17

абв

преди 13 години

Как може да нямаш достъп,но да ги знаеш....значи са ги научили от хора , които са ги знаели...и отново опираме до въпроса: кои са хората от които са ги научили?....

16

Чочко от Челопек

преди 13 години

Аз ли съм *** или .... официално няма изтичане на темите ?! сега има двама заподозряни в изнасяне на същите теми.... как може някой да е заподозрян в нещо което не се е случило ?май съм *** - търся логика и поскедователност в БГ !

15

Анонимен

преди 13 години

Колко хора с доказано фалшиви дипломи стигнаха до върха и никой нищо не прави по въпроса.Я,кажете в коя нормална страна го има това?Близък ли си на директор всичко се узаконява-протоколи,подписи,регистри.Само приказваме,но нищо не правим,нещата продължават по отъпкания път.Старият министър дори не проверяваше по сигнали.Като му скръцнеха от някоя партиина централа се правеше на глух и сляп.

14

охлю-бохлю

преди 13 години

Ааауу,вече имаме и подозрение!Ей,много сте сръчни и пъргави,бе Цецо!Направо не можем да ви стигнем!:))))))))))))))))))

13

Аз

преди 13 години

Оказа се, че са знаели кои са. Обаче, нямало гриф "секретно" и няма да бъдат наказани !!! Ами да накажат този, който трябвало да сложи такъв гриф, а тях могат да ги накажат за престъпление по служба !!! ...пак нашенски недомислици. Цяла българия знае, ама съдът е безсилен...

12

селянин

преди 13 години

И защо продължават да ги подозират след като Великият капацитет на правото др.Цв.Цветанов каза,че нямало вече да се разследва това подозрение ,защото било административно нарушение?Какви са тези подозрения.Аз подозирам ,че някой се е насрал .Бързо в банята ,че замириса от МВР.

11

Анонимен

преди 13 години

С зубрене и преписване ще излъжеш до едно време докато завършиш образованието си НОооо след като го завършиш и като нямаш покритие на образовнието, което си завършил както е казал народа"Ако много си учил това не значи , че си поумнял" излиза истината на яве а то е , че всъщност си излъгал само себе си

10

Анонимен

преди 13 години

DUHAT NA POARO SHE RAZKRIE DALAVERATA.

9

Гошо Тъпото

преди 13 години

МОН сигурно не са....виновни,най вероятно е....чистачката на....министъра,коятое....къртицата.След това има ....дистрибутори и аз съм един от....тях.Отгорарямза потребителите на; Кривунделово,Главанаково,Простаково,Хвалипръцково,Дупетатово,Кривина,Правина,Каменаково,Парцалаково,Луково и Чеснов....дол.Дано не съм пропуснал..някой.До сега не съм имал рекламации и слаби...оценки.

8

Калин

преди 13 години

и не са десет правописни грешки.. явно си била в конСУМОЛА та поназнайваш правилното изписване а ако си била.. чекай, че нещо ме досърбя.....

7

Анонимен

преди 13 години

110 % са продавали материалите. До сега не съм видял чиновник да я кара само от заплата.

6

Калин

преди 13 години

и двадесет да са.. зает съм :)

5

Анонимен

преди 13 години

Каалинчо, имаш десет правописни грешки, скъпи! Десет!!!! Моля, вземи мерки!Само за сведение: пише се КОМСОМОЛ

4

Анонимен

преди 13 години

На матурата падаше яко преписване, нищо че на някои места имаше поставени камери.Дори квесторите звъняха на учителите да питат за отговорите.СРАМОТА!

3

Калин

преди 13 години

цветанов кажи кой тараши подземленият архив на голям столичен район!престъплението е колосално, докога ще ни занимавате с консумолските измамнички от това министерство!

2

az sm si azzzz

преди 13 години

sega se opitvat da gi za6titqt...kakto obiknivenitehora vlizat v zatvora i tqh trqbva da gi nakajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ako neeeeeeeee.da znaete za tva sem na tozi hal v balgariq!!

1

ВВВ

преди 13 години

Нямали достъп до темите, но са ги научили?! За какво говорите , г-н Цветанов?? От кого са ги научили, защо не кажете?