324

Жертвайте се де

преди 14 години

*** глупаците има.Като "ще се жертвате" жертвайте се бе!Никакви договори няма да се късат,просто не ползвайте парно!!!Ама не можете,нали? ;) Докато нашите лижат гъзовете на американците добро няма да видим.Само по-зле ще ставаме.Вие си говорите глупостите,а България си потъва надолу...

323

за 318

преди 14 години

у нас тъпите са под 10%.........тук драскат назначени, но оредяват.........

322

za 326

преди 14 години

очаквахме повече от Р.*** но не би, той подписа договора ........ама той знае че каквото и да подпише вие ще викате ура :))

321

Тъпчо пита

преди 14 години

Ама защо на мен ми се струва че всички тези увеличения на цени от държавни фирми, които си държат сметките в определени кой знае как банки, имат за цел да напълнят нечии близки до властта джобове. И да изпразнят нашите, естествено. Разбира се че и тези смехотворни полицеиски акции заснети подобаващо от камери, си ги плащаме пак ние.

320

анонимен

преди 14 години

Сегашното управление е най-доброто възможно.Всички в темата, които са срещу него са алчни комунисти, скътали парици и само вият от злоба.Дянков е перфектния икономист.Борисов е последователен и непоколебим управленец.Кризата си отива.Най-хубавото тепърва предстои.Няма да се вдигат данъци.Няма да се намаляват заплати.Безработицата спада.Ще поставим на колене руските енергийни мафиоти,като им отрежем газопроводи, нефтопроводи и атомни жици.Ще построим магистрали,метро и детски градини за всички.

319

borokaro

преди 14 години

Ха да ни е честито управлението на ГЕРБ - и както струва ми се есента ще посрещнем с гражданска война...

318

Анонимен

преди 14 години

А някой може ли да ми каже на какво основание е това покачване, след като цената на газа на международния пазар не е мръднала от половин година? Същото се отнася и за петролните продукти. Или това увеличение е просто по навик и за профилактика. Ама аз от профилактика ще им кажа да идват и да си взимат радиаторите...... конверторните печки ми се виждат добра алтернатива, а и колкото електричество изразходя, толкова ще си платя и няма да се чудя за какво плащам в сметките от топлофикация.

317

Qusi

преди 14 години

А заплатите и пенсиите с колко ще се покачат ? Хубаво, ОК, няма проблем да се покачват цените на горивата, то това е нормално, но е нормално и заплащането да се покачва. Ама в БГ на народа се казва "криза е и няма пари за заплати и пенсии" (то не, че сегашните са ни много големи), а на приближените до власта се казва "е*и им майката на народа и кризата, нали ние сме добре - казвай с колко да увеличаваме, пък докато овцете мърдат ще дават мляко". Но народа е корав и дори на студено пак ще оцелее.

316

mhm

преди 14 години

Е тва договориха Р.Овч и сие още преди време, па вие пак гласувайте за антибългарската партия-мафия - БСП!

315

Honorik

преди 14 години

Vaprosat ne e do priqtelstvoto-prosto Rusiq izpolzva tova,4e sme zavisimi ot tehnite gazovi dostvaki i ni iznudva za po-visoki ceni.Rusnacite predlagat na Germaniq i Turciq gaz,koito e nqkolko pati po-evtin na kub.m.Smqtam,4e Bulgaria trqbva da si potarsi alternativni izto4nici na energiq,poneje pak nqma druga strana ot koqto bihme mogli da vnasqme gaz,za sajalenie.

314

Анонимен

преди 14 години

А вие какво очаквахте от 1 пожарникар!!!Това е само началото

313

Анонимен

преди 14 години

До:$$$ Е страшна русофобия и шизофрения.Руснаците "Щом са приятели - ми да намалят цените!" на газта. А аз предлагам немците Щом са ни приятели - ми да намалят цените на BMW-тата. Как ви звучи това, ненормалници?

312

Анонимен

преди 14 години

"Предлагам г-н Борисов да скъса позорния договор подписан от Овчаров.По добре без газ,отколкото с руски газ.Ама щяло да е студено - нищо бе, ще се жертватме ще изтърпим."E tova e da si prost!

311

Йово

преди 14 години

Ток и газ поскъпват, а да не забравим че с провала на "Южен поток", Бургас-Александруполис", АЕЦ Белене, тока и газта ще поскъпнат още повече. Затова кажете едно голямо БЛАГОДАРЯ на нашия обичан и възлюбен вожд, вие си знаете за кого става на въпрос.

310

И по-зле ще става

преди 14 години

Бойко ако продължава с алчноста си скоро ще ядеме дървото.Не може за Бургас - Александропулус,подписали сме договор пък сега "нямаме пари" да го изпълним.Отказва да изпълни подписани договори с Русия(които ще ни донасят пари и влияние),ще трябва да плащаме и десетки милиони обезщетение,отказваме се от влияние,а пък има пари(милиони) за увеличаване на рейнджърите в Афганистан(чисто американски интересе)...то е направо смешно.Плащаме за американските интереси...и тепърва ще затъва все повече

309

5454

преди 14 години

Цената на газа е първия голям успех на мутрата, следващите успехи са тока,хляба,парното,лекарствата докато не умори повечко от лошия матриал. Честито герберии костовски ***.

308

&&&

преди 14 години

В бизнеса приятелство няма,всеки си гони личните интереси!Руснаците няма да ти дадат по евтина газ в момента в които боко се опита да замрази руските проекти.Дано руснаците се смилят над народа,защото боко ще ни погребе.25% са изключително голямо повишение,и боко трябва да си оправи отношенията с Русия,защото народа ще плати фактурата заради един пожарникар

307

уелския принц

преди 14 години

Шеф на Булгаргаз -Димитър Гогов:" Споразуменията се подписват единствено и само от ръководителите на търговските дружества, никога не се са били подписани от политици. Но това не означава, че политиците не участват активно в преговорния процес и във взимането на решенията"Така че нито Р.овч нито Първанов са подписвали .И друго "Не знам дали сте си направил труда да погледнете колко струва днес бензина?Той е на нивото, на което струваше, когато петролът беше 147 долара за барел. Някой нещо да казва по този въпрос?В момента един литър бензин или дизел е от порядъка на 2.40-2.50 за литър на бензиностанцията. Цената на петрола, един барел е 80-85 долара в най-високите си нива. Тази цена от 2.50, българският потребител плащаше, когато цената на барела през 2008 година беше 147 долара.

306

MayDay

преди 14 години

Какава поредна брилятна акция на р. Овч. и Гоце - Подписват договор с руснаците, който ни сваля гащите и ни разкрачва, след което идва новото пратителство, руснаците технично ни го мушкат. Другарите са доволни и сочат с пръст виновника (Бойко и ГЕРБ), веят червеното знаме и сънуват завръщане на бял кон. *** сценарии, но за съжаление в България тъпите сценарии винаги са работели и са били на мода.... Румене, ***, газ да пикаеш!

305

$$$

преди 14 години

До: &&& Я ми обясни само един простичък факт. Нали смяташ, че руснаците са ни приятели? Защо тогава ни рекетират непрекъснато с повишаване на цените? Щом са приятели, широко скроени, над материалните неща и т.н. - ми да намалят цените! От тях зависи! Ама на тебе ти е кеф да ти го навират - колкото по-навътре, толкова по-голям оргазъм сигурно изпитваш от "братушките"!