8

КБ

преди 12 години

до 8Доста ограничено създание си...дори не мога да те нарека човек!*** като тебе трябва да се използват за донори на нуждаещи се хора!Имало съюз, училището ги учело да се оправят в живота...пълни глупости! Брат ми е с диагноза "ретролентална фиброплазия", вече завършил въпросното училище! Знаете ли, че в стаите се настаняват по 3-4 деца и тоалетните са общи в коридора?! Знаете ли за каква мизерия става на въпрос?! За отношението на част от училители не искам и да споменавам!

7

Анонимен

преди 13 години

Не искам да имам нищо общо с инвалиди. Използвам анонимността на интернет да го кажа, защото ако кажа такова нещо на живо няма да ме приемат много добре хората :)

6

Радка

преди 13 години

И като има съюз на хората със зрителни увреждания, искам да ми кажете с какво помага за трудовата реализация на хората със зрителни увреждания? Животът не е само екскурзии, на които да ходят само ръководителите и техните най-близки от съюзите. Младите хора искат работа, реализация и смисъл в живота си.

5

...

преди 13 години

Вместо да се правят паради на някакви хомосексуални *** и уличници, които се правят на интересни и са пълни с комплекси, нека се направи един парад на невзрящите. Да си сложим по една лента на очите и да видим дали лесно се живее без зрение, защото определено е много по-трудно от това да си травестит (което сам си го избираш, а слепите хора нямат тоя избор). И 50те, 100 хиляди, които ще спестим от това да ни пазят полицаи, да ги дадем на крайно нуждаещите се от тях хора.

4

люк

преди 13 години

Те искат само толерантност, ама, хайде, хайде - казал Йосарян, когато нямало какво да каже! Ако съм те обидил, извинявай !

3

Анонимен

преди 13 години

3, какви постове искаш точно?Хората не са казали, че искат благотворителност. Казали са, че искат работа и това е много хубаво. Пожелавам им да успеят да намерят подходяща работа в България.И впрочем, мисля, че в цял свят работодателите, които толерират незрящите се броят на пръсти, не само в България. Все пак им пожелавам успех!

2

люк

преди 13 години

Няма постове защото!!! Тук няма поле, за изява, на гейове, антигейове, комунисти, костовисти, бойковисти, царисти, доганисти и т.н. това е, мерило, за толерантноста, на българите, те се сещат, за благотворителност, когато лично, се нуждаят, от помощ !!!

1

43ш

преди 13 години

уиеишщк