11

///

преди 13 години

takiva sme

10

Коректор

преди 13 години

Човек ,като ви чете коментарите, да умре от срам , че е силистренец . Просташки, некомпетентни , арогантни и неграмотно написани ! И що за злорадство е това , да пожелаеш нещастие някому ?!Не така , че нали знаете ...който копае гроб другиму- сам пада в него!

9

silistra

преди 13 години

2006 до каде стигна водата до никаде заля 10 15 метра от брега и това то неможе по принцип да залее повече защото ромънския бряг е доста по нисък и се разлива в ромъния а Силистра е по на високо ;) който не вярва да взема рулетката и да мери

8

whazzzup

преди 13 години

Онова скапано "капанче" и "*** барака" си беше култова ученическа кръчма в средата на 80-те години, така че не го обиждайте - чупехме се от час и ходехме там да пиеме айскафета и бири... и да се натискаме с гаджета :-)) Но иначе сега на нищо не прилича и се е осмърдяло много, така че съм "за" да го залее голямата река :-)

7

Анонимен

преди 13 години

a 2006 година до къде стигна водата?

6

Силистра

преди 13 години

Дано да залее оная *** барака на брега.

5

дам

преди 13 години

*** новина на първа страница. Значи нищо не се е случило...

4

Силистренеца

преди 13 години

ако в силистра се покачи с 20 см ще залее нъаколко метра от брега а в Ромъния ги залива десетина километра навътре. така че място бол за водата нъама страшно :)

3

0

преди 13 години

На половин Силистра фекалните води се връщат в мазите на хората, гадост

2

Силистра

преди 13 години

Като 5 звездният хотел на Райчев и онова скапано капанче, иначе за жилищни сгради няма опасност!

1

Силистринец

преди 13 години

Силистра не я мислете,мястото на града е избрано от древните римляни ,наводняват се само места който са застроени от тъпите ни архитекти.