156

ПЪЛЕН НАИВНИК

преди 13 години

Мислете трезво.Русия няма и не може да има естествени съюзници.Българите, ако я обичат, то е само от учебниците по история и от филмите.Живей с руснаци десет дни от сутрин до вечер непрекъснато, както и в житейски ситуации и чак тогава ще ги разберете що за хора са.

155

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не съм съгласна с Вас, 138!

154

Анонимен

преди 13 години

Като говориш за ИМПЕРИАЛИСТИ, спомни си, че Русия до преди 20г. беше колониална империя, сега е по-малка такава и се опитва да си върне бившите колонии. От това произтичат и много от негативните явления в нашата действителност.

153

Анонимен

преди 13 години

До 177 Абе ти не можа ли да разбереш че тук е пълно с *** в този форум, зад този форум или над този форум..... Защо се чудиш все още ?

152

Анонимен

преди 13 години

Не забравяйте Американските Империалисти и техните САТЕЛИТИ от Европа и всички онези техни поддържани режими правеха много по провокативни операции през иминалите десетилетия с цел да постигнат ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИТЕ си цели, УМЕЛО прикрити под името на демокрацията.Тези СВЕТОВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ каквито са САЩ и техните ЕВРОПЕЙСКИ ПАЧАВРИ сега са в търсене на нови ПРОВОКАЦИИ за да постигнат коварната си и върхова цел и да установят пълен контрол над целият свят.

151

Джери

преди 13 години

В някои издания се заканват с 25 години затвор, а тука само 5.Аз съветвам руските "шпиони" да си изберат по-малкото :)Още няма официално становище на американските спецове,които да компрометират основателно "шпионите".Всичко е направено от странични служби стремящи се да разклатят позициите на Обама.Ама американците (масовката)са невежи......сега тази новина ги обърка много.Коя е тази страна - Русия? А тях побеждавали ли сме ги във Война или онези бяха Виетнам?

150

Анонимен

преди 13 години

провалпровал ипакпровал

149

до 175

преди 13 години

Обесеното куче изобщо не беше бясно, живея там и трябва да ти кажа, че беше кротко и доверчиво. Този изверг, който е свършил тази гнусна постъпка е могъл него да хване без никакви усилия. На никой не пречеше, дори и храна не просеше, стоеше си кротко и смирено.

148

sens

преди 13 години

Бахму-абе тука да няма *** на щат в тоя форум! Чета такива неща, че все едно ги е писал доган!

147

Анонимен

преди 13 години

Щирлиц, Мюлер и Калтенбрунер варят раци. Колкото повече ги варят, те толкова повече почервеняват. Наши помисли си Щирлиц и тънка усмивка се прокрадна по устните на разузнавача.

146

Анонимен

преди 13 години

Едно бясно куче също респектира принципно...докато не намериш средство с което да го умъртвиш бързо и без излишни проблеми.

145

Тервел

преди 13 години

Нищо чудно за новина в обозримо бъдеще - "Провал на американското разузнаване в Русия." Действие - противодействие, нищо лично.

144

Анонимен

преди 13 години

Русия е велика страна. Управлението й може да не е най-доброто, но всички се съобразяват с нея. Няма нужда да бъде обичана, важното е, че всява респект. Навсякъде по света внимават как се държат с нея, само ***, видите ли, ербап! Преди българите се изтрепваха да се подмазват, сега пък за всичко са им виновни руснаците. Вижте народите, които бяха под руски диктат, но се държаха с достойнство - те сега се въздържат от резки изказвания. Липсва ни култура, всякаква, включително и политическа.

143

Ей

преди 13 години

Забелязахте ли, че при срещата с Обама, едно малко листче изпадна от джоба на Медведев.

142

Honorik

преди 13 години

Da vidim dali 6te uspeqt da im dokajat vinata,pak neka togava komentirame.

141

СРАНДЖАТА

преди 13 години

Руснаците са готин народ.Осъзнах го, от как споделя постелята с мен и ме прави щастлив.......братушка.Друго просто няма какво да кажа.

140

Здрасти

преди 13 години

Нищо ново ! Цялото ръководство на Русия е изцяло в ръцете на КГБ. Наивният Обама няма на представа с кого си има работа.

139

Анонимен

преди 13 години

ДО 159- АБЕ ,НА КОЙ СМЕ ПРИТРЯБВАЛИ. ЧАК ПЪК "НАПРАВО НИ ГАЗЯТ". ТУК Е ПЪЛНО С ДУПЕДАВЦИ, КОИТО САМИ СЕ ПРЕДЛАГАТ И СЕ ПРОДАВАТ И ИНФОРМИРАТ ,ТА ЩЕ НИ ПРАЩАТ ТЪЛПИ ДА НИ ГАЗЯТ.

138

Анонимен

преди 13 години

До 140:Ти си ***,бе!!!

137

Анонимен

преди 13 години

провал е слаба дума, изловили са ги като аматьори