНИЯ НАРОД. Няма народ-няма държава. Замислете се, хора, и "горе" стоящите, и ние "земните".Здрав народ-здрава държава. Съгласна съм да е платено здравеопазването ни, но ...нека и ние да сме добре платени, тогава всичко е о,кей...

213

Анонимен

преди 13 години

Анна-Мария Борисова - пациент номер 1

212

Преливко

преди 13 години

Направо е смешно. 1200 лв. обещетение за безработица. Кой уреждаме пак? Колко човека са се осигурявали на такива високи суми, че да получават подобни обезщетения? Да не мислите, че ще регистрират в БТ? А от тези пари държавата ще плаща и ЗО на безработните една година, нали?

211

Отговор?

преди 13 години

Имам един конкретен въпрос към Министър Борисова: - До кога безработните, нерегистрирани в БТ, ще плащат здравните си осигуровки сами? Как може да изисквате от един трайно безработен да си плаща ЗО, в противен случай не може да бъде лекуван? А ако един трайно безработен е и хронично болен какво прави? Това е най-абсурдният данък.

210

Хипократ

преди 13 години

Струва ми се, че ще имаме нов министър на здравеопазването. Българите са най-болни в целият ЕС.Българите са с най-висока смъртност в целият ЕС.Българите са тотално затлъстели с всички последствия от това.Българският народ измира от години, а лекарите искат заплати като в ЕС.Продължавайте да си мълчите и да прикривате истината.Страха и лицемерието не води до здраве, щастие и свобода.

209

ка

преди 13 години

да почва от олигофренката министърка да мине през 80 % съкращение на лекарите и болниците и да махне здравните вноски които нелегално се плащат от хората

208

Анонимен

преди 13 години

Ама на Баба Яга трябва да й се обясни, че трябва да започне от магистралата, тя там е така добре позната!

207

Да е ясно

преди 13 години

българския пациент Трябва да се раздели с архаистичното си мислене за Безплатно здравеопазване, аще повече чи иска и качество - е качеството струва пари!И не е кражба ,когато извикаш лекар да ти окаже помощ и си му платиш !

206

реалност

преди 13 години

ако се натрупва на лична сметка колко *** си мислите ,че ще имате в депозита??За колко скенера или операции ще ви стигнат ,да не говорим за лекаствата на хронично болните.......Така ,че внимавайте какво си пожелавате!!!

205

до Даола 213

преди 13 години

А ако се окаже истина ще имаш ли самообладанието да се извиниш??!!Защото наистина от една година Касата не доплаща зо 2.40 за пенсионерите!!

204

смещно

преди 13 години

Лили Таксата за потребление е за да влезете на топло ,да има консумативи ,да работи асансъора и т н.Съзалявам ,но никой не е длъжен да ви поема издръжката.Парасолвенция се наричаше такава сума в Унгария и се внасяше още през 80 те години.Направи си труда да провериш!