70

Gaga

преди 13 години

Изключително негативни хора сте!!!! По-скоро плювачи. По негативност този сайт бие всички останали! Срам ме е от вас. Огледайте се най-напред вие какви специалисти сте, че да съдите всеки един кой какъв е, така махленски.

69

Анонимен

преди 13 години

и за какво толкова му благодарите? защото не можахме да поканим в БГ елвис пресли и майкъл джексън. това са КРАЛЕ! а не одъртял обратен ,понесъл 300 чифта очила,дето дори не му трябват.

68

???

преди 13 години

Има разлика, Азис е ***,а Елтън Джон гей.

67

djeni

преди 13 години

za6to se darjite taka .vsi4ko nie super .jiveem na prekrasna zemia .xorata tuk sa super samo zavista da ia niama.imame tolkova mnogo talanti za takava malka strana,vseki ima pravo na izbor vav vsi4ko.koi e vinoven za mladite xora 4e priexa 4algata,a niakoi nesa 4uvali za ELTAN DJON .EEEEEEEEEEEE ima mnogo maka po tozi sviat

66

Супер

преди 13 години

Музика за хора с душа.Разтърсва като гореща вълна.

65

Анонимен

преди 13 години

Много се радвам, че Сър Елтън Джон не знае български език :) п.п. Благодаря на Красимира Хаджииванова за прекрасната статия!

64

ало

преди 13 години

Не сравнявай тоя циркаджия с Фреди Меркюри.

63

noname

преди 13 години

Не че не слушам чалга - слушам, но който поставя името на Елтън Джон до това на Ерик или Илян..., трябва да е пълен ***. Елтън Джон е творец от съвсем друг калибър, а Ерикчо и Илян са *** дето пеят за тея от ВИНСА. Няма какво да си говорим повече.

62

с.

преди 13 години

Българите са най-големите селяни на планетата!Факт!Никога не съм бил кой знае какъв фен на Елтън Джон!Но човека безспорно е един от най-големите музиканти изобщо!Какво значение има сексуалната му ориентация!???Това си е лично негова работа!То и Фреди от Куин беше обратен,(лека му пръст),ама за какво става въпрос не е истина!Уникален творец!Или Роб Халфорд от Джудас!Пее като звяр!А за чалгарите какво да кажа!Невероятна ***!

61

Анонимен

преди 13 години

razlikata e che elton e durt izvraten pidiras i lapa laynqni pishki, a Azis samo se pravi na gey zaradi show i $$$, a inache izpoeba vsichki Paynerki

60

Nikolai

преди 13 години

Мдаа, според вас "музикални ценители" Азис е бил ***, а Елтън Джон е сър? Е тогава каква е разликата като и двамата дават отзад?

59

Анонимен

преди 13 години

Мхм, ама концерта на Пайнер беше безплатен и отидоха всички ***. И е срамота да говориш за музика и Пайнер в едно изречение. Гледай си Планета HD, пий Дерби слива и се прехласвай пред невероятните вокали на Преслава и ко, които не могат да звучат добре дори с *** tune и не се занимавай с хората, които наистина слушат музика. И може би ще е изненада за теб, но не на всички представата ни за добро изкарване на вечерта е в чалготека с летящи салфетки и евтина водка с натурален сок и енергийни напитки. :)

58

do gesh

преди 13 години

ти кво ве мой?? искаш да ти пълнят *** и да ти купуват дрешки и на тебе ли??колко пари ти дават да пишеш такива работи точно тука..хои си слушай пилонаджийките, сгъвай пердашки на ефтините им клипове и не се занимавай...та ти си една завършена поп чок бок порно балерина е мой,и ти като сички тях,теб чалгията не те кефи,кефят те циците нали,ай признай сиа!!!***

57

JL

преди 13 години

На мен ми хареса звукът (от 16 ред на не-ВИП хората). По-назад, зад оградата може да се е размазвал, добавяйки ехо и т.н. Иначе си беше перфектен от мястото, където бях аз. Стадиона няма как да го коментирам освен с това, че сър Елтън заслужава само и единствено стадион "В. Левски".

56

Hristo

преди 13 години

Може да звучи малко критикарско, но не виждам за какъв музикален деликатес би могло да се говори точно на този концерт. Нямам предвид сър Елтън. Просто организацията, самият стадион, но най-вече звукът, по дяволите, звукът беше ужасен.А за сър Елтън - поклон, макар да не съм му фен, се оказах на концерта и ми хареса :)

55

Расъл у Расник

преди 13 години

Евалата me4o...И ти също си "идин" от тези неземни таланти.

54

СС дивизия

преди 13 години

После защо имало омраза към гнусната *** ***...е как няма да има... винаги ще има !!!! Мечо...предполагам че си много грозен и вмирисан ***.....Ти си поредното доказателство че чалгарите сте ***....това е 1000 % вярно !!! *** СТЕ !!!

53

kati

преди 13 години

Миличък, още в първи клас се учи, че количество не е равно на качество!

52

me4o

преди 13 години

v Balgarea samo Ilian ima poveche fenove ot Elton Jon tova zna4i 4e e po dobar pevec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

kati

преди 13 години

me4o, страшно си ***. Първо се научи да пишеш и после се изказвай неподготвен. И изобщо какво търси "идин от най-големити цинители" на "истенска" музика в коментарите на тази статия?