84

Анонимен

преди 14 години

Крайно време е за такива безумни престъпления да отговарят и родители!И аз съм родител..и ако моите деца постъпят така...значи грешката е и в мен!Възпитанието куца...Този 20 годишен комплексар - на съд!...На 20 години няма да различиш шума от котка а?Айде бе ;)...точно си е стрелял за кеф.....

83

нт

преди 14 години

Даже детето да се оправи,ненормалника задължително трябва да получи максимална присъда за изпълнен опит за предумишлено убийство.

82

съгласен

преди 14 години

Да използва такова оправдание е напълно безмислено. Никой не му дава право да стреля и по бездомните котки. Ако ми падне в ръцете това ***, бедна му е фантазията какво ще му се случи и дали ще помисли да стреля дори и по бездомни котки. Само че шумът вдигнат от човек не може да се сравни с този който може да вдигне една котка, че да се чуе от 4-ти етаж. Този индивид е стрелял със съзнанието, че стреля по човек и затова трябва да отговаря за предумишлено убийство, ако детето почине.

81

Анонимен

преди 14 години

тоя пич да не си мисли,че е в Сталинград!

80

haskovo

преди 14 години

ти въобще правиш ли разлика м/у роми и турци?вземи се поинтересувай какви са жителите на града и тогава коментирай,невежи селянино

79

haskovo

преди 14 години

ti kolko ima6e po geografia be *** smotan.rom e ba6ta ti

78

sgt.Hale

преди 14 години

Браво бре 71, да забранят законното щото бандюгите имат незаконно оръжие... Дали ти е хрумвало че престъпникът ще си набави оръжие независимо как, той за това е престъпник и тогава на мушморок като теб ще му остава само да пълни гащите... Тук проблема е в липсата на култура и отношение към оръжието...

77

Ice

преди 14 години

То какъв *** трябва да си за да стреляш по котки на 20 години нямам думи. Опит за непредумишлено убийство за тоя ***!

76

Анонимен

преди 14 години

puka mi

75

Ясен

преди 14 години

И този *** при всеки шум ли стреля? Дори и котка да било, защо трябва да стреля. И накрая нищо няма да му направят, ще го пуснат с предупреждение и толкоз.

74

Анонимен

преди 14 години

много ми е интересно, какво прави 20 годишен с пушка целещ се в междублоковото пространство - психопат, сега заради него едно дете ще бъде инвалид, заради това, че родителите му нищо не свършили, като такива с възпитанието му и затова, че явно е с поведение на *** за жалост често срещано в днешни дни сред 20-годишните

73

doomchant

преди 14 години

"Много убийства са ставали и стават със селскостопански инвентар!"Така е в това спор няма. Въпроса е че не е толкова лесно да убиеш човек със селскостопанско сечиво (най-малкото евентуалната жертва ще се изпълни с подозрения ако те види да се приближаваш с брадва в ръка, и ще хукне да си спасява кожата), докато само да натиснеш спусъка и вече си го претрепал. Не става дума да се спрат убийствата със забраната на личните огнестрелни оръжия, а да се направят по-трудни за извършване. И да се избегнат нелепите нещастни случаи.

72

the_666

преди 14 години

пълен абсурд , по глупаво извинение не бях чувала бил го помислил котка , да приемем , че е така това ли е решението вадим пушките и стреляме . До къде я докарахме ? Вече спокойно и кучето си немога да разходя , да не би някой психо да реши , че сме опасни за неговата сигорност .

71

Анонимен

преди 14 години

Някой трябва да респектира ромите няма начин!

70

Ясен

преди 14 години

Първо при разпита Митко разказал, че чул шум между блоковете, решил, че е котка и стрелял два пъти. После обаче признал, че Михаил, който е ром, и компанията му от доста време вдигали шум, пише БЛИЦ. И стига с тия селски истории щото и в София наскоро имаше такъв случай!!!!!!!

69

airgun

преди 14 години

Много убийства са ставали и стават със селскостопански инвентар!Дай сега да забраним продажбата на мотики,лопати,кирки и други от този род-убива чавек,а не оръжието-банално звучи,но е така

68

huh

преди 14 години

простотия

67

Гацко

преди 14 години

Едно е да стреляш по някой, навлязъл в собственоста ти да краде и съвсем друго да стреляш по някой, който е в ничия собственост. Като ти влезе у вас го размажи, но не може да се отбраняваш от някой, който не те заплашва, защото това си е чиста проба нападение, така че случая с дядото с черешите и този са коренно различни.

66

Анонимен

преди 14 години

Опппс! Извинявай, помислих те за котка! Б...ти ненормалника!

65

Милен

преди 14 години

Малък *** е тоя 20 годишния. Аман от селски истории, къде е тръгнал да стреля покрай блока въобще. А това, че помислил че е котка оправдание ли е да стреля по нея?