31

мърсол

преди 14 години

И за Хърватия пътуваме с лични карти мисля че от 01.01.2007.

30

мърсол

преди 14 години

И в Македония се пътува с лична карта, 100% проверено.

29

TTT

преди 14 години

"както на гражданите от ЕС, така и на граждани на България," така както го е казал умния симеоновец излиза, че българските граждани не са граждани на ЕС. Пази Боже ченгета да са държавници. Като имам пред вид нещата, които извърши Цветанов, е смешно да обръщам внимание на тази грешка.

28

Анонимен

преди 14 години

и в Македония пътуваме с лични карти отпреди 2год.мисля номер28....

27

Анонимен

преди 14 години

Не може ли и за Македония да се уреди да пътуваме само с лична карта, егати?

26

Анонимен

преди 14 години

Бойко отпуши още един контрабанден канал, при това съвсем законно...

25

Iwan

преди 14 години

супер, остава и Хърватия и Черна гора да вземат подобно решение, и ще си ходиме на Адриатика :)))

24

69

преди 14 години

това добре, ама лошото е че и личните карти изтичат, а новите са до никъде, така че май ще си стоиме в кочинката.

23

СССР!

преди 14 години

Може да сформираме нова Югославия! :-DСтраната на обединените южни славяни!

22

Анонимен

преди 14 години

Това е добре. Защото преди беше голяма тъпотия. Пътуваш за Зап. Европа с автобус и ти трябва паспорт защото се минава през Сърбия, а после оттам на татък само с картата. Смях. С две думи в Испания/Италия/ Франция/ Германия... паспорт не ти трябва, но в Сърбия-да. Аз така и не отидох на екскурзия заради това. Паспорта ми изтича след 1 месец, а трябваше валидност поне 6 защото се минава през Сърбия. Иначе във Венеция картата ми беше достатъчна.

21

Непушач

преди 14 години

Това с увеличение на контрабандата е пълна глупост. За контрабандистите е все тая с паспорт или с лична карта!Тази мярка ще улесни живота единствено на ормалните граждани искащи да минат транзитно през Сърбия за Европа!

20

Анонимен

преди 14 години

Откога станахме приятели със сърбите?

19

Анонимен

преди 14 години

Настава рай за пушачите

18

наивник

преди 14 години

Вие нещо изперкахте ли във форума, а?Или трябва да благодаря и аз на герб , че само с един личен паспорт ще мога да отида и положа цветя на гроба на дядо си в Цариброд?

17

Анонимен

преди 14 години

Новината безспорно е добра, но категорично не се дължи на нашето смешно правителство, а още помалко на този тестостеронен юнак, както се опитват да представят работата продажните медии.

16

Мунчо

преди 14 години

Наистина добра новина. А злобарите, които пишат глупости срещу нея не са българи. Засрамете се,....

15

ARTstr8

преди 14 години

Браво на ПРАВИТЕЛСТВОТО една много важна постъпка в посока свободата и по малкото нерви на народа !! ГЕРБ спря всички дребни далавери за народа остроен да живее така, сега се отварят нови възможности което е глътка въздух все пак !!

14

Цецо

преди 14 години

Чудесна новина, чудесна!!!:)

13

До 12

преди 14 години

Аха благодарим за разяснението. Все си мисля, че един политик би трябвало така да ги казва нещата, че да няма нужда от тълкуване по форумите. Имено поради такива ............. сме второстепенни граждани не само в ЕС, а и в собствената си страна. Хора, които имат нужда от "той е искал да каже всъщност" за да може да прозреш какво аджеба са искали да кажат, нямат място в правителството. За съжаление повечето в правителството са такива и в предишните също...

12

?!?

преди 14 години

Супер! При съседите лесно се влиза, но много трудно се излиза, особено през лятото. Колони от гастарбайтери пътуващи към Турция се струпват на километрични колони на сръбската граница, а тях промяната с кичните карти не ги огрява... Абе ще видим ;)