562

анонимен

преди 13 години

кризата започна със сините *** ...приватизация и пак приватизация...е видяхме 20 години по късно какво значи да продадеш ТЕЦ, ВЕЦ,Банки.хотели и каквото там се сетите на ЧУЖДЕНЦИ...а червените *** ни довършиха връщайки ни на изходна позиция ..а и не само те...жълт ***.сега пък ГЕРБЕРСКИ ***..и изобщо всичко що ни е управлявало и продължава да ни управлява е ***...така е..така ще е и след още 20 години..до като не си променят манталитета и мисленето управниците ни..ще е така

561

lorena

преди 13 години

Всеки си прехвърля топката приятели,всички се изкара чисти като детски сълзици.А всичките горте са един дол дренки,но ние сме си виновни,ние ги избираме.Аме се питам докога ли ще ни правятна маймуни,и да се караме за партии.

560

Към глупаците

преди 13 години

Като лаете,че Станишев е крал: защо тогава за негово богатство не се споменава. А Боко Тиквата е един от най-богатите в БГ. "Що така бе,Миме?"И още: как така от Тройната коалиция хем са крали,хем оставиха след себе си фисскален от 8,5 млрд.лв.,хем и ние живеехме по-сносно?

559

комад

преди 13 години

Несъм превърженик на Станишката но за жялост е прав Тези от Герб ни вкарват в дъното още повече връщат ни назад много и лошото е че крадът нагло и не слушат другите Какво искаш пожарникар *** ни оправлява човек който няма обща култура и е НАРЦИС безподобен Пази боже царвул да стане богат Хора сафирясаите се Защо малчим и си траем вижте комшите Гърците какво правят как се борят за своето НЕ ТЪРПЕТЕ

558

anonimen

преди 13 години

na tozi ukrainski evrein vse nesto mu prechi,a na drugarite partiici im se iska da se varne gnusniiat komunizam za da legat i da poluchavat ot SSSR.

557

азе

преди 13 години

Гарван Гарвану око не вади.и тия го разиграват в стил (по договорен сценарий)

556

пролетарий

преди 13 години

Тоя стаНишка срама нема. Отивай си в нафталина подметка долна. За да дойде Боко на власт сте виновни вие от тройката крадци.

555

s

преди 13 години

Ей ,не му омръзна да лъже ,АДА те зове г-н Станишев,чуваш го!Плюий си на петите, по далеч.

554

Анонимен

преди 13 години

blahа нещо за Лукановата и Виденовата зима да кажеш?

553

Анонимен

преди 13 години

Ще им се на камуняките предсрочни избори:) На всяко тримесечие им се привиждат бунтове. Отъняха ви гушките и почнахте да нервничите май, а?

552

blah

преди 13 години

Ne znam za6to vseki pla4e za....poslednite 20 godini. Napravete si edna spravka kolko mandata imat BSP za poslednite 20 godini. Su6to taka proverete koga Bg be6e nai zle prez tezi 20 godini....i tova ne e bilo po vremeto na BSP :) take care i stiga rev 4e me zabolqha u6ite ot laici

551

foxi

преди 13 години

Тоз Станишката няма наяждане и не смогва само през устсата,затова ще се наложи да му помогнем изотзад!ББ да го изкара на мегдана ,не в съда че там са увеличават бройките за линч!

550

pipi

преди 13 години

Точно така и малкото,което беше постигнато през последните 20 години се унищожи от новото управление.Всички знаем,че миналата година по това време имаше едно относително стабилизиране ,но след това започна едно абсолютно непрофесионално и неадекватно управление,което ще ни довърши.Стига сте повтаряли приказките на Бойко Борисов,на него все някой друг му е крив.

549

Анонимен

преди 13 години

GLUPAK , KRIZATA E OT SVETOVEN MASHTAB, A NE E SAMO V BG, IZNERVIA ME TAZI NEVESTULKA STANISHEV

548

МАРИЯ

преди 13 години

САМО КОМУНИСТИТЕ И СТАНИШЕВ СА ВИНОВНИ ЗА КРИЗАТА - КРАЛИ С ГОДИНИТЕ А СЕГА НАГЛИ -------------- ИМА ЕДНА ФРАЗА МАЛЪК НО *** НАРОД ТЪРПЯХМЕ НАД 20 ГОДИНИ А СЕГА ЗА ЕДНА И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЕ МОЖЕМ СЕ ОПРАВИ . КАТО НЕ ГЛАСУВА НАРОДА В МИНАЛОТО ТЕ ПЕЧЕЛИХА И ЛАПАХА И СЕГА НА МЕСТА ЛАПАТ НО ДАНО ИМ ПРИСЕДНЕ И СЕ ЗАДАВЯТ ЧЕ ДА СЕ ОПРОВИ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА

547

kokoboko

преди 13 години

Браво бе другарю станишев! Вие сте гений !

546

AvG

преди 13 години

Айде моля ви се ! Дянков като се изправи по телевизията и започне да ми разправя как криза нямалко и как най късно щяла да свърши до есента за мене тва си е напрао простащина . Всички казват на ГЕРБ да се вземат в ръце те обаче 1 година хич не им дреме тъй , че моля ви се не съдете толкова строго Станишев ! Живеехме ли по добре при БСП ? ее ясно тогава "криза" нямаше но чесно казано Българиа найстина е в криза от 20!Ако сега се сформират предсрочни избори ГЕРБ няма да спечели !

545

ole

преди 13 години

abe..Sme6ni6ev,vzemi se mani....ne si aktualen ve4e..

544

Анонимен

преди 13 години

не съм привърженик на БСП но човека е прав

543

коста

преди 13 години

"Кризата започна с ГЕРБ"-защото другарите харчеха от излишъка и оставиха необезпечени договори.Ши..н социалистически п...л.Млъкни най-после!!!!!!!!!!!!!!