21

Емо

преди 14 години

Поредната голяма новина в нета, както тъй наречените 'дигитално' записани компакт дискове. Голяма работа. Но нали е новина, а от страни рекламите си текат и балъците като нас пишат ли пишат *** коментари. Що се отнася за програмата за преброяване, трябва да си кьорав за да не разбереш, че това е поредното 'усвояване' на средства.

20

Анонимен

преди 14 години

до завчера можеха да ни броят в нет-а,нали ни следяха. ама сега,като започнаха да забраняват да говорим по блоговете...като млъкнем от страх...нали фидосова каза-блогърите-зад решетките...баба ми на село ли ще се включи в нета-а ?

19

paceto spain

преди 14 години

opaaaaaaaaaaaa mnogo nuli 15 miliona

18

paceto spain

преди 14 години

6te vi kaja .... v milano 50000 ,v madrid 30000 v parij 20000 v sa6 sa 30000 samo tuk v palma sme 10000 po nepodvurdena informatzia (moje da mi se smeete )sme15000000 po tzelia sviat bez smesenite brakove.

17

dgfjsdf

преди 14 години

Аз не съм овца ,че да ме броите бройте си се сами ,не ме занимавайте с глупости,а при тези високи цени "европйски"вземете увеличета заплатите на европейски,че така икономиката не върви с ниски заплати няма как да завъртим колелото на икономиката,ама *** народ лесно се управлява вземете сложете и по една боя на гърбовете им като ги броите смешници...Нали има паспортна служба и там се съхраняват данни за всички и за децата им пребрейте и смъртните актове и цифрата е ясна...

16

Анонимен

преди 14 години

Много ми е интересно г-н МАНГАНСАРЯНОВ и производните му, нета ли ще използват ? И като го използват, за човек ли ще го броите ???

15

Анонимен

преди 14 години

АЗ ЩЕ СЕ ПИША *** !!!

14

Българин

преди 14 години

А аз предлагам всички да се напишем ***, след което да спрем да работим, да плащаме данъци и сметки. Нека оня мастурбант Б.Б. и другите хрантутници, дето ограбиха милиарди от нас, да ни хранят до следващото преброяване.

13

Язе

преди 14 години

Требе ли Обама да се нарече *** или афроамериканец? Това че е *** по никакъв начин не го прави по-добър или по-лош специалист. Просто дадах пример на 7-ми. Щото не е добре като се обобщават нещата по такъв елементарен начин...И за да стане пълен цирка тука, да питам, ПЕРНИЧАНИ за какви че ги броят?

12

един от вас

преди 14 години

Чирков никога никъде не се е нарекъл *** или ром - ной е горд че се е образовал в България и е специализирал в Германия и САЩ

11

Milano_off

преди 14 години

Mene me pi6ete Unugundr, sram me e da se nareka Bulgarin, a i toku viz sam ostanal bez rabota za tova tuk vi imat za gangsteri i prostitutki

10

Анонимен

преди 14 години

Гледайте новината над тази...Те са им ясни резултатите от сега. Ще попълват "дефицита" с хора от чужбина..

9

към 7-ми

преди 14 години

"сред тях няма доктори"Професор Чирков?!?

8

...

преди 14 години

hah i tova moje da stane :D

7

Анонимен

преди 14 години

ако българите изчезнат и *** ще изчезнат - те са паразитен народ,дори не могат да се лекуват,сред тях няма докториако останат сами,те просто ще измрат от най-разнообразни болести

6

админ

преди 14 години

днеска решихме да направим преброяване на сайта,айде цъкайте ръчичката нагоре,елате повече !

5

an

преди 14 години

PAK 6TE BROQT OVCITE. DA NE SE E IZGUBILA NQKOQ V GORATA. VSI4KO MARA VTASALA, TA 6TE HVARLQME GRE6NI PARI, ZA PREBROITELI. OT TOVA PO GOLQMA OLIGOFREN6TINA, NQMA NIKADE. NQKOI DRUGARI, 6TE NAPALNQT GU6KITE. EB.N NAROD, ***.A DARJAVA.

4

Смерч

преди 14 години

Споко, когато ние станем малцинство тази държава ще се разпадне ,а мангосите ще се разселят по чужбина.Пак ще я има България!

3

anonimi

преди 14 години

Оха, да ми падне брояча касов бон не издавам

2

Ясен

преди 14 години

Глупости пак ще броите гурбеджиите за живеещи в БГ я има 6 милиона я не!!!