58

Taralankolotomisteri

преди 13 години

Ave toz na snimkata e basi pi4a... golem zapek go e fanal.. shom taka da se mrashti... ama nishto to zdravo mom4e.. da napava moje i da izleze neshto ot tam..

57

balthazar

преди 13 години

Мисля,че това е нещо нормално за нас хората,но много малко хора са запознати сас силата на думите и тяхното значение.С дума може да убиеш,може и да саживиш.

56

Чък Норис!!!! :D

преди 13 години

Аз пък мога да ви кажа, че докато ми чуете гласа вече ще сте мъртви!!!

55

Жул

преди 13 години

до asdf: а пък моят братовчед с черен колан ако го хване твоя учител по китайска гиманстика да видиш как няма да издържи и 10 сек.

54

hihi

преди 13 години

Най големите позьори дето се праят на интересни говорят с дебел глас даплащат ората *** имам един комшия викат му немия щото мълчи като цаца как ги е сгъвал такива пред мене напрао ме е плашил иначе леко дебел мълчалив човек е и си мънка като говори пълни шитни са та не им вервам

53

бай Петко

преди 13 години

Ся да чакаме статия - врякането на жената, индикатор за нейната ебли... и дупеподвижност !

52

Machiavelli

преди 13 години

За кое да греша, затова че Федор би убил гиганти като Рони Колман ли?Добре, може би не е точно да се каже "нормална физика", като говорим за Федор, но хора като него, Chuck Liddell, Anderson Silva примерно, са въшки като ги погледнеш физически, в сравнение с 150 килограмов балон.

51

Някой

преди 13 години

По света почти няма професионален спортист който да не е на стеройди. Федор сигурно като един от най-добрите не е. :) А и нормална физика според мен не е 188см. ( при 178см. среден ръст) и 105кг. (при нормално тегло 85кг. при 188см.). И Machiavelli надявам се, че правиш тези изказвания и осъзнаваш, че може и да грешиш, защото от мен да знаеш, че грешиш.

50

Machiavelli

преди 13 години

Да, виждал съм го и кво? Съвсем нормална физика има, даже е леко мазен и не е стероиден балон, ама ще разглоби за секунди 150 килограмов мускулест инвалид.

49

Пич

преди 13 години

"Не по случайност най-големите бойци в света са с нормална физика, дори някои леко затлъстяли (Федор)"Хахаха, а да бе, Федор е с абсолютно нормална физика ... така ще да е :) Ти виждал ли си го това *** как тренира ?

48

Machiavelli

преди 13 години

Хехехе не, схванах го, просто си представих двамата актьора :D

47

Анонимен

преди 13 години

Рамбо ще бие Командо?!?!?!? Дори не схвана сарказма!

46

Machiavelli

преди 13 години

Запознат съм със сферата на културизъма, интересувам се, малко или много. Да, дига тези кила при това упражнение и е най-силният културист е той, просто казах, че неможе да се определи най-силния мъж на света в какъвто и да е смисъл.Незнам ако се срещнат Рамбо и Командо кой ще бие, най-вероятно Рамбо, но тва че Рони е 150 кила и е надут като балон, не му дава никаква преднина в ръкопашен бой. Не по случайност най-големите бойци в света са с нормална физика, дори някои леко затлъстяли (Федор).

45

Анонимен

преди 13 години

Под най-коравия нямах предвид най-силния, а с най-голямата мускулатура. Но не това е важното. В случая се говори кое показва дали един човек е силен, а Рони Колман е достатъчно здрав физически, толкова е здрав ,че Българските културисти като го видяха на живо им виснаха ченетата и направиха опашка за автографи. Сигурен съм че в това изследване не е имало здрав *** като Рони Колман . А той е мъжа с най-пискливия гляс ,който някога съм виждал. Дано с това уточнение да съм станал по ясен.

44

Анонимен

преди 13 години

Рон Колман не е най-силния човек, но е най-силният културист. Той прави мъртва тяга и пълен клек с по 364кг.(800 паунда) по 2 повторения, без дори това да му е приоритет. Поинтересувай се колко силови трибойци или "Strong Man" в света могат това! Какво значи ще го счупи от бой. Я ми кажи ако се срещнат Рамбо и Командо кой кого ще бие!?

43

Анонимен

преди 13 години

nau4ise da pi6e6 daneti vkaram az edna.

42

Mike Tyson

преди 13 години

Хахахаха, някой да е чувал гласа на Майк "Железният" Тайсън ???

41

72270

преди 13 години

Статия, която започва със "Учени доказаха..." не я чета.

40

Анонимен

преди 13 години

имат в предвид ''гласа'',който излиза изотзад :) .......голяма пръдня-голям мъж! по нашенски-пръдльо!

39

Machiavelli

преди 13 години

Ronnie Coleman не е най-силния човек на планетата, тва е пълна глупост. Той е просто един от най-големите в мр. Олимпия, може да е най-надутия, но не и най-силния. Незнам за ква сила говорите, дали сила в смисъл че дига 200 кила или друга сила, ама Рони ако го хване 80 килограмов човек, който знае кво прави, ще го счупи от бой, както и ако се състезава със някой Strong Man, пак няма никакъв шанс.