41

Ние също знаем

преди 13 години

Ние също знаем. Главният архитект ще си развива бизнеса и този на неговите авериа София ще става все по грозен и мръсен град без грам зелена площ.

40

муспи

преди 13 години

София се нуждае поне от десет джамии, прилегировани училища за новия елит на турски език, турска телевизия и най вече признаване на НДК за турски културен център, а на светофарите, заведенията и приемните изпити в университета *** да минават с предимство.

39

bm,

преди 13 години

Имало дългосрочно планиране за София....Знаем как ще се развива в следващите 15-20 години....Aми да- има създаден подробен план от къде какво да се открадне--по хронология за следващите мандати на ГЕРБ...

38

Я

преди 13 години

Ето намери се *** да тури - на номер 40!!!

37

Да живей

преди 13 години

Тиквата никога не е виновен. Това е член първи на герберите.

36

Байчо

преди 13 години

Има,има - дръвце няма да остане...

35

УУУУУУУУ

преди 13 години

Само архитекта ли? А най-успешните кметове?

34

Кметски

преди 13 години

Не ви ли прави впечатление, че само в София няма злоупотреби и кражби? А всеки вижда какво и как става. Това ако не е подигравка с народа...

33

коми

преди 13 години

И какво, като има планиране? На София и България не им трябват антични руини, ами антични Ликургови закони и дирекнта демокрация, чрез която да контролират продажните си политици. По средата на тези пространства, които се създават трябва да се тегли по една черта и от двете й страни хората ежеседмично да гласуват с ДА или НЕ относно по-важните решения на парламента.

32

Петър Диков.

преди 13 години

Имало дългосрочно планиране за София-Ще става още по-голям ***

31

...

преди 13 години

Е то точно този.. главният архитект.. слез золумите които сътвори в София последните 10г трябва:1. Да бъде обесен2. Мумифициран3. Провесен да виси над орлов мост поне 3 години за назидание на следващияСофия .. бе застроена безобразно без никаква мисъл за развитие на инфраструктураВойна не би могла да нанесе такива поражения в/у този град. каквато бе нанесена от него

30

Анонимен

преди 13 години

"Той добави, че е удивен, че предишното ръководство на СО е продавало магазини в подлезите, които са общинска собственост. Възложили сме на правния отдел на общината да разгледа договорите, които могат да бъдат разтрогнати, но с някои едва ли може да стане, каза още той."A какво сте правили от 2005г. до сега...май и вие продавахте магазини и терени... нали бб управлява кадърно и без корупция столицата...или може би Станишев и компания са въртели далаверите с общинско имущество...

29

СЕЛЯНИН

преди 13 години

АБЕ, КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ САМО С ТИЯ ШОПИ?

28

Анонимен

преди 13 години

И ОТ ТОЯ ДИКОВ НИЩО НЕ СТАВА! АКО БРАТ МУ ИМА ПРОБЛЕМИ ИЛИ КОНКУРЕНЦИЯ ОКОЛО СЕБЕ СИ, ДИКОВ Я РАЗЧИСТВА, КАТО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА СТРОЯЩИТЕ НАОКОЛО, ДОКАТО БРАТ МУ НЕ СИ ПРОДАДЕ АПАРТАМЕНТИТЕ. ИНАЧЕ Е МНОГО СТРИКТЕН, АМА ВИЖТЕ ЛОЗЕНЕЦ И ЦЕНТЪРА - ПРОЗОРЕЦ СРЕЩУ ПРОЗОРЕЦ, *** СРЕЩУ ***. ТОЯ Е ПЪЛЕН ***.

27

Анонимен

преди 13 години

До месец акция "Чертожниците", че само главния крадец е малко.Вече се знае и новото име на новия главен - да му е честито!Да помни, пък и дано малко работа свършат - разкрасят центъра, пешеходни зони, подземни паркинги - сакралния център е място за живот и забавление!

26

Алекс

преди 13 години

ББ беше кмет на София почти два мандата, ако не помниш. И Диков си беше там. ББ ако не знае, какво прави Диков, значи за *** за зеле не става, камо ли за кмет и премиер. Но той знае, разбира се. Всичко, което се случи (и не се случи) с нашия град, докато беше кмет, се случи с неговото изрично знание и желание. Присъствието на Диков - също. Хич не ги мисли и двамата.

25

Алекс

преди 13 години

Интересува ме, къде в дългосрочното планиране на София се вмества изчистването на гьола до Баба Яга зад паметника на Съветската армия, както и подмяната на плочките там, примерно. Това е централната част на столицата на държавата, а мястото днес изглежда като след тежка бомбрадировка, последвана от порой и земетресение. Дали е планирано след десет години някой да му тегли една метла поне?

24

Анонимен

преди 13 години

София, а и цяла България бяха най-добре при НДСВ. Управлението на БСП ги съсипа, а ГЕРБ ги досъсипват. Това е истината, другото са празни приказки.

23

Червената помия

преди 13 години

То за държавата няма визия как ще се развива след 1-2 години, а пък Вие се кахърите че София няма визия за след 15 години.Аз ще Ви кажа какво ще стане.Конгломерат чак до Перник, с огромен брой кофи за ***, пунктове за старо желязо, молове, платени паркинзи и държавни сгради .Преобладаващо население-индобългари.Българските къщи с 3 метра ограда и ток като на концлагер, и след 18 часа вечер бели хора по улиците не се движат.Движат се социално слабите и на помощи.

22

Анонимен

преди 13 години

Диков нещо пак лъже. Защо не казва колко години вече буренясва, как ще експонира за пред хората КОЛИЗЕУМА на Дондуков, защо още този уникален античен паметник на архитектурата не се представя пред света. Какво ще прави с английското посолство незаконно построено върху част от този архитектурен паметник