419

Анонимен

преди 12 години

Леле, що злоба, що чудесии.........тези майки доведоха държавата до фалит, да се линчуват! А тези в парламента, където си ги дондуркаме с нашите пари нека работят, дааааааааааа, направо мен би ме било срам да търся тези "огромни суми" с които някой все пак се опитва да отглежда БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА! Добре, че вече малко българи раждат тук, в България! Няма за какво, обречени сме изцяло на простотията и по-добре някъде другаде отколкото тук, друга държава с радост ще отглежда нови поданници!

418

mamata

преди 13 години

Добре де, тия пари първо те са си ги внесли сами в НОИ - това са техните вноски и съответно обезщетение. В декларацията, дето я попълват, се казва да не са изоставили децата в детско заведение, не да не ходи на ясла. А и яслата е услуга, спонсорирана от общината, какво общо има тя с НОИ? ***, съдете държавата, нека съдът ви даде тълкувание, не някакви *** чиновници!

417

Сапардчо

преди 13 години

Здравей,Розово дяволче!Просто опитах да бъда ироничен...иначе основната ми теза е,че всеки,получавал пари НЕПРАВОМЕРНО , трябва да ги върне,по възможност с лихвите,като някои трябва да търкат наровете в Централния Софийски затвор,например.

416

pink_devil

преди 13 години

445,"не стига" се пише разделно, за разлика от "неграмотен". Сега Гербарите са виновни! Преди бяха Станишев, комунисти, царя...всички, все някой ви е виновен на вас. Тези пари се дават, за да си стоят вкъщи и да си гледат децата. А относно кризата, условията са равни за всички.Стига вече с *** оправдания.Сапардчо, ти разлика между злоба и чувство за справедливост правиш ли?И пак казвам, нелепо е да знаеш само какво ти е позволено, но не и какво е забранено.Удобно е, но е нелепо и не минава.

415

ьяа

преди 13 години

Сега и от маиките гледат да вземат нестига че с тези мизерни пари дето ги дават едвам се отглежда едно дете *** ГЕРБЕРИТЕ СМОТАНИ дано да са тези маики дето са гласували за герб че да им доиде акъла

414

pink_devil

преди 13 години

Хора, що вeднага пак почнахте да лаете за правителство, ***, мафиоти и прочее. За тях ли е темата? Не е. Всички знаем за к'во става въпрос, не е нужно да разтягате локуми с цел да оправдаете майките. Първо, след като са майки, не значи, че законът не важи за тях.Второ, след като са крали, ще връщат-без значение дали са знаели или не.Как все си знаят правата, но не и задълженията?Аман от тарикати!

413

Анонимен

преди 13 години

Вие феминистките първо си платете далаверите , после давайте предложения !

412

степан

преди 13 години

А каква беше санкцията към правителството, че не изпълни законът наречен държавен бюджет? Никаква! *** с ***! Гледай с кой са се заяли - с българските майки. Бойкооо, хората започват да не те понасят! Започни да вадиш парите на мошениците, а остави майките, децата и старците намира. И гледай филма "Титаник", за да видиш как се постъпва с тези хора в кризисна ситуация!

411

хаха

преди 13 години

НЕ

410

Ха ха ха

преди 13 години

А КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ОПЕРАЦИЯ "ИМИТИРАЩИТЕ ДЕЙНОСТ" ???Много операции,много нещо ,и всички заловени се оттърват с по едно мъмрене.НЯМА ЛИ ДА ИМА НАКАЗАНИ,ВЪРНАТИ ПАРИ,УВОЛНЕНИ.......

409

Митко

преди 13 години

Как не ги е срам тия майки, така да ощетяват държавата, крали, яли, пили, ужас. СПоред мен само майките са виновни за ситуацията в България, Цветанов да проведе и операция - "Бащите", после операция "Децата", защото имам съмнения че и децата са крали от Държавата. Даммм нека да вкараме тия мошеници майките, децата, бащите, лелите, дядовците, бабите в затвора и тогава няма да имаме престъпност. Смешна държава. Аз се радвам че скоро напускам скапаната държава със скапаните управници!

