80

възмутена

преди 13 години

Партия Атака, вече наистина няма кого да излъжете. Много далече отидохте с далаверите си. И пак нещо измислено за малко шум. Хората не знаят какво правят Митето и Слави в ЕП ли? Знаят, знаят!

79

коко

преди 14 години

Явно "защитниците " на таз "мъченица за българщината"-каквато тя иска да се докара,не можаха да и намерят друго поприще и начин за препитание,та решиха така казуса.Нищо,ние Митко не ще го мислим,той е от партията-семейство и може да си позволи да издържа Спаска.Как пък досега не вдянаха,че нейната цел е от бракоразводното си дело желае да направи кариера?

78

balgarka

преди 14 години

stiga ste ni zanimavali sas tazi pachavra..koko samotni i bedni balgarski maiki zaslugavat ubagenie i pomosht , a vie ni zanimavate egednevno sas edna nagla intrigantka, za kojato nishto napraveno za neja ot Balgarija dosega ne beshe dostatachno...Otvrat !!!

77

Хуан Минглу

преди 14 години

Макар, че споделям до известна (неголяма) степен идеите (не делата) на АТАКА, Димитър Стоянов отдавна трябваше да е в затвора за расистки подбуди и насаждане на предпоставки за сегрегация. Не че защитавам *** и други подобни, но нали сме в ЕС? ЕС е съюз, който в близко бъдеще ще бъде превзет от ***, следователно щом сме вътре, трябва да споделяме ценностите му. Останалото е излагация на страната ни пред СВЕТА!

76

Хуан Минглу

преди 14 години

Дадоха ли й на женицата ясла? Дадоха й! А стотици българи не могат и да се докопат до работа по специалността си и ходят да карат таксита, продавайки дрога и возейки карачки... Затова скоро България ще е държава, населена с псевдобългари, а истинските такива ще са се изнесли отдавна зад граница. Лошото е, че и там огромна част (образовани) ги чака четката за тоалетни и гъбата с мръсните чинии, ама няма как - нали трябва да яде и да се облича човек!

75

До_сръбските подлоги

преди 14 години

Как си личи просташката сръбска шлифовка на сръбските *** от рода на на "ha ha ha" и "balgarka" ? Като не знаят какво да кажат, посягат върху достойнството на Спаска на тема "Дали и с кого била в леглото ?" Ей, балканска простотия до шия ! Боли, а, боли, че съшитият с бели конци Коминтерновски сърбомакедонизъм е жалък и обречен !

74

Спаска Димитрова Сто

преди 14 години

Това е истинска ракиена идея! Спаска ще помага на а,така! А кой ще помага на Волен по алкохолните проблеми? Спаска ще може ли да лети с Луфтханза, или няма да я пуснат на борда?

73

balgarka

преди 14 години

Abe nali Bogidar Dimitrov si beshe vzel tazi vav legloto ( pardon, pod kriloto) , kolko politizi ja "uteshavaha"...az misleh che nomerata na tazi sa za da vleze vav mediite, a to bilo za pari.....otvrat !!!

72

Гадняра

преди 14 години

Волене, акъл имаш ли?! Тия двамата са хвани единия удари другия! Тия ли ще правят политиката на България?

71

ha ha ha

преди 14 години

Ei, tazi sas mnogo narod si legna vav legloto...sega "Ataka" e nared...

70

skd

преди 14 години

Що не я направите национален герой тая бе?

69

Даме

преди 14 години

Сръбските *** тук да си затварят зловонните уста ! Спаска е преди всичко майчица, която УДБАшите на ФИРОМ репресират по две причини:1. Защото лумпенизираният й бивш мъж е СЪРБИН (толериран от УДБА);2. Защото Спаска има СМЕЛОСТТА ДА ЗАЯВИ, ЧЕ Е БЪЛГАРКА и вярва в подкрепата на България. А на сръбските *** пожелавам същата участ - да им отнемат децата, за награда да ги изпратят да полежат в затвора и след това да ги натирят навън !

68

Елена

преди 14 години

Аман от псевдо-патриоти с българско гражданство...

67

Анонимен

преди 14 години

НАЙ-ДОБРАТА, НАЙ-МНОГОСТРАДАЛНА "ИСТИНСКА БЪЛГАРКА?!ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ!

66

КАКВО БРАВО!!!???

преди 14 години

Как може да се сравнява тази с Ботев, Левски-вие нормални ли сте?!Освен да развява личните си проблеми и да измъква дивиденти за себи си,какво е направила за Б-я?Най-знаеща и най-кадърна ,че ще я правят сътрудник на евродепутат.Пълен абсурден политически цирк.На нас истинските българи, които се трудим реално и мъчим в Б-я ни писна от нея.

65

19

преди 14 години

ТАЗИ Е ПСИХОБОЛНА МАКЕДОНКА .НЕКА ДА СЪВЕТВА КОЛБАСАРНИЦАТА ЗА МАКЕДОНКИ

64

йойо

преди 14 години

Какви съвети ще дава тая куха лейка?

63

Елена

преди 14 години

Какво ''браво'' бе, луди ли сте. Спаска е уникално неблагодарен човек.Досега я издържаше ВМРО, плащаше делата, адвокатите и я издържаха изцяло, а какво направи Спаска- продаде се на Атака за 1000 евро. ''национален герой'' айде нема нужда, пука й на Спаска за каузата в Македония или нещо друго ................

62

Анонимен

преди 14 години

За мен това е най-истинския и реален български патриот в момента.Това да се изправиш срещу постоталитарната сърбоманска съдебна система в държава ,която е ръководена от отявлени българомразци доказаали това с вековния терор над всичко българско в Македония си егероизъм равен на този на Христо Ботев и Стефан Караджа.ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА ХОРА.Само такъв е начина да се изгради активна политика към Македония като се даде дума хора с българско самосъзнание там да съветват и консултират наши политици.

61

БРАВО

преди 14 години

Браво Спаске браво Митрова . Една снимка и до портрета на ДЯКОНА защото и ти си национален ГЕРОЙ *** Спаске амчи тъй де. Евала....