19

....

преди 13 години

*** вчера бях на изпит с тези камери,и какво отмениха го в сащия ден след като всички минахме с камери.И може би заради тях бяха по нервни всички естествено много са скасани

18

Хм

преди 13 години

Това, че колата е учебна, изобщо не означава, че е била шофирана от кандидат-шофьор. Ако не е спряла на пешеходната ти пътека, най-вероятно инструктора е шофирал.

17

filip

преди 13 години

otlagaite otlagaite balgarite dotogava 6te se satriat sa6toto misljat 4e kato sa dali ru6vet, pomerisali bensin i imat kola mogat da karat

16

Пепа

преди 13 години

1 час по-късно- изпитът не е започнал!Браво

15

стояна

преди 13 години

Ще има резултат едва тогава, когато цялостното обучение се осъществява с видео наблюдение! Така както е сега - само в деня на изпита - няма да се получи нищо! Днес една учебна кола въобще не спря на пешеходна пътека! Дали ако това се записваше инструктора нямаше да обърне внимание на курсиста?

14

Пепа

преди 13 години

Дъщеря ми днес е на изпит, насрочен за 10 часа. Преди минути - в 14.30 се чухме - още не са започнали инструктажа! И просто чакат! Това ли е нормалното провеждане на изпит?. Какво са виновни явяващите се за предизвестените неразбории?

13

77777

преди 13 години

Точно днес един мой човек е на изпит и изпита все още не е започнал, заради тези камери - говорин преди пет минути с него. Това никак не се връзва с последното изречение в статията - "В момента всички изпити за кандидат-водачи се провеждат в нормален режим без каквито и да е затруднения." Още малко и ще повярвам. Дано моя човек все пак успее да се яви на изпита денс, защото си е пуснал един ден отпуск заради изпита и не само той, както ми каз преди пет минути.

12

инстр

преди 13 години

Сутрин едно,вечер друго. Днес ми изпитваха хората с камера в колата.Единственото предимство на камерата е че господина от автомобилна администрация седи и мълчи в колата и неможе да се заяде за нищо

11

Анонимен

преди 13 години

Еййй *** хора са това управниците ни и тоз министър.Ако има нещо да се урежда за вземането на изпит и шофьорска книжка пред камерите ли ще става бе.Само ще се оскъпят курсовете защото ще се каже камерите скъпи монтажа и той.Няма никаква полза от тези допълнителни разходи.

10

ali

преди 13 години

zamalko dasi pomislya 4e nemoga dasim 6ofyor napravo dago zabranyat nesamo otlagane

9

Анонимен

преди 13 години

жената я отложиха за следобед. а беше сутринта. нямало проблеми. глупости на търкалета

8

Анонимен

преди 13 години

Общо взето това с камерите е добра идея. Но проблема не е толкова в младите шофьори, дори и тези с купените книжки. Те карат като зайчета. Проблема и сериозните катастрофи се правят в 90% от случайте от шофьори които имат стаж, но им липсва акъл.

7

Анонимен

преди 13 години

това управление и всички "реформи"съвсем заприличаха на клоунада ххахахахах

6

гражданин

преди 13 години

сутринта-едно,на обед-друго,вечер-. ама не сте разбрали първото-Типично за ГРОБ

5

Дако

преди 13 години

Първо ще го отложим, след това камерите ще се повредят и т.н - позната бг картинка.Някой да е очаквал нещо нормално да се случи тук?

4

Анонимен

преди 13 години

Системата с рушветите обаче не се отлага и върви с *** газ.

3

valka

преди 13 години

hehe, tochno kazano,no da ne bi da si stanal dobur zad volanasamo s edin kurs?

2

яко

преди 13 години

хахахахахаааааа много правилно

1

Анонимен

преди 13 години

Сменете заглавието с " Пускането на неопитни убийци по-пътищата срещу заплащане засега се запазва"