78

до Мачо Пичку

преди 13 години

Евала, аферим, ашкулсум бе!

77

val

преди 13 години

А дано е така и след две седмици :)

76

Мачо Пикчу

преди 13 години

Какъв дъжд бе мили мои?В Приморско слънцето ни изпържи и сме червени като папуаси.

75

Анонимен

преди 13 години

Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумял. Как светът изведнъж стана по-красив и бял! Новото време България възроди, но после Серго и Борисов я съсипаха.

74

Анонимен

преди 13 години

Само един факт:Не знам колко от души във форума знаят, че до преди 17 - 18 години (а може би и по-малко) имаше коли с "разкъсано" разписание по 4 часа сутрин и 4 часа след обяд. Така се покриваха двата периода с върхово натоварване през деня. Ватманите на тези коли бяха с разкъсано работно време - около обяд почиваха, за което получаваха добавки към заплатата.Тази практика беше прекъсната с една от стачките в началото на 90-те години на ХХ век.

73

Deltichko

преди 13 години

Пише се казАл бе, тупалка! (rofl)

72

варна

преди 13 години

ЛЮБЕНА хахахха майтап, Джижи Биджи, сладурче, разсмя ме

71

варна

преди 13 години

О ти взе да проявяваш чувство за хумор? Да не си го прихванал от някоя варненка?

70

Gigi

преди 13 години

ti qvno skoro ne si lubena :)

69

Gigi

преди 13 години

do 53 mnogo hubavo gi pravi6 ..4e tiq vse edno sa hvanali gospod za 6lifera

68

Анонимен

преди 13 години

О ти си женско? Ами явно някои те е зарязал заради добричлиика и затова ги мразиш хаха.

67

варна

преди 13 години

Темата е кой пише на кирилица и кой на латиница.Дай си ЕГН-то да те запишем

66

Анонимен

преди 13 години

Ами налага ни се, щото там работа няма, или поне хубава такава! какво да правим като всичко е в София, Пловдив и Варна?! А относно забележителностите - да ве пикам на тях, смешни сте! Първо, повечето от тях не са истински забележителности - онази съборетина дето беше обрасла с бръшлян ли ви е гордостта? И смотания Делфинариум? Единствената ви забележителност е Катедралата и нищо друго. Стоите си по панелките по гетата на Варна, аз пък във Варна живея на центъра, въпреки че съм роден в Добрич.

65

Gigi

преди 13 години

temata ne e li za dajda.........a ne koi ot selo i koi ot grada :)

64

варна

преди 13 години

Аз сега от теб чувам, че варненци ревяли, че добричлии им вземат хляба.Честно.Виж че ревем, че ни пълните града с разбите си коли и не можете да карате, че от зяпачи добричлии в магазините не можеш да се разминеш-да, ама за другото не съм съгласна.

63

варна

преди 13 години

Май никой от вас няма реална преценка и представа за нещата.Просто си говорите колкото да не заспите.Когато не си роден в голям град и отидеш там див и наивен той те поглъща, историята е дала стотици такива примери.Какво като работите тук? 200 годи все на едно и също място ще тъпчите и никога нищо няма да разберете нито от Варна, нито от нормален стандарт.Съжалявам всички от села и малки градове, на който се налага да работят на чуждо място и да напуснат дома си.

62

Анонимен

преди 13 години

Варненците постоянно реват, че хората от околните градове и села им взимат хляба. Ама с мързел и оплакване не става! Ако бяхте по-работливи и интелигентни и вие щяхте да си намирате работа. Ние не ви крадем работата, просто сме по-амбициозни, по-работливи и до голяма степен по-интелигентни от вас. Може да съм от Добрич, обаче се боря за хляба си, не ми е дошло всичко наготово както за повечето варненци. Вие затова ставате мързеливи, защото сте свикнали всичко да ви е наготово.

61

варна

преди 13 години

знам бе, знам, диви селянчета девойчета от Добрич и знаеш ли какво правят тук? Имам преки наблюдения- спят с който им падне, пушат трева и живеят по 50 човека в апартамент като виетнамци.По добре да си стоят на село и да си копаят, ако майките им ги видят тук какво правят ще починат на място.А на добричлиики дето са студентки тук някой да знае каква слава им се носи?

60

Анонимен

преди 13 години

Отиди в които и да е офис на фирма във Варна и попитаи колко от работещите там са родени във Варна. Повечето са от Добрич, Девня, Провадия, Шумен и т.н. Има и хора и от Бургас. Просто хората от другите градове и селата са по-амбициозни, работни и интелигентни от вас и ви взимат хляба.

59

аз

преди 13 години

Аз не живея край морето, но харесвам много от морските ни градове. Защо спорите - всеки град си има и хубави и лоши страни - нека не издребняваме. Идеята е да си почиваме добре и в Бг :)