405

ммм да

преди 14 години

Европа е изправена пред почти неизбежна рецесия през следващата година, както и няколко години на стагнация след това, обяви милиардерът Джордж Сорос и може да доведе до разпадане на ЕС.

404

аззззз

преди 14 години

Без производство няма икономика - няма смисъл да се лъжемТърговията - предимно вносни стоки от Китай . Добре е ама за чуждите икономики. За каква криза говорехме ??? Та ние от 20 години сме в криза . И все излизаме било за 800 дни с НДСВ било сега с ГЕРБ . А всъщност цари разруха - няма производства, защото успешната приватизация запрати предприятията в небитието. Няма селско стопанство защото връщането на земи беше много успешна формула и сега си имаме Бурени . Гениално !

403

Milka

преди 14 години

А един мармот завиваше шоко;ада със станиол

402

Анонимен

преди 14 години

ooo Българи сиромаси ... Сиромашки народ сме

401

м

преди 14 години

Вероятно Дянков излиза от кризата и заради това казва така.Ха-Ха! Кой знае каква сделка са сключили и са си напълнели сметките.Ще излизат от кризата..много ясно.Още някоя-друга година и ще си хване самолета за сащ с пълни сметки и ще си живее дните още много време на спокойствие.Българския народ да му мисли какво ще прави,че и без работа го оставиха тези некадърници дето ни управляват сега.Днес криза,утре..кой знае какво ..и така до края на мандата.Докато докарат народа до масов глад.

400

Анонимен

преди 14 години

посредата сме и , още 20 години и ще излезем.........

399

дим и пушек

преди 14 години

евала ,Дяка! шизофринията ти се е изострила много :)

398

monke

преди 14 години

Това недоразумение си повтаря репликата всеки божи ден --- излизаме от кризата...като папагал, какъвто е всъщност. Обачееее ... долните ***, наречени БГ медии продължават да си вирят краката пред боко, зянков и цецо милиционера... щото са на власт. А никой не повдига един въпрос - като плюхте толкова тройната коалиция, защо вие идънихте бюджета, опуквате резерва, че и нов милиард дълг искате да теглите!!! Некъдърници!!!

397

Анонимен

преди 14 години

Излизаме ,ама с краката напред!

396

неверващ

преди 14 години

Хоп! Излизаме от кризата. Тъй рече Дянков, рече и на нас ни го навлече.До сега от 10-ти насам всички ни клатят най-безочливо.

395

Qni

преди 14 години

tozi shizofrenik nqma li da se skrie nqkade?! az pone nqmam takuv poznat na kogoto da sa my uvelichili zaplatata a tozi kak go izchisli 5.7 i az neznam, ama veroqtno i toi neznae. nqkakuv kapacitet e i umnojava vsichko po 3.14

394

неграмотник

преди 14 години

нарастването на доходите не от заплати а от други доходи.а бе хора аз сигурно пак не сам в далаверата.какви са тези други доходи и от къде.не съм в час.

393

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно прав е Дянков -няма нищо по силно от държавата и ако държавата има воля може да се справи и да докара контрабандата до нормално поносими за обществото размери Контрабанда има навсякъде и нулева контрабанда има само в гробищата Та България е малка държава - в големите градове полицията и митници имат огромни ресурси а в малките като Сливен се знае всичко за всекиго - какво получава какво харчи какво пуши и кого *** Ако няма толкова много корумпирани полицаи магистрати митничари политици справянето с контрабандата е въпрос на месециКолкото до А Е Ц Белене -просто нямаме пари дза я построим независимо дали искаме или не По добър вариант е сякаш да предложим на руснаците на площадката на А Е Ц Белене да бъде изградена газова централа с голяма мощност която да се захранва с газ от Южен Поток които ще минава наблизо Ще произвежда ток главно през лятото когато цената на газта е ниска под 3 долара за 1000кубика и ще изнася за региона където потреблението нараства през лятото - за климатици и охлаждане Цената на електроенергията винаги ще бъде високо и ще нарастваИ тук е прав Дянков Целта на България е не да строи А Е Ц а да повиши рязко енергиината си ефективност Е нтолкова ако плачат пенсионерите за А Е Ц по добрия вариант е да се изгради 1 блок от 1000мегавата в Козлодуй - изградена инфраструктора далекопроводи квалифицирани работници

392

Балин

преди 14 години

Недей така, за тоя ще харчиш яйце. Само камъни!:))

391

Балин

преди 14 години

То последното твърдение ти го доказваш!:)))))))))))))

390

CAnte

преди 14 години

НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА СЕ ИЗКАЗВАТ В ТОЗИ ФОРУМ.ГЕРБ СЕ СПУКВА ОТ РАБОТА ДА ПОЗАКЪРПИ ПОЛОЖЕНИЕТО ВИЕ *** САМО ДА РЕВЕТЕ ЗНАЕТЕ!НЕМОЖЕ ДА ЗАЖИВЕЕТЕ КАТО ШВЕДИ СЛЕД 2 ГОДИНИ!?ПЪРВО КУЛТУРНО НЕ СТЕ КАТО ТЯХ.АХХХХ..........

389

тт

преди 14 години

На др.Дянков сигурно слънцето и жегите са му размекнали мозъка.Къде вижда подобрение като маса фирми прекратиха дейноста си.Това излизане от кризата ще го гледаме през крив макарон поне 10 год.Но изборът си беше Ваш.То от икономически *** какво да чакаш.

388

ван

преди 14 години

Какъв е Дянков да ми казва на мене,че излизаме от криза?Аз съм в криза от 20г.и не само аз,а повечето хора в БГ.При Тато имаше работа, ядене,пиене,почивки.Ред,дисциплина и спазване на закони. Кризата при нас е хронично заболяване,няма илач за нея.

387

малкият сашко

преди 14 години

аз от много време си мисля за по голямо потребление,но си оставам само с мислите,и къде го видя тоя износ не знам само знам че в магазина вече и марулите не са български

386

петър

преди 14 години

само да попитам господин Дянков от къде има данни за ръст на приходите на домакинствата и то с цели 5,7 %, това означава аз да вземам още 60-70 лева към моята заплата. Г-н Дянков НИЕ НЕ ЯДЕМ ДИНЯТА С КОРАТА