261

ник

преди 14 години

Добре го каза Овчаров,плямпачите.

260

hm

преди 14 години

веселото е че тоя готин пич дето ни управлява плюе по т.нар комунисти а фактът че една част от противоречивото му минало бе свързана с охраната на "първия"- което предполага като минимум доверие от всякакъв характер нещо бега от погледа на "мислещия гражданин" - и въобще четете новини и гледайте тв - има ли гол *** за е...не винаги се намира и одървен к...

259

Америка ни разрушава

преди 14 години

Правда,то вече става по-зле и познай защо?Защото си мислите,че може да живеете както в Америка.Да ама не.Америка ни съсипва.Промишленоста,земеделието всичко е съсипано от америката и продължава да ни руши,ти и всички гъзоблизци на америка сте едни предатели,защото от нея добро не сме видяли,напротив виждаме до къде стигна България последните 20г откакто прие американски план за развитие.Докато се точите на американски заплати,България ще изчене от картата,на *** от САЩ не им пука за България

258

правда

преди 14 години

Може и по-зле да стане, ако комунистите се върнат на власт.

257

Ще става и по-зле

преди 14 години

Само и само да не излезне партията ви виновна(ГЕРБ)изопачавате нещата.Не сме фенове на отбори,а сме граждани на България.В случая не им е виновно предишното правителство,сами са си виновни.А ще става и по-зле,ако продължават да излагат на риск нашите интереси за сметка на американските.

256

правда

преди 14 години

В Правда има статия за Овчаров. В нея се казва че благодарение на него и негови другари Русия е спечелила над $ 2 млрд. от енергийни проекти в България. Това са пари за две атомни централи а ние нямаме и 1/8 от централа. Но вижте му доволната усмивка, комисионните са сладко нещо.

255

Фактите са си факти

преди 14 години

Е тва е да си *** и ***.Пише си го,ама кой да чете.4% е увеличението по договора!!!Останалото е благодарение на новия кабинет и Трайчо Трайков.21% са Благодарение на ГЕРБ.Не си пишете измислици,фактите са си факти.

254

И по-зле може

преди 14 години

4% от 25% са от подписания договор.Останалите 21% увеличение са заради "ПОДВИЗИТЕ НА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ" !!!!Пак излезна на яве PR,който си правеха някой министри.И по-зле може,ако продължават да гледат само американските интереси,а с ПР глупости и измишльотини лъжат народа.

253

Анонимен

преди 14 години

Името на РБ се сменя на ГБ = газпромска Българияда живей

252

Сет

преди 14 години

Вижте пост 240, 242 и 243 - ПЕронкова...Исках да покажа как лесно се манипулира и как просташки, но ефективно го правят и политиците - че мразят комунистите, на тях пък, че само върхушката им е престъпна, обещават пенсии, зъбни протези, да накажат лошите.. И лъжата има двойно повече одобрение от посочилите истината 242 и 243. Ами ако бяхме на избори, щях да ги отвея.Не може така !

251

Анонимен

преди 14 години

Гамизов каза още, че в някой хотел във Виена се договарят рушветите с Газпром". Ще се договорят и сега и ще се сдобием с поредния договор за газ. Докато не се разчисти тази политическа класа на прехода - едните се наричат леви, а другите десни - няма да се оправим скоро", допълни лидерът на Гражданска лига.

250

Анонимен

преди 14 години

Нещо мнго са доволни комунистическите мафиотчета! Май свежи парички ще постъпят в партийните касички след увеличаването на цената на газта. Естествено и личните сметчици ще понабъбнат. А другаря р.овч. вместо да ръси мозък , да вземе да направи една табличка с европейските цени на газта , тока , хранителните продукти и т.н. и да ги сравни с българските. А след това да направи една табличка със средната заплата във водещи европейски страни , и ако намери разлики да си напъне мозъчето и да помисли откъде идват те !!!

249

Mute

преди 14 години

Отнемете му звука на тоя

248

бай Жозеф

преди 14 години

Затуй не си купих на времето газови уреди за дома.

247

za 271

преди 14 години

някой гризна дървото........

246

Анонимен

преди 14 години

Първанов и Алиев се съгласиха за приоритетното значение на газопровода "Набуко". Двамата обаче поискаха реализирането на европейския проект да бъде ускорено.Азербайджан, който разполага с най-малко 2 трилиона кубически метра природен газ, се превръща в един от най-ухажваните партньори в енергийния бизнес. Преди срещата с българската делегация, Алиев разговаря с представители на Сирия и на Газ дьо Франс.

245

za 259

преди 14 години

по скоро ако е гъст с хамериканците защо не ни продават газ ? ами това е поредния мит на червените кхмери.............за тяхна вътрешна консумация

244

Анонимен

преди 14 години

дали так ще се усмихва, като го закопчеят ?

243

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Към "братушките": - Не щем бате по братски - искаме по равно... - по колкото надругите - по толкова и на нас...

242

Анонимен

преди 14 години

Ако пазарът беше либерализиран и имаше много доставчици на газ, а не само монополиста Булгаргаз, нямаше да има такива изкривявания и икономиката ни да е толкова уязвима на подобни шокови поскъпвания на енергийните цени, каза Данев.