Моцарелата посинява защото в нея е попаднала бактерия от Костов. Те и теменужките му посиняват
Добре Гошо, като знеш нещо - кажи го. Дай някакви детайли да се ориентираме за храните.А ти - "Знам нещо *** си е замене"; Содели как се правят храните които не ти харесват :)
От години се занимавам с безопасност на храните. Бедна ви е фантазията как се правят колбасите. Още по бедна ви е фантазията, ако разберете кой и какви пари са вкарани в хран. индустрия. А вината на всички правителства до сега е, че не издигнаха контролът на "изхода" в ранг на държавна политика. РИОКОЗ и ДВСК нямат лаборатории за експресно изследване. Обяснимо е, като се проследят парите и управлявалите до сега.
От години се занимавам с безопасност на храните. Бедна ви е фантазията как се правят колбасите. Още по бедна ви е фантазията, ако разберете кой и какви пари са вкарани в хран. индустрия. А вината на всички правителства до сега е, че не издигнаха контролът на "изхода" в ранг на държавна политика. РИОКОЗ и ДВСК нямат лаборатории за експресно изследване. Обяснимо е, като се проследят парите и управлявалите до сега.
Gab4o, малко странно мение. Първо, сиренето е оцветено с готварски бои. Те са абсолютно безвредни. Проблемът с оцветителите в храните НЕ Е в тях. Проблемът е, че оцветителят може да маскира нещо по-вредно. Второ, "фините италианци" имат една от най-добрите кухни в света и евала им прави, че мнението на потребителя се чува. Макар че не съм съгласна с мнението "Ще ни го продадат тук". Не сме такива абдали, айде стига, все ще видим, че със стоката нещо хич не е в ред.
В Пикадили в Мола има розово сирене. А децата ни ядат всякакви оцветители и Е505 и т.н в чипсовете, шоколадите, , Nestea-то, МакДоналдс, обикновен салам и т.н, но на никой не му прави впечатление. Обаче италианското сирене Моцццааарреееллллаааааа ще донесе риск на фините италианци
Това в България неможе да се случе. Бай ганъо всичко яде - в България внасят какво ли не като онова 20 г. месо .Дали не е било и на повече години.
Сигналът бил подаден от клиентка на магазин в София, която забелязала, че сиренето посинява, когато бъде отворено.Жената се обадила в полицията, а оттам я напсували, след което тя уведомила здравното министерство. Предупредени са и властите в Германия, както и Европейската комисия.
Наскоро в Италия беше спряна Моцарела произведена без капка мляко.На това му се казва технология.Учете се БГ производители. А и всяка година не по малко от 550 000 ТОНА доматен концентрат от Китай се превръща в прекрасна Италианска ,,пасата ди помодоро а и същата се продава като такава в БГ .Лично съм я виждал. Има и много други чудеса.
И тя става за.....ядене,но не я пускат на.....пазара,защото знае всички технологически....хватки;как от суроватка да прави.....моцарела,цоцарела,гоцарела,дуцарела,друсарела....насарела и други ....форми на бели,цветнизрели и недозрели произведения на техноцоцарелското кривунделско занаятчийско...изкуство(всичко е съобразано с БДС и европейските....безмлечнитехнологии).
да го патентоват, ще падне пара. ако френските сирена не бяха френски, а просто сирена, ведбага биха ги забранили за продажба, те са си развалени.
Защо да не се продаде? Произведено в Германия, от мляко, за разлика от "вкусното" българско сирене с неясен произход и съдържание.
За 13 :-))))))))))))))))))))))))))))Браво! За прав път да нямам основание за коментар!!!!!!!!!!!!!!!
Синя моцарела втрещи италианци