44

Анонимен

преди 13 години

Съпругата, родена в Мали може да е потомка на бели колонизатори, изобщо не си правете изводите, че е черна.

43

р

преди 13 години

абе тия на запад доста силно ги е ударила съчмата.То не бешеавстриец дето беше затворил дъщеря си и системно я изнасилвал и сумати деца родила от него ,ами сега и това.Ище ми говорят ,че ние в България не сме спазвали правата на човека .Ние дори сме много хуманни - на *** им плащаме и тока и водата , а те на всичкото отгоре ни крадат жиците ,кабелите и нищо не им правят.Така си ги отглеждаме тези *** за чудо и приказ.

42

Джери

преди 13 години

Жалка история,но не може да се сравнява с "българите под българско робство".Нашия народ е роб от векове, та дори до днешни дни.Но няма как да се самоосъдят - тези,които ни управляват.

41

Amenhotep

преди 13 години

Мамунка!

40

1234

преди 13 години

Не смеят да им дадат ефективни присъди, защото са *** и ще опищят света, че са ги осъдили несправедливо, че са го осъдили, защото са чернокожи, а не защото са държали дете в робство. То е все едно да очакваме да осъдят *** или *** - ще се развикат, че "нормалните" ги "малтретират" и някой измислен международен "съд" ще им присъди обезщетение.... Изродски свят!

39

Анонимен

преди 13 години

Ако това се беше случило в България всички тук щяхте да скочите и да почнете да обяснявате какъв *** и варварски народ сме ние българите и как това на запад не можело да се случи, и как институциите у нас не си вършели работата.

38

Ivan Grozni

преди 13 години

Аз се чудя как може условно , а тя каква била работата... етно-културни ценности...

37

Анонимен

преди 13 години

Значи , за това , че са държали детето в робство 2 години условно. Тия французи хептен нямат закони , дори тук щяха да им дадат ефективна присъда

36

Анонимен

преди 13 години

е големи гадове.уж европейци...

35

онбашията

преди 13 години

хо хо хо, е те *** са за това направени от господа бога наш :))))

34

Анонимен

преди 13 години

Маймуни

33

varnenkata

преди 13 години

2 godini sum jiviala vav France. Tam i belite NE SA hora. Mnogo sa lo6i i marzelivi.

32

Патриот

преди 13 години

Живял съм в Франция-държавата им е просъществувала благодарение на робството на по-слаби народи...Има мързеливи французи,които се подиграват ако кажеш че си от България и си дошъл на гурбет-хора със самочувствие без покритие...Въпреки това имат добра социална политика и е привлекателнода се интегрираш в техният живот...

31

лили иванова

преди 13 години

някои хора си карат по инерция от 200 години

30

Анонимен

преди 13 години

афрофранцузи

29

Тишо

преди 13 години

Ето поредното доказателство, че *** си е *** и не може да бъде култивирана. Тази жена, която е използвала момиченцето, също е малийка и сигурно също е изпитала тежкия живот като дете, но сега на свой ред тъпче поредното нещаствно дете, като някой канбал мама и *** ***.

28

tulski

преди 13 години

Горкото африканче, ако си беше в родината сигурно още на 8 год. щяха да го продадат в съседното племе. Ама нали сме в Европа, ще търсим " Правата на човека ".

27

Мен

преди 13 години

Пак много са им дали. Тук цял живот някои са роби на работодателите си и дори не им плащат, а това негърче дори са му позволявали да яде от масата. Колко от вас вечерят на една маса със шефовете си години наред ??? :)

26

африкан2

преди 13 години

моля който не е ходил в Африка да не коментира, това е един уникален континент с много добри хора, които понякога са силно манипулирани!

25

Анонимен

преди 13 години

Само белите хора са способни да уважават достойнството на ближния си. Черни, азиати, всички живеят като животни, по-силния мачка по-слабия, той мачка още по-слабия. И при руснаците е така.