87

Анонимен

преди 14 години

Без Шушолов по Шушоловски - Семерджиев = Шушолов

86

Анонимен

преди 14 години

Те не казват "браво Борисов", а казват congratulations, оти он тая дума похава.Умен, по-умен, та чак тиква!

85

Анонимен

преди 14 години

Този на картинката е Трайчова *** (слуга на EVN), наследник на Шушул(к)ов и с джоб парасъ от 7 000 лева.Иначе парите идват от монополистите, чийто интереси защитава.А българина?За българина има лаф свързващ го с "баене" на супата.

84

DOGAN

преди 14 години

GOCE I OV4AROV , PODPISAXA DOGOVORA

83

Анонимен

преди 14 години

Как е цената на газта в Гърция а и на бензина.Нали според оня *** Дянков не сме като гърците.След като в Гърция е още по скъпо ние защо плачем и против кого сме.Кой ни е кривия ,че не знаем какво вършим.Къде е Набуко в на ченгето тъпата тиква.

82

Анонимен

преди 14 години

Все още получаваме най евтиния газ в Европа но нали сме *** Русия ни е виновна.Има пазарна икономика а и го няма Тато да подпише за 20 г. безвъзмезна доставка.Гоце или Коце е виновен на лудия в главата.Русия си иска пазарната цена и коя е България та трябва още да ни храни.Виж как плащат Германия и Италия и тогава реви малоувнико.

81

Анонимен

преди 14 години

Да благодарим на ГОЦЕ подлогата, помияра проводник на ГАЗПРОМ и руската мафия в България.Да са ви честите новите цени на тока,бензина, газта и парното.

80

Анонимен

преди 14 години

Трябвя да има бойкот на булгаргаз аз от другия месец минавам на алтернативни източници ,аиде много поздрави на булгаз

79

МИНА

преди 14 години

Ами то винаги така се започва - повишаваме-тока.газа и т. н. т.А ние сме все същите ***.Както Каза БОЙКО-ние сме ДИСЦПЛЕНИРАНИ-такаче всичко приемаме .Знаетили че понякога много се ядосвам от това че сме толкова жалки същества.

78

NEKOV

преди 14 години

JIVEA VUV FINLAND -E KAK TUKA NE VDIGAT CENITE I TOKA E PO EFTIN OTKOLKOTO V BG - PRAVITELSTVOTO IGRAE ZAEDNO S ENERGIINITE KOMPANII TO E QSNO , I ZASHTO NQMA DA SE STROI BELENE ZADA PLSHATAT BULGARTITE BEZYMNO SKUP TOK - BOKO I SIE GI BOLI FARA .SPASQVAITE SE BULGARI DOKATA E VREME

77

И аз искам протест

преди 14 години

ама няма кой да го организира. Опозицията в народното събрание би трябвало да е активната в този момент, но не е, понеже всички са в кюпа. Всички са маскари. Явно трябва сами да се организираме. Затова предлагам в Неделя от 11ч. всички заедно да обсадим сградата на ДКЕВР на бул. Дондуков- 8! Който е съгласен, да идва! Дори само 100-200 човека да сме, пак е начало!!!

76

Язе

преди 14 години

Що са ти протести и шествия?!? Ние сме дисциплинирани, както казва "Боко" и оня с не мутиралия глас. А Гръка нали е балама, та изправи на нокти Европа и си изкара некое друго евро... Ама ние сме добре, ние че се оправиме сами и европейските посланници па че кажат "браво Борисов" За което ми е през морково.

75

Язе

преди 14 години

Язе викам, да дигнат тока и парното с по още 10% ама да сигнат и заплатите на работещите в тея прогнили компании... Така да се врътне малко кешовица из обикновенния народец, оти инак тия пари потъват некъде ми се струва.

74

ААААААААААА

преди 14 години

НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ИСКАМ ПРОТЕСТИ ШЕСТВИЯ БУНТОВЕ НИЕ МИШКИ ЛИ СМЕ ИЛИ ДА ?????? СМЪРТ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАЛАГАЩИ ГЕНОЦИД НА НАРОДА КОЙТО ГО Е ИЗБРАЛ ДА СЕ ОБЕСЯТ НА ПЛОЩАДА ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДОЛНИ ЧЕРВЕНИ *** !!!!!!!!

73

Настя

преди 14 години

Добра идея:)

72

Потап

преди 14 години

Аз имам една идея - що не идем всинца пред ДКЕВР (примерно милион-два души), за да ги ПОДКРЕПИМ и да им ПОМОГНЕМ да вземат ПРАВИЛНОТО решение!!!

71

хохо

преди 14 години

Боко,Боко не разбра ли че си най-големият *** в тая държава или си ни подложил задниците на твойте далечни другарчета

70

Владо

преди 14 години

Имам подарък за г-н Семерджиев, ето го:I--------------------I)))))))))))))))))))))))>------------------------Айде, уцели се с една дванайска, ще ти стане мнооооого топло!

69

Анонимен

преди 14 години

vsiako pravitelstvo v sveta kadeto se plashtat danazi nishto ne pravi po uvelicheniata, sashtoto tova sa si chisti pari sa tjah i gasovite kompanii sashtoto e s bensin i nafta i mnogo dr neshta

68

Боко

преди 14 години

Поредния повод за всенародна радост ! Все така хубави новини всеки ден , радвайте ни ГЕРБ - вие сте нашата гордост...