155

МУСТАФА

преди 13 години

С твърдение, че определен отрицателен факт по договор не съществува, в установително съдебно производство, обръщаш доказателствената тежест и принуждаваш ответната страна да доказва факта, който твърдиш, че не съществува, дори твърдението ти да е абсурдно. Стар адвокатски номер.

154

МУСТАФА

преди 13 години

В твоя курс ли да се върна...............:) На всички студетни по право във втори курс, тайни в юриспруденцията няма. ..................:) Успех в изпитната сесия...........:)

153

Леле

преди 13 години

Опитите ти да се правиш на юрист ме озадачават безкрайно много. Между другото, трябва да се върнеш поне във втори курс и да започнеш да учиш отначало.

152

anonimen

преди 13 години

edin partien sekretar ot BKP sabral drugarite i spodelil.Drugari,v otgovor na tova,che amerikancite se kachiha na lunata,nie triabva da se kachim na slanceto!Edin ot prisastvastite kazal,che na slanceto e mnogo visoka temperaturata,no partiniiat drugar mu otgovoril taka:-na slanceto ste se kachim prez nosta!

151

The Punisher

преди 13 години

*** е, че колкото и логично да говориш, колкото и нелогично да е белокоско да не е в затвора, никой не чува, не иска да знае и не решава проблемите с договорите на предходното правителство. Пъзела е много грозен и картинката, която се получава като го наредиш е супер гадна. И с ЕРП-тата е така и тука е така. Няма такава държава.

150

МУСТАФА

преди 13 години

Ако прокуратурата срешне трудности при събирането на анексите към договорите, може да симулира отрицателно или положително установително производство, посредством, което анексите ще излязът на светло.

149

МУСТАФА

преди 13 години

Скоро настъпва срока, който ще позволи да се намали степента на класифицираност на тези договори за доставка на газ и на анексите към тях. Потърсете ги !

148

МУСТАФА

преди 13 години

Няма ли, кой да го застреля, та да не се мъчи тоз човечец, че току виж, в напъните си да изходи нещо, което да го представи като умряла *** пред обществото, по отношение на договорите за доставка на природен газ за България, Овчаров се изтреля на някоя още неизвестна планета. Лицето Овчаров персонално извлича девиденти, управлявайки и разпореждайки се с активи от дружествата посредници при доставката на газ за България.

147

Анонимен

преди 13 години

Който, каквото и да ми говори, не мога да повярвам на нищо казано от един комунист. А този, когато ми пожелае "добър ден" със сигурност ще погледна към слънцето.

146

Анонимен

преди 13 години

Ти сериозно ли ги мислиш тези неща или снощи ги сънува?

145

Анонимен

преди 13 години

самия ББ е балон който скоро ще се спука и ефекта ще е поразителенза хората

144

Анонимен

преди 13 години

Защо не! Има подписан договор за внос на американски нефт и газ с танкери, който е многократно по-евтин от руския и европейския. Относно ел. енергията е малко по-сложно, но се водят преговори за прокарването на кабел от щатите до България, който ще е на половина от строителството на АЕЦ и по този начин си решаваме всички потребности. Условието е само да слушкаме. Дори не е нужно да заставаме в поза БОБЪР...

143

Миндо

преди 13 години

Проблема приятелю е, че тук на нас не ни е тежко. Тежко ни е за България, за приятелите ни и за семействата ни и за хората и за родителите ни и за мизерията. И никой нищо не може да направи. Лошото е, че когато хората изгладнеят, забравят, че и вчера са били гладни. Понякога имам чувството, че кризите "рестартират" паметта на обществото и то забрава много от нещата, които трябва да помни.

142

Акъл море

преди 13 години

Не е лесно да си емигрант и не ставаш такъв за удоволствие.Извинявай за острия тон! Много ми е тежко, че България е в такова положение.Където и да си е тежко да си българин-и в БГ и в чужбина.Виждам основната причина за това--Източна Европа загуби срещу капитализма и Западът ни смаза!

141

миндо

преди 13 години

Ако не правиш разлика не коментирай, че е смешно!!! Информация за заплатите можеш да намериш в правителствените сайтове ако знаеш езици. Ако не знаеш прочети някой форум за български имигранти - има ги много. Не зная защо си настроен срещу имигрантите, но е глупаво. Ние не мразим България, ние мразим Българската държава!!! А за спама - не аз го почнах, но ще го продължавам докато една категория съфорумци млъкнат!!!

140

миндо

преди 13 години

до 139 Аве пич хората работят каквото желаят!!! Има водопроводчици, счетоводители, банкови служители, програмисте, комп. специалисти, пицари, ел.техници и т.н. Изкаш да ти изброявам всичките професии дето съществуват ли? Кое те кара да мислиш че не познавам ситуацията в БГ??? Ами аз имам достъп до същата информация, до която имаш и ти.. Два месеца поне в годината съм в БГ, приятели, семейство, роднини от всички нива на социалния живот!!! ***, не давам акъл, давам информация!!

139

миндо

преди 13 години

Акъл море кое те кара да мислиш че бих продал всичко за пари? Не всеки има твоята гледна точка. Имах покани от герб и от македонците и на двете отказах защото знам какво правят. Тук съм последната дупка на кавала, но като ползвам администъртативни услуги се отнасят с мен като с директора на службата им. В БГ в администрацията се отнасяха с мен все едно не им плащам хиляди данъци на година, все едно че съм извън кавала. Много ми е тъпо някой като не знае за кво иде реч да се прави на разбирател.

138

Васко

преди 13 години

Тука пишат или много комунисти или хора които и понятие си нямат от това което им се случва и как им крадат парите под носа.

137

ev

преди 13 години

Otkoga Evropa i Russia sa na edna strana, a Amerika na druga?!?!Ili za biwshiq ministur Evropa = biwshata SSSR !!?!:D

136

Акъл море

преди 13 години

Те са се отказали от всичко това, за стотинки.Трудно е да си емигрант,но не чак толкова.Много неграмотни и без амбиции го правят.Това, което наистина е трудно е да запазиш достойнството си. Да защитиш произхода си, образованието си, морала, ако го имаш.Много е трудно,защото на Запад България е нищо! За мен не се безпокой, и по трудни неща съм правил от това, което правят днешните гурбетчии!