163

Фенка на Германия

преди 13 години

Не вярвам на тези глупости за Октоподи-ясновидци. Германия ще победи довечера. Просто защото вярвам, че някой много трудно може да победи немците. И пак казвам, че е важен факта, че остават само европейски отбори. Почитателите на чалгата, латиното и самбата да застанат прави и да отдадът чест!!!

162

Анонимен

преди 13 години

Марадона е малък човек -нисък, грозен, *** , фукльо и вкарва голове с ръце - не го величайте - беше пумпал, но не Пеле, Кройф или Бекенбауер - далеч зад тях е !

161

Анонимен

преди 13 години

и какво им е героичното?! Че плюеха против противниците, че играеха малоумно с *** треньор или че гермаците ги опънаха едно хубаво, та станаха за срам по света???

160

Фенка на Германия

преди 13 години

Нека не се нападаме взаимно и не спорим безкрайно. В сряда ще стане ясно. Да се подготвим за едно истинско зрелище. Пък нека най-добрите да победят. Важното е, че европейските отбори доминират на това първенство. И все пак лично за мен германците са най-качествения отбор. Германия и България - ШАМПИОНИ !!!

159

Васко

преди 13 години

От любопитство и съвсем сериозно. Все си мислех , че с Левски не сме го правили. Би ли ми казал кой го е оплюл.

158

Анонимен

преди 13 години

Евала на аржентинците ! Посрещнаха Марадона и футболистите му като герои, въпреки провала им на световното.Ние българите сме жалки и злобни човечета, които бихме очернили и най-големия си герой ... Правили сме го дори със светеца Левски !!!Има народи, които заслужават съдбата си .... Ние сме един от тях !!!!!!!

157

Анонимен

преди 13 години

Kato stava vapros za tova,ti kakvi prostotii pi6e6?????? A za tova,koi-kogo e postavil na mEsto, si proli4a kato svar6i igrata......i celiq ftbolen svqt go e uvajaval na vremeto,sega ste malko idiotote deto mu se klanqte.

156

Анонимен

преди 13 години

става дума за това как марадона поставил на место доичетата които му направили съвместна пресконференция с новоизлюпен национал,които не бил дори помощник на помощник треньора.след това този младок се амбицирал ивкарал гол с които сразил марадона,надутия ,високомерен празнодумец,които все пак целия футболен свят уважава.

155

Анонимен

преди 13 години

Ne znam "6marka" li (hhahahahaha da vi imam dialekta),ili ne,no ti qvno ne si shvanal/a za kakvo stava vapros. No ne ti pre4i da se parvi6 na vseznae6/a......auditoriqta na peikata pred vhoda moje da ti se vazhiti na lafovete,probvai tam.

154

Анонимен

преди 13 години

кое световно ви е това бе деца,фенки и пр...по точно-кои мач ви е тоя,дето сте го гледали.....събрала се детската градина и настанала радостна глъчка и веселба....да факт е-германия надигра тотално в този мач аржентина.честито да им е.и????добрите ,млади и симпатични германчета сразиха,унищожиха лошия чичко марадона,дето шмърка кокаин.,а...ако иска да шмърка и червен пипер,които е гледал мачове знае-марадона е виртуозен дрибльор,наи добрия,.....стоичков е наи доброто ляво крило в историята .

153

God's right han

преди 13 години

а публичното му унижение на стадион с 60000 зрители и още милиони пред телевизорите се наказва със Световна Титла :)

152

ДИЕГО МАРАДОНА

преди 13 години

Марадона е живия БОГ. Дори самото говорене срещу него се наказва свише и се счита за смъртен грях.

151

Анонимен

преди 13 години

MA4A E PLATEN PREDVARITELNO.KAK MISLITE DA SE OSERAT GERMANCITE PRED CELIA SVIAT.VSI4KI SA ARTISTI VAV TOZI TEATAR.

150

Зидан

преди 13 години

Ха ха браво Мюлер браво Томас ! Видяхте ли как немците набиха аржентинците !

149

Борислав

преди 13 години

Мълчи бе ***....каква легенда е тоя?..на волейбола ли,на циганиите на терена ли,на кокаина ли?...аман от такива *** като теб!!

148

Борислав

преди 13 години

Швабата ще стане световен щампион,а любимият ти "крал" да ходи при Чавес да си се друсат заедно...а ти си бо...к!!

147

Васко

преди 13 години

Това че са велики играчи не ги прави автоматично интелигентни и тактични хора. В пълна сила се отнася и за двамата "велики" споменати от теб. И понеже си много отворен , постави се на мястото на Мюлер. И още нещо. Напрежението и "изхвърлянията" на кюфтенцето марадона са от липсата на здрава доза наркотик , или по-точно от нередовното му приемане , защото той не е спрял , а тук няма как начесто да помпа. Кажи ми ти какъв човек е този дето има слава и пари пък се помпа- ***? Нали?

146

Фенка на Германия

преди 13 години

Благодаря! Ние жените харесваме футбола, когато се играе от мъже!Както беше в случая.България и Германия - ШАМПИОНИ!!!

145

Веселин

преди 13 години

Защо си ми откраднал ника бе ей!?!?

144

Анонимен

преди 13 години

mnogo gotino si go napisala sladurano