163

Анонимен

преди 13 години

Традициите на ''някои хора" са примитивни вредни и опасни за съвременното общество

162

Анонимен

преди 13 години

ПРАВ СИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ

161

въпрос

преди 13 години

Сатаната е върховното зло. Единственото по-голямо зло е неговият създател в такъв случай. А неговият създател е Бог. WTF???

160

гмо

преди 13 години

До 125:Невероятно! Възможно ли е да има толкова *** хора като тебе?Мисленето ти е на нивото на комсомолските секретари-***: "Гагарин отиде в Космоса и не видя да има Бог." Наистина, вие атеистите сте най-тъпите парчета!

159

дидо

преди 13 години

Дано да стане. Нека си има религии, но децата да не бъдат облъчвани с религиозни глупости в училище.

158

наблюдател

преди 13 години

Турете една шестолъчка и двата портрета *** маркс и ленин барабар с спонсора ротшилд най отгоре да си дой сичко на местото а може и пергели нещо да се сложат триъгълници се знай кой ни дере кожите

157

Анонимен

преди 13 години

Европа е християнска.Това е причината тя да се отличава от другите. Да е No. 1.

156

?!?

преди 13 години

Дам, добри извадки, но преводът най-вероятно от гръцки е грешен. В 16 точка се споменават църкви, каквито не е имало по времето на Исус. По правилно е да се каже храмове. Ето с такива "дребни грешки" се промиват мозъци.Браво на Италия за тази забрана. Именно като светска държава, тя трябва да разреши на всеки свой поданик правото на избор на вероизповедание, което не е в конфликт с нейното законодателство.

155

жени

преди 13 години

Клети Исусе, умря заради нас, предаден от нас и изгонен от децата ни от нас!...Всичко по план- управлявани от шепа безверници, които така и не признаха Божия син, твърдящи , че чакат "техния" месия, сякаш като дойде отново, няма да се борят със зъби и нокти и да го отричат както и първия път, а ние се оставяме на гнусните им манипулации, сеещи вечен раздор и омраза! Превърнаха Земята ни в отвратително тържище и долен пазар на оръжие за измислени конфликти и ни направиха тотални базверници! Срам

154

Анонимен

преди 13 години

ЕС заприличва на СССР.Антихристи.

153

бай Шано

преди 13 години

в БГ у-щето е СВЕТСКО но в държави като италия и испания има много ЦЪРКОВНИ училища --учат същото но преподавателите и ръководството са духовници---просто са ъпгрейдвани килиини ----нещо което сме загубили---ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ защото са под юрисдикцията и се ИЗДЪРЖАТ от църквата и там отиват по ЖЕЛАНИЕ

152

бай Шано

преди 13 години

на зле отива работата сега за да станат известни се съдят да каквото им хрумне

151

генади

преди 13 години

12. Ето, ида скоро, и отплатата Ми е с Мене, за да въздам всекиму според делата му.13. Аз съм Алфа и Омега, начало и край, Първият и Последният.14. Блажени са, които изпълняват заповедите Му, за да имат право да ядат от дървото на живота и да влязат в града през портите.15. А отвън са псетата, магьосниците, блудниците, убийците, идолослужителите и всеки, който обича и върши лъжа.16. Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел да ви засвидетелствува това в църквите. Аз съм коренът и родът Давидов, утрената и светла звезда.

150

genadi

преди 13 години

О, вие - леви-либерални ***, хомобандити и масони, *** на обществото и човешки *** - обявявате война на Бога? Нещастни ***, щом искате война , ще я получите! Ще получите точно туй, което зслужавате - смърт и забвение в Геената огнена! Сатанинска ***, Господ Бог ще ви погледне и ще ви се надсмее, в един миг ще ви унищожи!

149

Анонимен

преди 13 години

Значи така! Забраняваме Кръста, а насърчаваме гей-парадите? Да ти пикая на ЕС!

148

генади

преди 13 години

ЕС - организация, управлявана от крадливи левичарски ***, педофили и хомосексуалисти.

147

генади

преди 13 години

Тези левичарски сатанисти и *** са обявили война на цялата европейска ХРИСТИЯНСКА цивилизация и хилядолетната ни култура. Решението е едно - да се поставят извън закона всички левичарско-либерални организации. Наречете тия организации сатанински, марксистки - все едно, няма да сбъркате! Това е война, която дегенератите са обявили на нормалните хора!

146

taratajka

преди 13 години

В училищата няма място за никаква религия. Тя си има място-в църквите, в джамиите, в синагогите...Там се изповядва религия,каквато е угодно всекиму. Училището е светско и няма защо да объркват децата.

145

стг

преди 13 години

без християнската култура, Европа ще загуби идентичността си, а без нея е обречена, дори вече може да е късно, правете разлика между по общото култура и по частното религия

144

Enesay

преди 13 години

Не ми разказвай че днес най големите убийци са мюсюлманите. Това може да е вярно ако американците, англичаните и руснаците не ги смяташ за християни. Ако мислиш че техните убийства са много на далече и заради това не ги знаеш да ти покажа близко място и хора! Преди няколко години колко души убиха сърбите(християни)