130

долу ламята

преди 13 години

в БСП ли е, значи или е гей, или е крадец, или е и двете. Тази партия ражда само некадърници и лапачи. Дано изгният в лай.ната си!!!

129

тоти

преди 13 години

пак тоя *** откъде го изровиха вечния дежурен за кмет на бсп

128

до 148

преди 13 години

Как ще е нешо ново като статията казва, че вече са го предлагали?

127

Менн

преди 13 години

Аз подкрепям ГЕРБ, но ако издигнат фъндъкова - няма да гласувам за нея. За Кадиев така и така няма да гласувам, защото зад него седят Р. Овч и други подобни гадове.

126

?

преди 13 години

изборите за кмет не бяха ли на 4 години?

125

бивш кореняк софияне

преди 13 години

до 152 и 153това от един и същи човек ли е писано, или на Волф им свърши работното време и се га се изхождате в сайта?!Ама от необразовани чалгари!Човека е свестен.

124

бивш кореняк софияне

преди 13 години

Този го бива. Умен е и е начетен. Жалко че до сега София все по цвят гласува ... Тя затова прилича на опитно поле за бомбандировки!Они *** Диков още ли застроява парковете?! Ей, кога тоя град ще има кмет който не е крадлив ***?!Бих гласувал за Къдиев ама ... вече немога! :)

123

Анонимен

преди 13 години

хахахаа Кадиев бил честен :)))да бетой е първа дружка с Р.Овч и Вальо топлото, работеше в Топлофикация и е доста навътре в далаверите, не случайно жена му изкупува евтин ток от АЕЦ-а чрез фирмата си Енерджи съплай - как мислите, дали всеки може да купува евтино от АЕЦ, това е само за другарите избраници, както бяха и заменките - само за наши хора.

122

Анонимен

преди 13 години

честен комунист нямана този жена му цял Козлодуй знае, че купува евтин ток от АЕЦ-а и го препродава тройно по-скъпо, чудна длавера си е

121

Анонимен

преди 13 години

един от купувачите на електроенергия от АЕЦ Козлодуй е фирмата Енерджи съплай на Соня Николова-Кадиева, съпруга на политика от БСП Георги Кадиев.Колко се печели от посредничеството в продажбите на ток? Отговор може да се намери във финансовите отчети на дружествата от бранша, които трябва да бъдат представени в Агенцията по вписванията.За Енерджи съплай обаче такъв документ не беше открит. Вчера Труд се опита да се свърже с г-жа Кадиева, за да я попита за бизнеса й с ток и ролята на политиката в него. Тя отказа разговора.

120

лектор

преди 13 години

Няма такова правило - справка Ричард Никсън, Валери Жискар дЕстен , ако ти гововорят нещо тези имена.

119

дуче Михо

преди 13 години

Ах,колко жалко нещо са комунистите. Истинско недоразумение на природата, тия изчадия на ада с ненаситната си алчност и жажда за власт пак ще получат среден на следващите избори.Айде у лево, червени ***!

118

nivi

преди 13 години

Познавам този от Бургас, защото съм от Бургас. Рядко честен човек за това време. Софиянци ще ударят джакпота , ако го изберат. Не го приемайте като част от онова БСП, което не харесвате. Той е нещо ново и му предстои да го покаже. Призовавам ви, избирете го!

117

ликтор

преди 13 години

Над Кадиев тегне сянката на инкасатора- Р.Овч.Правило- никога не се представя веднъж загубила кандидатура !Справка - изборите в Габрово през юни тази година- появи се същия кандидат на БСП,загубил местните избори през 2007 г.Резултат - гласували за БСП 2300 души !Пълен резил !

116

vini

преди 13 години

този от бургас е голям мошеник мрьсник като Ов4аров

115

sss

преди 13 години

kato se setq i toz kak krade ot toplofikaciq nemoga go gledam

114

Анонимен

преди 13 години

а да не би да не са - или и ти мислиш, че в Симеоново и за охрана на Тодор Живков допускаха антикомунисти ?

113

NNN

преди 13 години

Idi si pri Sopola /Sime.. Balgarski/ i zivei na yaxtata v Ispaniya!

112

ndsv1.hit.bg

преди 13 години

Защо да гласувам за НДСВ? * При НДСВ българският народ живееше по-добре, от колкото при СДС, БСП и ГЕРБ. * При НДСВ българската икономика бележеше невиждан растеж. * При НДСВ българската култура беше в подем. * При НДСВ нямаше етническо напрежение. * При НДСВ покупвателната способност на българина беше по-висока.

111

Петиция пенсии ДС

преди 13 години

Петиция до НС за намаляване на пенсиите на работилите в ДС и тоталитарни организации до нивото на средната пенсия в страната:bgpetition/namaliavane-pensiite-na-rabotilite-v-DS-i-totalitarni-organisazii/index.html