119

ten4o

преди 13 години

nqkoi znae li kak se prerabotva tytun v doma6ni usloviq

118

До Айше

преди 13 години

Айше, или си неграмотна или лъжеш като ***. Никъде никой не ти е подписвал, че ще получиш премия. Подписала си договор с фирмата дето ще ти изкупи тютюна, и по този договор тази фирма ти дължи пари за тютюна ти. ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРЕМИИТЕ, ДЕТО ГИ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА, тоест, всички ние с нашите данъци. *** неграмотниците ***, доганчо продължава да пълни джоба използвайки скапаните неграмотни турчиля.

117

Лозар

преди 13 години

Почвай да гледаш други култури. Като е толкова тежко да се гледа тютюн що се натискаш толкова ?

116

Започнете

преди 13 години

Започнете да произвеждате жито и тогава искайте пари!!! В противен случай-знаете къде е Турция!! Вървете там!

115

АЙШЕ

преди 13 години

до петер или който и да етам долу...... Знаем че всички крадат, но на Доган парите дойдоха още през първите години и той си направи милините преди всеки друг и не закача чужди пари но всичик други БСП ДПС ГЕРБ особи крадат. Не защитава никого , искам си моето и ще отстоя на правата си , ако ще да стоя мирно не в Първомай а в Брюксел и Страсбург.Договорите за тютюна са ни такива и аз исскам това за което съм се подписвала. ЯА тези които не работят тютюн и незнаят как се работи да не говорят

114

Peter

преди 13 години

Не знам колко тютюн си дал, ама ако е малко - да ти кажа, че ти си една маша просто. Някой те използва, използва къртовския ти труд, за да трупа пачка. Ти ще вземеш няколко хиляди лева, а той ще вземе няколко милиона. Ама той не излиза да протестира нали, ти излизаш...

113

Peter

преди 13 години

Това е лицемерно бе човек. Как така няма да те интересува? Искаш 116млн субсидия, ама от нея 50-60млн ще идат в касата на Доган, и това не те интересува? Ти за ДПС/Доган ли работиш? Мене пък ме интересува, хайде де! Аз съм съгласен да се субсидира твоя труд, но не и да се хранят партии от моите данъци.

112

тютюнопроизводител

преди 13 години

Няма значение аз не гледам в чуждата паница . До сега регламента беше такъв винаги премията е била околко 4 лева там + - спореде зависи от качествотото и от сорта . Аз не гледам кой коко взема Аз знам коко тютюн съм дал и колко пари трябва да взема , че някой взема пари без да гледа аз немгоа да ги следя тези неща има си компетентни органи нека те да ги следят . Аз си искам мойто както колеги тютюнопроизводители те неискат чужди пари и не гледат чуждата паничка .

111

Peter

преди 13 години

Не те знам какъв производител си, но сигурно има такива дето взимат 500 лева премия, има такива дето взимат 500000лв. премия. Проблемът не е да се субсидира производството на тютюн. Проблемът е че цялата схема е една голяма ДАЛАВЕРА за захранване на ДПС, скрита за интересите на уж дребните производители. Я някой да изкара списък на тези производители да видим кой колко ще вземе?

110

Peter

преди 13 години

Има хиляди дребни производители, които разчитат на тези пари да си изхранват семействата, и те трябва да ги получат. Обаче никой не казва, че сигурно половината от тези 116млн. ще идат в няколко десетки фирми, уж производители, и след това ще изтекат в партийните каси. Затова не му се дават на пожарникаря.

109

тютюнопроизводител

преди 13 години

Задавам ти въпрос ?? *** и ясен Ако ние спрем да произвеждаме тютюн , ще се спрели снасянето на тютюн или циагари в България ?

108

тютюнопроизводители

преди 13 години

какви субсидии искайте от хайдутина гюнай сефер и от хайдутина а.доган ДПС подкрепят исканията на хората, гюнай сефер има 800 млн авро а.доган има 4млрд авро тези хайдути как ги спечелиха дпс ви ограби внимайте този път да не ви вземат шалварите

107

dancho82

преди 13 години

da vidq nqkade da pi6e 4e e trqgnalo ottuk?!!Prosto vie proizvejdate otrovata za va6ite deca i vnuci!!prodaljavaite 6tom iskate!!

106

Анонимен

преди 13 години

Доган какво каза бе Ахмед ДОГАН : Аз съм властта в България и разпределям парите... Властта е в мойто лице! Дайте ми власт! Аз съм инструментът, който разпределя финансирането в държавата! В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това. Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос. А сега обратно резци при Доган и си искайте парите от него ! Нали има яхти, да продаде някоя и да ви плати!

105

asko

преди 13 години

mnogo e zatapial narodecat ni...brei hora...ceta ceta mneniata vi..i deredjeto e otcaivasto..ugas

104

Idiot

преди 13 години

От тази година ЕС ЗАБРАНИ субсидии за тУтУн.Обаче ББ, понеже е "много готин" ще ги субсидира отново. Това са парите, които няма да се изхарчат за нашите деца!!!Няма да идат в болниците, няма да запълнят дупките по улиците и всичко, за което се сетите с няма!Да почват да садят боб, картофи или какво си намислят.Да се сдружават, да си наемат консултанти, които да ги съветват и т.н.Ама не! Те си искат държавата-майка да ги кърми до безкрай!

103

Пейчо

преди 13 години

Няма ле кой да налее в " канчетата " на тия ***,че живеем при пазарна икономика и да произвеждат това,което се котира на пазаря.До кога супсидии и докога ще ни заблуждават,че е за" последна" година и от догодина по-вече супсидий да не чакат.И после пак,и пак!Докога?Къде е Доган, дето се пъчи и ги лъже:"Аз давам парите"!Да им даде сега ,като е толкова отворен,а те наивниците му вярват.

102

тютюнопроизводител

преди 13 години

Хе :) Самоотравянето е тръгнало още преди хиляди години нее тръгнало нито от България нито от нас тютюнопроизводителите :)

101

тютюнопроизводител

преди 13 години

Хе дане говорим за Дянков . Него го водят все някви клации давам пример " в топ 100 икономист в топ10 излизане от кризата в ,членувал и някаде в няква топ научни излседователи " Пак безработицата е с над 100000 от миналата година. Чак европа ще идва да ни проверява:). Един път това ще правим друг път това ще правим. Аз не го харесвам. Но незначи че съм прав. От това което показват по ТВ не го харесвам това е положенето. Нека да не го гонят класации а ЦИФРИ. Да доказва не Да се самохвали...

100

тютюнопроизводител

преди 13 години

Защо наричаш някой хора и не някой а всички с това ТАПАЦИ ? какво толкоз си допринесъл към народа или към нещо научно или незнам си какво ,че те прави " не ***". ????? .