58

Анонимен

преди 14 години

сега чефитата ще броят бая кинти на анадолците ,белким си оправят отношенията ,защото им трябва Турция за да бъде като троянски кон в Европа ,тъй като не толкова ислияма ,а християнството е като трън в окото на наследниците на юда ,спомнете си кои спретнаха така наречената октомрийска революция в православна царска Русия и кои запалиха двете световни воини пак в сърцето на християнството-Европа ,а именно *** .

57

Mango

преди 14 години

В хоризонтално положение, турските уруспета, са направо върха!Като почнат да стенат от удоволствие ала,алаа,алааа, егати направо ни боготворят!Много се оплакват,че техните в кревата били кръгла нула и воняли на овча лой и леш.

56

Mango

преди 14 години

До 55: Гооолям кеф,гоооолям секиш!Пристигнаха преди 1 седмица 6 засукани туркинчета,още кьорпенца.Харема ни е комплект.Бащите им ги доведаха от Анадола,гооолям глад и немотия,не можели да хранят толкова гърла и ни помолиха да ги назначим на работа,само и само да се отърват.Заработват яко,по 50 евро "добавена стойност" на час, пълна програма с всички екстри.На 3 смени денонощно,до Коледа и Нова Година са пълно заети.Белите хора много се кефят и им се наслаждават.Това се нарича успешна Европейска интеграция!За мангалското си минало,глад и мърсотия, изобщо не искат да си спомнят.С кардаша, смятаме да назначим двама,трима евнуси от турски произход,да пазят кадъните ни.Само трябва да са скопени с ***,бръснич или две тухли.Добро заплащане! Ако имаш интерес заповядай!

55

Анонимен

преди 14 години

То в тази област много Висшисти се дипломираха в България - И мъже и жени!Толкова много Висшисти,че чак за да си намерят работа от време на време върят на 1,50лв - промоция!!! :D :D :D :D :D

54

До Джери

преди 14 години

Кого наричаш *** бе българино???Кого наричаш измамник бе българино???Вярно!Прав си!Няма спор!Никой не може да се сравнява с българските проституки!Висшисти всичките!Дипломирани българите!Те не крадат!Те си изкарват парите със *** по 3лв!И са много образовани в духането, а пък *** как го въртят!Е това е да си образован!Все пак не всеки го може!

53

ахахха

преди 14 години

щом медиите са научили никаква таина среща не е :)

52

Honorik

преди 14 години

"Израелският външен министър Авигдор Либерман обвини премиера Бенямин Нетаняху, че го е пренебрегнал, уреждайки срещата, без да го информира."Bla-bla-bla...Tova li e nai-vajnoto?

51

do mango

преди 14 години

a znaesh li che sishtiya tozi liberman v momenta ne govori s premiera netanyahu i vseki moment moje da izyade ritnika po dupeto sled taya sreshta ima pravitelstvena kriza v izrael bravo na turskoto vinshno ministerstvo mnogo skoro izrael chte se izvini na tr nyama nikakvo simnenie

50

някой

преди 14 години

До: 45Сигурно. А твоята душа най-вероятно е талибанска :-)

49

Джери

преди 14 години

Израелци и Турци.......не много добра кмбинация.Тайни срещи......мирише на конспирация.Едните затриха света и властват над него, другите са неграмотни до последния човек с претенций за присъединяване в европа,като се намира на територията на Азия.Да си седят там и турци и израелци и да се срещат.не че ще излезне нещо от тези срещи ,но да са у джаза.Получавам ортикарий от тия две националности.Едните са измамници а другите неграмотни.

48

Анонимен

преди 14 години

Кво плачете, бе, руснаците оставиха сомалийските пирати да се удавят. Израелците са проявили прекалено милосърдие.

47

Анонимен

преди 14 години

Българи, турци, евреи и всички нации след 45 минути всички да се убединим и да подкрепим Пиронкова !

46

муспи

преди 14 години

Израел има слабост към България, симпатична й е, населението й е безропотно и бързо се ориентализира. Но най му харесва българските правителства, - такива лакей няма нито в САЩ, нито в ЕС.

45

Анонимен

преди 14 години

Е как не си евреин бе? Ти си чист евреин. Душата ти е еврейска.

44

Някой

преди 14 години

Това което исках да кажа е, че ако бяха ги хванали така в Либия сега още щяха да са си там (неизвестно докога)!Просто Либия не е бяла държава, докато Израел е!

43

Някой

преди 14 години

До: Номер 30Ако смяташ бТВ за еврейска телевизия, то сигурно съм гледал еврейската версия, да - по бТВ гледах интервюто, нали са журналисти от бТВ?И никъде не съм чул да възхваляват Израел, напротив - били са ужасени от отношението към тях, не са им давали вода, били са разеделени и са им взели всичкия багаж и документи. Отдъхнали са си чак след като са ги пуснали да си ходят в България!!!

42

Някой

преди 14 години

До: Номер 34Бих отишъл в Израел, но за съжаление не мога, защото не съм евреин. Българин съм. А и нямам нищо еврейско.

41

няма да кака...

преди 14 години

Не случайно се срещат... турските хотелиери загубиха милиони....

40

Mango

преди 14 години

До 36: Браво аркадаш!Дано всички да бяха като теб!

39

Mango

преди 14 години

Дано, да се извинят комшиите и обещаят, за в бъдеще да се въздържат от такива провокативни, просташки действия.Защото този Авигдор Либерман е много сербез и барутлия и като нищо ще им изпепели империйката!