202

Анонимен

преди 11 години

HAIR NE VIDIAL APARTAMENT VIDIAL I ZEMI VIDIAL I ZA DA6TERITE APARTAMENTI

201

Glyposty

преди 13 години

Aide pyk vie stiga ste zajivjdali za parite.... kakvoto veche my dyrjite smetka za kakvo da si gi harchi... lele bahty naglite hora.. za kfoto iska she si gi harchi marache veche da sa isharcheni prosto na choveka nemy e provarvqlo... a vie s teq zavistlivi komentari mn me draznete.. chovek da specheli malko pari i veche shte se prysnete ot qd .. primerno kazvam bahty zlobata bahty chydoto zemete si zadryjite zavisitlivit komentari !

200

az

преди 13 години

Za kakvo sa vi teq milioni be.. siguren sam che tozi chovek koito si "gleda kravichkite" da se prehranva, stigat mu parite normalno i nqma drugi qdove na glavata si jivee mnogo po dobre ot milionerite, koito vecher nemogat da spyt ot pritesneniq dali nqkoi nqma da gi zastrelq ili da otvlekat tqh ili nqkoi ot semeistvoto im..

199

MMMM

преди 13 години

този лъже. имал е старт през 1996 година, след като не е благодарен на толкова, няма да има повече

198

desso

преди 13 години

на 01.04.1996 г. 1 долар=76 лева......на 30.12.1996 г. 1 долар = 487 лева. Това означава, че пича е спечелил максимум 26 000 (двадесет и шест хиляди) долара. Прав е че са му стигнали само за апартамент в Казанлък.

197

до 197-ми

преди 13 години

ето от такива селски тарикати ми се повдига, като си толкова умен къде са ти парите/човека ги е спечелил на тото, имал е късмет/, а ти като си тарикат трябвало да си намериш пари да ги инвестираш и сега да се надуваш като пуяк, но ти си най-обикновен *** и комплексар, който си избива комплксите в нета. безплатен съвет гръмни се и спри да дишаш въздуха на хората

196

Анонимен

преди 13 години

цветане, не ми говори за японци и т.н. Нека ги сложим тука на кръстопъта на цивилизациите, дето всеки е минал и да видим дали биха оцелели 1300 години. Друг в въпроса, че се плаща много яко да се обсира България и нашите просто ги взимат парите. В чужбина чакат 2 милиона млади българи, имигрирали през последните 20 години. Те чакат средната заплата тук да стане 1000 евро и се връщат. Който не го е разбрал е ***.

195

Анонимен

преди 13 години

айде това за болестите съм съгласен, никой не е застрахован , дори и милионер, но да спечелиш 2 милиона и 14 години по-късно да си постигнал само апартамент в Казанлък и 10 декара нива си е чист провал.

194

Българин

преди 13 години

Ако имаш ум, но нямаш пари, ти си нищо, ако нямаш ум, а имаш пари, пак си нищо. С ум и пари можеш да постигнеш всичко. Атанас Буров.

193

Българин

преди 13 години

...апартаментмчето в провинциален град и нивичката. Защо въобще се е пуснал да гони голямата печалба, като не знае какво да прави с парите?Ама тоя пак добре - един друг от Асеновград, дето беше ударил голям джакпот, ги профука за три месеца... след година живееше в колиба и ровеше по кофите.

192

Българин

преди 13 години

Съдбата си прави бъзици и затова винаги дава парите на някой като тоя глупав ***. 1996-а... 1997-а стана приватизацията, следващата година се пуснах на фондовата борса - от акцииките, дето тогава ги купувах с джобните си парички сега имам хиляди проценти печалба... ако бях имал 2 024 000 кинта тогава, сега щях да съм в топ 20 на най-богатите Българи - мога смело да го кажа, защото времето показа, че инвистиционните ми решения са били правилни. А селякът какво? ...

191

amimi2

преди 13 години

Прав си Цветан,не само че гледаме но и завиждаме.Няма го единството и солидарноста,няма уважение,просто само говорим и говорим а нищо не правим за да не ни се случи на нас.

190

cvetan

преди 13 години

ние българите по принцип сме завистлив народ и се гледаме в чуждата паничка и не мислим как да развиваме бизнеса и държата а да се намърдаме на сигурно местенце и да лапаме парички по цял ден , вижте японците,гърците,поляците се развиват доста успешно а ние затъваме до гуша

189

Анонимен

преди 13 години

за какъв хаир плаче този? купил си е апартамент, 10 декара,кравички...без тото-и това нямаше да има. щеше да си стои на село с 10 кокошки само. да беше отишъл някъде в чужбина на екскурзия,да види как живеят хората...селското си е селско...кравички искал-кравички получил. така разбира живота. да си го живее и да не мрънка. какво му е точно ? разболяли се били...ами поне е имал пари за лекарства. да целува ръка на тези от ТОТО-то,че не са го издали на мутрите,да му приберат паричките. хайде,стига

188

наблюдател

преди 13 години

Нали треа да показват такива платени майуни да лъжат хората не помнел числата и т.н. да мой да вбушава на хорта че парата е дяволско нещо само за олигарсите е тя и за ившите ченгета и доносници от ДС ако е обикновен човек ще го нарани кинтата иначе ако е некой другат той мой се опрай с нея типичен пример как се успокояват балъците че са зле или "Богатите също плачат" в бг тото вариант

187

..

преди 13 години

Интересно ми се стори че казва че кризата 1996-та не е била като сегашната. Не ми стана ясно какво има предвид, предполагам че сегашната му се види по-голяма криза. През 1996-та беше много по-зле отколкото е сега, нито бяхме в ЕС, нито в НАТО, икономиката ни беше по-голямата си част държавна, войни до нас...А сега сме много по-напред, народа свободно работи в чужбина, донесе си пари, купи си коли, какви задръствания вече стават по София...

186

ангел

преди 13 години

миличкия, изгонили го от работа.... ***. с два милиона умният човек ще завърти бизнес, и само след месеци сам ще е работодател. помиярът ще си е *** и с 20 милиона - все ще успее да *** нещата.

185

Анонимен

преди 13 години

Стига сте ни занимавали с тоя лузер Защо не пишете за стотиците други които са оползотворили печалбите си от тотото

184

Ана от Нимия

преди 13 години

Човека не е толкова зле - купил си е земя, гледа кравички, относително доволен е от живота, значи нещо му е останало от печалбата. А това, че близките му са се поболели и вероятно са похарчили останалото за лекарства, си е божия работа.

183

Honorik

преди 13 години

Ujas!Jalko,4e na 4oveka ne mu e provqrvalo!