408

баща

преди 13 години

Майките в строг тъмничен затвор! Доживотни присъди за тия майки, дето искат да отгледат децата си в България. Светлина да не видят! На какво прилича това?Ето затова един лев няма да внеса повече на скапаните НОИ, НАП и всякакви бездушни съкращения, на които не им пука как и с какво отглеждам децата си. Майната и на държавата!

407

някой

преди 13 години

До: номер 434А така значи! Майките масово са крали? А Юрий Галев тогава не е крал според теб така ли? Щото трябваше да го гръмнат, за да има някакво правосъдие, до момента се води неосъждан, въпреки че е крал масово гори и е изсичал дървета, това нас не ни ли ощетява? Майките повече ощетяват държавата от такива като Юрий Галев? И то да беше само той - безброй са "героите" а осъдителни присъди няма! Защо никой не се надигне срещу това безобразие, а майките сте захапали???

406

432-ри

преди 13 години

До: 434-тиАко аз съм данъчен, ще те хвана защото си крал въздуха който си дишал без да си платиш съответния данък!Не се безпокой - ще ти намеря точка и алинея от съответния закон където го пише!Кодекса за Социално Осигуряване в момента е такава боза, че никой не знае кой на кого какво дължи! Дават ти да подписваш едни декларации, като в повечето случаи дори не знаят коя декларация трябва да подпишеш!

405

до 432 ри

преди 13 години

З а никаква злоба НЕ СТАВА ВЪПРОС ,А ЗА ТОВА ,ЧЕ ПРОСТО СА К Р А Л И !!!Взимали са пари ,които не им се полагат ...И ТЕЗИ ПАРИ СА ВЗЕТИ ОТ И ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ...!!!

404

Бъдещ пенсионер

преди 13 години

Обръщам вниманието на злобарите към друга тема пак тук:Топим се с 1,5 млн. до 2040 година След 30 години пенсионерите ще са с 400 000 повече от сегаАз предлагам, когато пенсионерите станат с 400 000 повече от сега през 2040 година, тогавашното правителство да проведе една операция "Пенсионерите" да видим тогава кои 400 000 души взимат неправомерно пенсии!

403

някой

преди 13 години

Добре бе, злобари, плюйте по майките, плюйте! Но се замислете, че и вие имате майки! Замислете се, че децата на тези майки са бъдещите данъкоплатци на държавата, а за да станат такива, първо трябва да бъдат отгледани и изучени.Пък вие плюйте, защото са ви взели от залъка и сега нямате джобни пари за повече бира и кебапчета!!!

402

Анонимен

преди 13 години

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ СА ВИНОВНИ МАЙКИТЕ и че трябва да върнат парите ,та и с лихвите ...!!!Въпросът е друг -по какъв начин социалния пакет да не отива в *** ,които само от това живеят ,защото най-лесното е да се вдигнат детските ,НО НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ ЛИШИМ *** ОТ ТЯХ ...???Нали Европа ще ни изяде -ЧЕ ГИ ДИСКРИМИНИРАМЕ,нищо ,че *** ЕДНА СТОТИНКА НЕ ВНАСЯТ ,КАТО ДАНЪЦИ ,а само се ползуват от помощите !!!

401

Анонимен

преди 13 години

Станалото - станало. Сега би следвало да им се опростят тези пари и повече да не се случва. Те пък едни пари - сякъш с 200 лв. може да се гледа дете и сякъш майките са ги изпили тези пари. Детето ходи на градина не само защото майката работи а заради нещо по-важно - да се развива в детска среда. И вярвайте - майката през това време съвсем не си пие кафето по заведенията. Това е то ГЕРБ - за по хиляда лева изкараха обикновените хора престъпници!

400

Анонимен

преди 13 години

Така им се пада. Пред тази далавера и заменките бледнеят! Дижавата, моля Ви се, им плаща 240 лева на месец, а те прокцлетниците да пратят децата на ясла!!! Това си е "злоупотреба в особено големи размери" и трябва най-строги наказания. Пък и да им имам "проекта" - деца ще правят? Това приоритет ли е? Деца в България с лопата да ги ринеш... Да бяха садили тютюн, да ги финансираме, а те... Акъл трябва! Ама сега, като им вземат апартаментите ще се научат! Деца ли ще раждат ... ама ха!