300

ТЪПЧО БАЛКАНСКИ

преди 11 години

Мили възмутени българи, трябва да признаем на ромите че имат по-практично и функционално семейно планиране и се множат, а вие се топите като снега и ще изчезнете понеже сте опасани с тенденциозни закони и морал следствие на промиване на мозъците ви отвън още от времето на княз Борис. Щом момичетата достигат вече полова зрялост на 11 години къде е проблемът на ромите? На колко години Дева Мария се е оженила за Йосиф и е родила Христос?

299

Петър

преди 14 години

Впрочем, да си нямаме ръководителите на държавата ни, от поне 40 години, насам! Ако бляха далновидни, нямаще да има свободия и цвъкащи се ромчета по на десет години. Това е нарушение и на Закона, както и на същият този морал, който съди нас българите, ако се оженим на 16, а за *** и на три да се ожените, никой не ви дири сметка. Отвратителна държавност, примесена с безперспективие, за много неща. И ако българите плюят някого, това да са самите тях си и управниците си, а не другите!

298

Петър

преди 14 години

И двете неща са неправилни. Разврата с много партньори е грешка, както и вашият обичай да се жените под 16-17 години и да правите много деца. Товаса грехове,с поред разбирането за правилната хармония в живота на човечеството. Създадено бе за друг по-умерен и планиран и разумен начин на живот, но такива *** като вас, дето не им пука, както и на онези дето развратничат, объркаха всичко и превърнаха живота в дяволска вакханалия. И двата вида сте грешни и отвратителни, погледнато отстрани.

297

О.К.

преди 14 години

Понеже много държат на морала, семейството и пр., за това домовете за деца лишени от родителски грижи са пълни с ***. И това не е само защото нямат средства за отглеждането им, а защото в повечето случаи майката не знае кой е бащата.

296

от циганка

преди 14 години

За *** се пише ,за рания брак понеже се вижда че са заедно ,а защо не се пише за българите които правят секс с всеки срещнат или това е по нормално от колкото с един , поради това безобразие е на мода спин

295

Анонимен

преди 14 години

иИ нтигрирането на него или на нея ........................... е възможно само и единствено къде,,,,.........@@@@@@@@@@@@@??????2?????????????? ХЬ ВКХЬШЬЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛНА ЛУНАТА

294

Анонимен

преди 14 години

Отврат....типично *** му работа....

293

БАУ

преди 14 години

Всички опити да цивилизовате *** са обречени на провал.Интегрирането е невъзможно, защото обектът категорично НЕ ЖЕЛАЕ да се приобщава и никога няма да поиска! *** са ***, психиката им е така устроена, такива са били винги и такива ще си останат! Единствения начин за прекратяване на поведението им е измислен от американците....отнемане на децата(нямя помощи, когато явно не могат да се грижат за създадените от тях!

292

Червената помия

преди 14 години

Ако аз *** 13 годишна-ще ме осъдят.А тук се чукат на 10, раждат на 11 и никой нищо не прави-такива са традициите.*** държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само далавери и смукане на пари, и секс навсякъде-от последната чистачка в кварталната детска градина-до най-високо!

291

патриот

преди 14 години

хахахаха'Само 38% от анкетираните мислят, че родителите могат да изберат партньора' ---САМО 38% -е това ако не е за смях.......

290

Анонимен

преди 14 години

Отговора е КОКОЛИНО :D

289

щирлиц

преди 14 години

итлер питал две ***. Като пораснете какви искате да станете? - И едното казало,ша стана космонафт. - И Хитлер казал не бе питах, *** или Веро.

288

H8C0RE

преди 14 години

"Елате хиляди фадроми...!"

287

Petar Georgiev

преди 14 години

GADNITE EVREI SE PLODQT MEJDO BRATOV4EDI I BART SAS SESTRA ZA DA NI SE ME6AT KRAVTA S DRUGA TAI-KATO VQRVAT 4E SA BOIJIQ NAROD.

286

До 332

преди 14 години

аа изнасилената от какъв произход е ?

285

Пънкс

преди 14 години

"Според екипа от изследователи на нагласите в т. нар. ромски махали най-значимият фактор за ранното начало на неформалните съжителства е образованието" Добре бе...плащахме, молихме, пробвахме със смесени училища, от организации изсипват тонове брошури, доброволци, презервативи...10 годишни мангалета слагат *** с усти по такъв начин, че Алета Оушън би завидяла...КАКВО повече искате ве??? Кой обвинявате???

284

Пънкс

преди 14 години

В Америка има едно предаване с Крис Хенсън"Да хванеш хищник". В него залавят потенциални педофили, като ги примамват в интернет хора, които се представят като 14 годишни. А тук важи идеята "ама то тва ни е традицията и обичайте" а ние клякаме смирено. Скоро време по европейски, сигурно ще настояват, че краденето, изнасилването, дри*кане в двора ви и содомията са част от техния етно бит и култура, които ние трябва да уважаваме и толерираме.

283

и това ли е част от

преди 14 години

Двама мъже изнасилиха 39-годишна жена край врачанско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца. В 22.45 часа вчера в ОДЧ на РУП-Козлодуй е получен сигнал от 39-годишната Н. И., живуща с.Бели брод, за това, че на същата дата в 12.30 часа в с.Бели брод след използване на сила и заплаха от три неизвестни лица от ромски произход е била насилствено качена в лек автомобил, на който не може да посочи марка, модел и ДК номер, след което е била закарана в местността Лозята в землището на с.Хайредин, обл.Враца, където насила две от лицата в близост до необитаема вила са осъществили против волята й полов акт. Потърпевшата е настанена под наблюдение в АГО в МБАЛ- Козлодуй, където е освидетелствана от дежурен лекар и е без опасност за живота. Предстои да бъде извършен оглед.По случая в РУП-Козлодуй е образувано досъдебно производство.

282

Анонимен

преди 14 години

1. за мен 3000 не са достатъчно много за да послужи за представителна извадка .2. какво означава "успели роми"?? Успели според тях, успели според всички други в обществото, успял в какво...?

281

Nasty

преди 14 години

***!!!